summer ti je fino odgovorila.
a bome i mim:
Citiraj:
daj ljudima pravo da imaju vlastito mišljenje. Ako netko kaže da NJEMU duhovni seminari nisu poželjni onda ti reci da TEBI jesu i točka. Ovo što radiš je dosadno, prožvakano i netolerantno
-----
Citiraj:
Oprosti ali mene kao katoličkog vjernika vrijeđa ovo što si napisala
oprosti dušo, al onda je to tvoj, i samo tvoj problem. /hoću reći, nije moj/.
Citiraj:
i zanimljivo je kako nitko na to nije reagirao i to zato što se ovdje radi o kataličanstvu po kojem svatko može pljuvati i nikom ništa.
a po čemu bi katoličanstvo trebalo imati povlašten položaj u ovoj raspravi (il u raspravama uopće)?
Citiraj:
Da ja ovdje navedem neke vjerske akcije , obrede, npr. islamske, pravoslavne, budističke, hiduističke,... kao nepoželjne, svi bi me ovdje na forumu razapeli a ti si cool kada to napišeš
ako ti je lakše, nisam u prvom navođenju specifično mislila na katoličanstvo, slobodno dodaj sve vjerske predznake. i harekrišne i scientologe i jehovine svjedoke.
Citiraj:
Što se tiče glazbe nadam se da će slušati SVE, jer glazba je nešto naljepše na svijetu, i budeli se ograničila samo na jednu vrstu, mnoge će toga propustiti....
ne radi se o glazbi, nego o onome što ta glazba predstavlja. vezano za cajke - nadrapala bi ako bi posjetila koncert arkanove cece, kao što bi nadrljala i da sluša izvođača pjesama "jasenovac i gradiška stara", a bome, eto... ne bi je ni poštedjela da uleti u podrume s natpisom "88".
Citiraj:
osoba koju sam citirala je spomenula na ovom topicu duhovne seminare kao njoj nepoželjne i ja sam išla to komentirati, mislim da imam na to pravo, kao i što ona ima pravo navesti to kao nepoželjno
diskutabilno je jel imaš pravo napadati mene kao osobu, zbog mog izrečenog stava, al ja na svu sreću nisam mimoza. opet ti velim, to što te to vrijeđa, to je tvoj problem.
Citiraj:
Htijela sam se ovdje obratiti pažnju na to kako nitko pa tako ni vjernici na ovom forumu ne reagiraju kada ih netko "napade", već šute jer će biti krivo shvaćeni i osuđivani, ako kažu svoje mišljenje, a npr. ljude drugačijeg svjetonazora će svi smatrati cool ako iznesu svoje stavove.
:roll: bez lažne patetike i bez izmišljanja.
Citiraj:
uvlačiti po meni posprdno seminare duhovne objave ,glazbu, što po meni nije bila tema
uopće nije bilo posprdno. ja stvarno ne bih voljela da mi dijete to pohađa, niti da sluša tu vrstu glazbe.
i samo me zanima, otkud opet homoseksualci uletise u raspravu!