Stijena imaš viška? Posudiš? :P
Printable View
Stijena imaš viška? Posudiš? :P
možda da si me pitala prije koji tjedan...... sad mi je ostao samo jedan vrlo kratki fitiljček :mrgreen: ..........i torbica 8)Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Ajd bar torbica... Jel inn ili neka kroz koju živčeki lako bježe?
........mora da je neka bježljiva, jer su mi na izdisaju :roll:Citiraj:
ja, iskreno, kad idem s patrikom na "odmor", poslije trebam jedno dobrih tjedan dana meditacije......transcendentalne........... 8)
Roba - osim opreme za snijeg, sebi nosim trenerku i traperice, Lovri trenerku.Citiraj:
Igračke - Lego kutija, povrće koje se reže, koji autić i jedna knjiga.
Hrana - mi nosimo samo ono što je kuhano (sarme, paštašuta, medaljino...). Sve ostalo kupujemo gore. E da, nosim nekoliko porcija juhe za Lovru (odrasli će se vjerojatno odreći juhe tjedan dana - ili preći na argo). Lovre nije baš neka izjelica a juha najčešće ima dobar prolaz pa da se barem malo osiguram. Ali mi nemamo all inclusive tako da nemam.
Opremu - svo troje imamo skije i pancere, nosimo i sanjke.
Nosimo i laptop da djeca mogu pogledati koji crtić
Ponijeti kupaće gaće i ručnike za bazen. Kutiju s lijekovima. Nisam sigurna ima li u vašim apartmanima fen.
:* :love: sad sam nekaj htjela reč al više nemam pojma....
A da.... Trak kak sveki? Si bila kod nje?
Putno osiguranje. :P
Sveki i dalje loše da ne ulazim u detalje.
A jeste sigurne da želite nas u blizini ? Mislim mm još uvijek može dobiti kozice :mrgreen:
Ne ide našim autom,već sa prijateljima,samo će ga ostaviti kod dobavljača i odmah se vraćaju (za par sati) nazad!
Mare-pošto nosiš laptop očekujem povremeni izvještaj!
Koje lijekove i robicu za njih?
Ma pusti ti all inclusive kaj ogladne izvan vremena za obrok. Juhe su dobra ideja kao i laptop.
Moja sveki bu skuhala buncek i par kobasa. Možda uzmem griz Čokolino, kakao i sl. Kak je tam radno vrijeme špeceraja
Od lijekova bi ja nosila (iako ja baš nisam Stijena amaterski pedijatar :mrgreen: ) :Lupocet,fiziološku,toplomjer,sirup za grlo....
I za sebe koji Praxić 8)
da da da da :DCitiraj:
Stijena prvotno napisa
da viš kako bi se u sekundi dogovorila kavica :love:
Nina :mrgreen: :*
sinek i ja bili malo u landranju, cijene u dučanima katastrofaaaaaaaaaaaaaa
moja ruka sve gore, boli ko sam vrag, pojma nemam šta sam joj napravila
Trak kako sveki?
moja sutra izlazi iz bolnice, pojma nemaju šta joj je bilo
e sad je pitanje jel će bit manje posla il će mi tek sad natovariti posla :sick:
pa ono kaj im i inače nosiš - paracetamol protiv temperature i bolova, termometar (da znaš jel im treba paracetamol :mrgreen: ), ja uvijek nosim i fiziološku i aspirator (ponekad i Operil), dobro je imat i flastere i nekakv sprej za dezinfekciju, iako meni nikad do sad nisu trebali....ja na more nosim i flocetu protiv komaraca, ali čisto sumnjam da će ti to sad trebat :lol:Citiraj:
potpisujemCitiraj:
traktorka prvotno napisa
trak, sjedi pet :P
Imate kaj Praxića za posudit (kaj netreba za to recept)?
ne znam, ja to ionako ne smijem :mrgreen:Citiraj:
možda nešto na biljnoj bazi - valerian, npr. za to ti sigurno ne treba recept.
ja neznam dal je valerjana za mene dovoljno jaka :)
ništa, trak, onda ipak sutra po mužu šalji praxitene :lol: :lol: :lol:Citiraj:
:tele:
:love:
Hura bravo tako je !!! :lol:
kaj je najbolje mi cedevitu konzumiramo samo na moru
doma kupujemo sokovve samo kad očekijemo goste a uvijek imam donu na slaganje za svaki slučaj, litra mi traje pol godine
pijemo vodu i mineralnu, ivan voli i jedno i drugo
tu i tamo u dm- mu uzmem neki sokić da omasti brk
jede životinjsko svaki dan zbog sličica, ali to je fakat tanka čoksica
paštetu i hrenovke je jeo tu i tamo sada više neće? :?
