Ovo i mene zanima. Itko?
Printable View
Evo ja bila u Medikolu, 400kn gastroskopija, još 100kn za nalaz za heliobakt
i jel dobar nalaz?
Noup :)
Kazu da nikad nisu vidli osobu mojih godina sa takvom unutrasnjosti :lol:
Aha, nalaz na helio je neg!
Bilo je brzo a meni se činilo ko vjecnost. Bilo je i grozno, ali ziva sam. Za sada ne znam za uzasniji osjecaj, iskreno. Srecom kratko traje i lakse je ako se glava stavi prema prsima a ne prema gore gledat u ekran..
Uf...bitno da je prošlo.
Hvala za info.
Evo i ja obavila. U "Fran Mihaljeviću". Nije bilo uopće strašno. Trajalo 1 minutu.
Imam par pitanja. Sutra mi je gastroskopija u KBC Rijeka i uzasno trtarim. Pripremam se na najgori moguci scenarij, mozda se iznenadim. Zanima me par stvari na koje mi nitko nece odgovorit. Nagon za povracanjem traje kroz cijelu pretragu ili samo dok ti gurne to crijevo? Osjeca li se mucnina i kad vadi crijevo van? Taj sprej o kojem svi pricaju, jel on samo ublazi ili potpuno sprijeci taj nagon? I sta mogu ocekivat poslije pretrage? Imajuci na umu da ja ne mogu ni casu vode popit bez da dusu ispustim.
Nagon za povracanjem je cijelo vrijeme. Uzas jedan. Ako nista nisi jela, onda nemas sta povracat i to je ok, ali uzasno je povracat tako na suho.
Lakse je ako se glava pritisne na prsa, ni slucajno gledat prema gore.
Sprej ne ublazava nista osim moguce boli prilikom guranja crijeva.
Kad crijevo ide van osjeca se sreca sto je gotovo.
Meni je uzasno bilo osjetiti tu crijev kako plazi po meni unutra.
Nakon pretrage je sve ok, osjecala sam se uzasno zbog cijelog iskustva, no nista drugo.
Hvala! Najgore je kad mi kazu, ma nije to nista strasno, sve ce proc uredu, nista ne osjetis kad ti pospreja, ili ono malo je neugodno al ne boli. Bol lako podnesem. Ovo mi je malo teze i uzasno me strah, tako da neke stvari moram znati. Hvala jos jedanput!
Podizem....
Jeli tko skoro bio na gastroskopiji u Zagrebu?
Jeli se dobije u svim bolnicama lokalni anestetik?