još jedna detektivka :)
Printable View
još jedna detektivka :)
:lol:
ma mi se znamio iz Zg, odnosno angie zna moju sestru, a ja ju upoznala na onoj super našoj povorci za majčin dan prošle godine!
Samo nisam znala od kud zna d.
A šta si sad tu u Ičićima?
aj vidimo se valjda onda na kavici na plažici :)
:lol:Citiraj:
ra prvotno napisa
Jesam, baš.
Sad sam tu još samo do Uskrsa (došla prije 3 tjedna), ali ubrzo ću doći opet.
Prilično hitno bi mi trebale 2 Rodine brošure o porodu. Ima li koja od vas brošuru viška? thx
Imam ja.Citiraj:
blis prvotno napisa
mi smo opet malo u rijeci, pa bismo se družili (ako ne zapadne snijeg :x )
ako bude lijepo, idemo do ičića
I mi stižemo danas u Ičiće, pa ako se kome da spustiti do plaže :D
ja tek sad vidim, a bome jučer ne bi ni uspjela doći. Al ti sigurno ostaješ još par dana pa se vidimo, ha?
O da, ostajemo neka 2 tjedna. Al kakvo vam je vrijeme ovdje :(
pa da, živi užas.kakti sutra bi trebalo bit lijepo..
Jel se netko čuo sa Danijelom?
Hoće bit sutra u Ri štand s platnenim pelenama?Zvala sam u Zg prije 10-tak dana i rekli su mi da će bit 15., a ne vidim nikakvu obavijest! :?
arilu, štand će biti sutra od 10-12, obavijest je na portalu, a i na forumu.
Ne znam samo kako stojimo s pelenama, idem provjeriti s curama.
Pročitala sam da će se prodavati majice, ali ja bi došla po pelene ako ih bude. Nisam sad u Rijeci pa te molim, ako budeš doznala dal će ih bit ili ne da mi javiš da ne dolazim u Ri bez veze!
Ima pelena!!! Dođi!!!
Juhu hu u juhu hu :D
angie75, je l' dolazis na cres ovo ljeto? :)
je l' se zeli netko sutra u jutro druziti sa mnom i malim puhicem? :mrgreen: :heart:
Mi smo sutra u Zg tako da niš od nas. :)
Dolazim, naravno! Kraj 6., prva polovica 7. mj.Citiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
Vi?
Malo OT
ja sam jedna ri nostalgičarka. provela sam 5 najlipših godina u rijeci, na vežici. jel tko od vas bio na FTHM?
mi smo i sad na losinju, cijelu ovu godinu smo tu. jeste sad u icicima?Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
lailah, kad sam nedavno bila u ri zvala sam te i slala ti poruke,ali nisam te uspijela dobiti. :(
puhovi, nismo, u Zagrebu smo. Malo se bavimo shoppingom prije ljeta :)
Zaboravih napisati da smo za 1. maj bili na Cresu, dolazili smo i u Lošinj, bili na pizzi u Nerezinama itd. Jeste i vi tad bili dolje?Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
:lol: ne, mi smo stalno na losinju - zivimo tamo trenutno - ali za prvi maj bili smo u zgbu! zivimo u paralelnim svjetovima!Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
posalji porukicu kad dodes opet, mozemo se eventualno vidjeti i u rijeci, tj. icicima, premda cu sad rijede dolaziti, jer su mi obaveze koje sam imala u rijeci za sad zavrsile, pa vise necu dolaziti svaki tjedan.
Aaaaa... Zbunilo me što piše da vam je lokacija Zg. Baš vam zavidim što ste cijele godine na Lošinju (baš u gradu ili?)
ne, na zalost, nismo u losinju, nego u jednom malom mjestu, i vjeruj mi, nemas nam na cemu zavidjeti, nije bas bajno po zimi. ni ja nisam vjerovala pricama koje sam cula i mislila sam da pretjeruju, ali... :/
da se doseli jos par roda, e, to bi bilo nesto sasvim drugo! :heart:
ljudi su tu, a kaj da ti velim - otocani su otocani su... otocani.
zato povremeno posjecujem neke rode u rijeci, a kad sam u zgbu, iskoristimo svaki trenutak za druzenje i ja i maleni.
je l' se druzite sto, rijecanke? di ste sve nestale? :love:
ja sam živjela na Lošinju svojih prvih 9 godina života, i rođena sam tamo, i djetinjstvo na L. je stvarno bilo idilično tako da ću ga uvijek obožavati. Ali znam o čemu pričaš....Citiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
eeee, drugo je to kad si dijete i ides u skolu, imas drustvo... spike odraslih te bas ne tangiraju. I mom starijem je relativno ok jer ide u skolu, pa automatski ima kakvo - takvo drustvo. Ali maleni je recimo usamljen, jer ovdje nije uobicajeno djetetu te dobi traziti drustvo. :(Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
naslo bi se djece, ali roditeljima se ne da odvojiti vrijeme za takvo nesto.
a nema veze, dolazi ljeto i s njim zivot! :D
a druge godine cemo drukcije organizirati stvari! strpljen - spasen!
topic prezivljava na aparatima... nema nikog vec vise od mjesec dana... :unsure:
a, pitam se je l' samo u komi, ili je u stvari preminuo? :/
ma nije preminuo :)
aaaaa, koji predivan osmijeh u tvom avataru! taj bi me u sve mogao uvjeriti! :zaljubljen:
pozdrav svima, ja sam nana iz rijeke ( ocito :roll: )
eto da se predstavim na roda ri a nakon toga krecem u postavljanje 1001 pitanja o bebama posto mene ni jedan problem ne zaobilazi....
:(
dobro dosla! :mrgreen:
puhica, zašto ti je lokacija zgb :? sad usred ljeta?
doborodošla nana