juhiuca jee uvijek zakon, mrkva i brokula po novom
variva :( ne igraju kod nas, špuinat obožava i sve vrste kuhanog mesa
od grickalica štapiući
napolitanke, keksići svih vrsta
mi smo puno toga promjenili u svojoj prehrani od kada je došao ivan
one stvari koje ne želio da jede jednostavno ne kupujemo, čips, krokiće
ali nem ašto on nije probao, ja nisam u tome rigorozna samo mi je bitno da je prehrana koliko toliko izbalansirana jer s njom od početka imamo problema
čak ga odnedavno i tete u vrtiću hvale da se puno popravio
ali on kao d aima neke svoje cikluse, evo nakon godinu dana opet jede mrkvu i brokulu a neće hrenovke
riba uvijek igra ali pohano odjednom izbjegava
a ja...ja sve gora što se tiče čokoladnih namirnica, od kad sam rodila luciju samo mlatim po njima
neki dan sam načela jednog ivaovog djeda mraza i pojela do pola a kad je mm došao sa posla ivan me tužio tati da sam mu poječla cijelu čokoladu
večinu slatkiša što on dobije pojedem ja
obožavam bonbonjere, bajadere, ferrero rocher, praline, one prefine vitaminkine školjkice, sve od kindera...
:nono: :mljac: :mljac: :mljac:
stijena ja sma bila strašno umorna na početku, imala sma sreće ivan je bio tada jako miran i nije bilo puno posla s njim
pričaj sa patrikom kao sa velikim, maleni mogu biti jako empatični
nakon nekog vremena je ivan sam skužio da neke stvari ne mogu,
došao bi do mene i u pola rečenice koja počinje sa ajmo bi se sjetio da ja to ne mogu i išao potražiti tatu ili nekog drugog i obično bi rekao" mamma ne može, ima bebu" ia iako sam stalno spominjala bebu to nije rezultiralo ljubomorom, pa i sada kada dojim on skuži i ne davi, ne navlači me, nismo imali još niti jednu takvu scenu
ali ja non stop objašnjavam, pričam i kod nas to pali
ne kažem da tako mora biti i kod druge djece...
ivan je počeo dojiti svoje medeke
čak ima i tandem
nama je to simpatično pa i tati
ne komentiram da dečki ne doje, ili bih trebala??
ok, presvlači ih i tu nemma dilema, ali dojiti? :?
što mislite?
hm, ja bih bar rekla, ne bih branila, ali bih mu rekla.......Citiraj:
yasmin prvotno napisa
patrik svaki dan ima informativne razgovore s MMom što se smije, što se ne smije (zato mu i govori da je zločest :roll: :mrgreen: ), da se po mami ne skače :shock: , da mama ne može nositi.....ali imam neki blagi sjećaj da s obzirm da je sad to "zabranjeno" je postalo puno slađe :/
Halooo,samo malo.....ja u životu nisam vidjela Praxiten !!
Iako ne znači da neću
To je samo bio prijedlog za ponjeti na put !
Stijena-bravo za TM. Mislim da je od samog početka trudnoće jako važno s njima pričati o svemu što slijedi pa će kad tad ipak prihvatiti!
Yas-pusti ga nek doji :lol: :lol: pa gleda tebe i seku svaki dan pa mu je to normalno,nemoj braniti,proće ga.
I nemoj nam se sad tu izvlačiti na cedevitu na moru :P
I ja sam veeeeliki čokoladoljubac,a čips i smokije više ne kupujemo. SVE slatkiše koje je Roko dobio za Božić sam dala za jednu humanit. akciju koja je započela na ovom forumu i baš sam bila happy ![/u]
Yas tako je i mene slatko privlačilo nakon Kiarovog rođenja. samo što sam ja dnevno mlatila po 2,3 čokolade ili kutija napolitanki i sl... ma grozno, al morala sam nadoknaditi sve one želje u trudnoći jer me ubijala žgaravica pa nisam slatko smjela ni pogledati.
Stijena tako je i Kali bilo sve nešto čudno kako sad nemože više kinjo konjo ( jašiti ) po meni, skakati, zašto ju manje nosim sve dok se trbuh nije počeo vidjeti, e onda je i ona vidjela da nešto se događa pa je uredno svako veče pričala s bušom, mazala kremom i prdila ( prislonila usta na trbuh pa puhala ). to joj je bila najveća sreća puditi baci na uho, umirala je od smjeha.
a svaku reklamu s bebama smo koristili da joj skrenemo pažnju na bebu u buši, jer iako smo stalno pričali o bebi nije joj bilo jasno, sve dok nebi vidjela bebu na tv i onda po njenom pogledu vidiš kao da će reč : ok sad sam shvatila!
a prvi susret s bracom . . .
taman su bili na hodniku kad su odvozili bebe od nas i sestra ih otkrije i pokaže joj ih , ali sve, a ona :shock: :shock: :shock: , valjda si jadna pomislila da sve one štruce su joj braco i da svi idu doma, dugo je poslje znala govorit: puno braco :lol: :lol: :lol:
a drugi susret - izlazak - nažalost presnimljen, ali oke pune suza svi oko njega, meni ni blizu, dok joj ga ja nisam dala da ga primi i rekla joj: evo ljubavi ovo je tvoj braco. hoćeš ga primiti i dati mu pusu?
kad ga je primila pogledala je mene, pa MM i tad prvi put progovorila:
TO JE MOJ BRACO! :heart:
ah evo i sad cmoljim od sreće samo kad se sjetim te slike i njenog zbunjenog ličeka
I ja !Citiraj:
**mial** prvotno napisa
I ja...
MB, Lovre 'skija' u bodiju dugih rukava, flisu, hulahopkama, termo dokoljenkama, ski kombinezonu i bucama. Plus kapa, šal i rukavice.
Za 'po kući' mu nosim trenerku/e, majice... Za 'šetnju po selu': trenerka + toperica.
Dobili smo na posudbu dodatne ski hlače tako da teoretski imamo dva kompleta za skijanje (mada mislim da nam ovo neće biti potrebno).
Obavezno duple kape, rukavice.
yas, ja ne vidim problem u činjenici da Ivan 'doji'. Kopira ponašanje roditelja, kao uostalom i inače. Ja sam sigurna da on zna (na nekoj svojoj razini) da dječaci/muškarci ne doje. Pa Lovre je dojio do godine i po i nikad nije pitao ciku ni babu, ni tatu, ni rodicu,.. Mislim da jednostavno znaju.
Do dvije i po. :oops:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Aj ti Mare ća,predugo si na poslu :P :*
Ni ja bogami....kao ni tablete za glavu i sl. :DCitiraj:
traktorka prvotno napisa
Blago vam se cure skijašice, kako ćete uživati.....
Nešto mi pade na pamet, jel sa 3 godine sistematski kod ped.?
Nekakvo cijepljenje?
Nemam pojma, hvala Bogu rijetko je pohodimo a Lea ne ide u vrtić pa nismo to obavljali već jako dugo.
Mislim da ima 16 kg i 99-100 cm ( nisam je mjerila ali počela je lupati glavom kad prolazi o gredu na katu koja ima 98 cm pa eto.... :roll: )
Sistematski-pojma nemam.Davno smo na to prestali ići.
Tablate-kad me boli stomak od menge (a boli jaaaako oduvijek) jedino mi je pomagao voltaren,a kako tog više nema prebacila sam se na Neofen.Inače ih ne konzumiram osim za to.
Točk-Lea je baš velika,prava cura !
Hello!
Svasta se tu izdesavalo Stijena cestitam :love: :heart: .
Ja sam u velikoj guzvi,toliko puno posla :sick: ,kuci stignem krepana :( .
Ajna je kod kuce,danas je propustila popodnevno spavanje i zaspala je u 8 i 30h
Inace otezano dise,pomalo kaslje i nos joj curi,gripa je krenula pa sam zabrinuta,kazu da je bas opasna :( ,nadam se da ce se zavrsiti na ovoj blagoj virozi.
:* svima vama i klincima. :bye:
Evo malo vibrica i za Ajnu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držite se! :*
:* :love:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Skijašice-jesu koferi spakirani ? Nemojte djecu zaboraviti :P
MM otišao upravo za Zg a ja čekam da se Roko probudi pa u nove pobjede.Ići ćemo u jednu kvazi igraonicu u trg. cenrtu.
Jučer smo imali goste,jednog četverogodišnjaka koji btw. priča lošije od Roka i to dosta pa eto čisto da se utješe one koje stalno kukaju da im djeca slabo pričaju.
Pošto smo vrlo brzo trogodišnjaci ( :shock: ) odlučila sam Roka upisati u knjižnicu u kojoj se nalazi i igraonica,i na gimnastiku da skače do mile volje.
Wow ,kako sam ja super mama,jelda ? :mrgreen:
Naj!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Mislili smo sinoć ostaviti Lovru na spavanju kod moje mame, međutim - ona je imala jutros neke obaveze pa je plan propao. To znači da se još nismo niti počeli pakirati! Sve nam je ostalo za popodne.... :/
Dobro jutro!
Prijavljujem virozu,Lea ima 37,2, povraćala sinoć nakon mlijeka i nekidan ali nisam pridavala veću pažnju jer je sama rekla je "prebrzo popila".
Apetit joj je slab pa sve ukazuje na onu 3-dnevnu, nadam se da neće biti nešto gore. Sinoć jadna povraća i pazi da ne zaprlja sebe i pod, kad je bila gotova okrene se meni i sretno se nasmiješi i reče " to je to"...
Lea :(
~~~~~ da čim prije prođe...
Točk-~~~~~~~~~~ za Leu da brzo ozdravi.Nešto najgore su mi crijevne viroze :(
Mare-ne znam kako ti,ali ja ni na jedan put duži od dva dana ne idem ako nemam spisak svih stvari.Totalni sam paničar (ma da :mrgreen: ) da slučajno nešto ne zaboravimo.A kad idemo na more,obavezno se bar jednom vratim vidjeti da li je sve isključeno a vrata zaključana :roll:
Prošle godine smo već bili na autoputu za Zg kad sam zvala susjedu da ode provjeriti jel zaključano,iako me mm uvjeravao da je on provjerio. Meni nema pomoći :oops:
Ja duplo provjeravam samo: jesmo li zaključali, jesmo li ponijeli dokumente, jeso li ponijeli kartice. Ostalo je nebitno. 8)