Val :love: da što prije dođeš "k sebi"....ja sam već neko vrijeme stvarno odmorna pa mi valjda zbog toga takve gluposti šeću po glavi :mrgreen:...zaboravila sam kak je bilo...
Printable View
Val :love: da što prije dođeš "k sebi"....ja sam već neko vrijeme stvarno odmorna pa mi valjda zbog toga takve gluposti šeću po glavi :mrgreen:...zaboravila sam kak je bilo...
uf Val ti umori u ovoj našoj fazi (3,3 g) imaju svakojakih oscilacija, ima dana kad su krasna mala bića u koja sam zaljubljena preko moguće granice, a ima dana kad zaista mislim da je nečastivi među njima i skače iz jedne u drugu. i to je valjda tako.... :/
i ja sam trenutno toliko u komi da uopće ne razmišljam o ničemu,a ponajmanje o još djece :roll:
I i L su sada u uzrastu u kojem je bila A kada sam zatrudnila drugi put.
Kad ih gledam ne mogu vjerovati da sam u ono vrijeme mislila da je A dovoljno velika i da trebamo ici na novu bebu ( mislila sam doci ce jedna , kad ono BINGO).
Dvije godine kasnije imam duple 1,5-godisnjake i jednu 3,5-godisnjakinju. Problem je sto mi se i ona sada cini manjom nego ikada. U kuci nam je stalno stampedo, poceli smo sticati prijatelje po domovima zdravlja ( da ne kazem hitnoj).
Mozda je i kod mene isto kao i kod Val....iscrpljenost.
Gledam slike dok smo imali jedno dijete i one nedavno napravljene, pa mi se cini da sam za 3 godine ostarila 10.
I ja sam spominjala cetvrto dijete, sad se bas pitam......
ustvari, kad bih mogla roditi dijete od godine dana starosti, možda bih se i odlučila na četvrto. jer prva godina mi je najteža.
ovako, čini mi se da ne bih mogla progurati to ponovo.
Ja bih i dalje vrlo rado jednu bebu, al pod uvjetom da imam 24/satnu pomoc koja bi s nama yivjela i bila na raspolaganju i u odgoju, i u kuhanju i u spremanju ovisno o potrebi,
al to znaci veci stan, veca primanja..... pa cemo se za sada zadovoljiti snovima i mislima :lol: sorry na necitkom pismu imam malih tehnickih problemcica,
pozdrav svima
Imam troje hvala Bogu koliko sam i željela, tako da ne bih još djece.
mi ćemo ih imati 4 pa mislim da nećemo više..... :love2: