Modesty, :* hrabrom dečku
pokloni - zanimljivi su oni koji su otpočetka bili zanimljivi, iako primjećujem da one hrpe autića, bagera i kamiona, kao i dizalica koju je strgao u roku pola sata (a prava željezna :shock: ) više nisu toliko u điru. Najzanimljivija (nam) je ipak (svima :lol: ) magična ploča jer fura ju svugdje sa sobom i onda bake i dede imaju zabavu - oni crtaju, a patrik gleda :lol:
rođendan - prvi smo slavili na viksi i pozvali....nema koga nismo - da ne pričam kako smo računali na lijepo vrijeme jer je ipak već polovica svibnja, a puhalo je tak da nismo mogli biti vani, nego smo se svi nagurali u 20 kvadrata vikse :x , naravno da nisam mogla mrdnut od posla s tolikim gostima jer ipak sveki nije mogla sve sama :mrgreen: , a opet nisam u svojoj kući i svojoj kuhinji pa mi je i to bila otežavajuća okolnost...jest da se okrenuo roštilj, što je uvijek najbolje kad ima puno gostiju, ali je sve nekako bilo na brzinu i nisam baš nešto guštala.
Onda sam za drugi bila kao pametnija, pa smo se ipak odlučili na dva dana subotu - mlađi i djeca, nedjelju - bake, dede i svi koji se tako osjećaju :mrgreen: i ova mi je solucija bila malo ležernija, ali mi je ipak strašno krivo bilo što je bilo prekrasno vrijeme, a mi unutra....Isto nije u obzir došao roštilj, tako da smo skuhavali dva dana skoro cijela, iako sam ja to pokušala zadržati na što jednostavnijoj razini, ali opet se nakupi svega i svačega....
a što ćeš, kako god okreneš - nikad nije sve dobro
Brijem da ću se za koju godinu (ako ne i ovu) odlučiti za neku vanjsku varijantu slavlja, tipa netko drugi kuha i sprema, a ja samo plaćam i uživam sa svojim djetetom :mrgreen: . Ove godine doduše imamo i više dječice jer nam ih se izrodilo nešto ovih godina, pa ćemo vidjeti!