A ja ću sada malo pohvalit svoje dijete koje je jučer s tatom išlo frizeru i dao se ošišati :shock: :shock: :shock: Doduše malo, ali slatko, najljepši je na svijetu. Onda je došao doma i smazao pun tanjur juhe :shock: :shock: :shock: doduše samo s mrkvom i rezancima, ali dobro.... ova mama stalno ima nešto prigovoriti onda je još par puta jeo svašta neš, ništa konkretno, ali svega i svačega.
Čak je i relativno dobro spavao - probudio se samo dvaput što je za njega stvarno samo.........
i onda dođemo jutros u vrtić, a tamo kostimirana zabava :shock: :shock: :shock: ok, jesu maškare, ali što je previše, je previše - patrik je imao svoju masku i frizuru koje si je sam izabrao i mislim da mu je to za "prijelazno razdoblje" sasvim dosta. Mislim, hoću reći - prošle godine u vrtiću nisu imali ništa za maškare jer su kao bili premali, a ove godine već kostimirana zabava (uključujući i tetu :lol: ), pa mislim da mu ipak treba prijelaz da bi uopće doživio što se uopće za maškare događa.
Ja sam svoju sveki malo dovela u red dok je patrik još bio beba jer je isto imala provala s "juhicama" s tri mjeseca i tak......ali sad u skorije vrijeme nema nekih prevelikih provala (bar ih ja ne čujem :raspa: jer patrik je često kod nje sam), ali je znao patrik doma doć s pištoljem koji mu je ona negdje izvukla :roll: :roll: :roll: , pa je par puta provalio neke "njezine" psovke (mogao je doduše pokupiti i stotinu naših, ali baš nije, nego njezine :mrgreen: ), a i nikako si ne mogu pojmiti što ima slatko u djetetu koje se ni krivo ni dužno uči da ponavlja nešto prosto, psuje ili pokazuje nekome nešto bezobrazno, a to je njoj za poludit od slatkoće :roll: