R. se obožava kupat, ali kosu ne da prati za ništa.Kad ga pitam "hoćemo prati kosu?" uredno mi kaže - "Ne ja. Do može." :lol:
Printable View
R. se obožava kupat, ali kosu ne da prati za ništa.Kad ga pitam "hoćemo prati kosu?" uredno mi kaže - "Ne ja. Do može." :lol:
R si je upravo nalakirao nokte s flomićima. Ne znam samo od kud mu to, ja nemam nikada nalakirane nokte. Jel zna tko kak da mu to skinem? S vodom ne ide, s acetonom ne ide... :?
Annie, ne znam kak da skineš al sam se nasmijala
Kejt, ajme čestitam, pretpostavljam da ćemo se onda i konačno vidjeti (pretužno da se trebaš odseliti za to)
Karlo nema ništa protiv kupanja ali pranje kose je uz urlike, i niš ne pomaže.
O skidanj pelena još ne razmišljam iako mi ih je stvarno već dosta, ali K ne prijavljuje ništa još...
Buba takoder nije odusevljena pranjem kose..a posto kose ni nemamo nije problem. :mrgreen:
Annie, pada mi napamet malo sode i limuna iscijedi i neka namace prstice unutra. Ma za par dana ce to otic s pranjem ruku.
Mi imamo flomice koji se peru vodom i to relativno lako ide dolje.. Neki dan je sjedila na tuti i kao bojala bojanku..pa je odlucila i sebe malo pofarbati..cijela se isarala. Tak mi je bila slatka. :heart:
sanjam, za Mirona :lol:
Klinci su legende!
Kejt, sretno s selidbom!
Tako i moja nećakinja Mia zove mog sina Mia jer on nju tako zove :))) (ima 18 mjeseci)Citiraj:
sanjam71 prvotno napisa
noa svaki dan mora sjediti na tuti i slaže kockice ili boja i sjedi dok joj noga ne utrne i onda kaže da su joj bubice u nogama.
a flomastere imamo samo perive sa vodom.
i pišanja po noći smo se riješili daaaavno.
Uspjeli smo. Limun, detergent, sapun i voda i sve zajedno. Ima još malo, ali to je super kak je bilo
Znaci limun je pomogao bar malo?! :dancingfever:
Eva još nije došla u fazu NEkupanja. Silom ju vadim iz kade kad se sva smežura, još uvijek ciči od sreće na bebama-ribama i opčinjena je vodom općenito. Pranje kose ne voli ali kako je ima malo brzo smo gotovi pa prođe prilično tiho.
Danas sam ju vodila na posao jer ju baka nije mogla čuvati i svi su komentirali kako je dobra. Ja sam ostala :shock: jer ne znam kakva su onda druga djeca koju oni znaju. Šefica je razmažena, tvrdoglava, od one djece koja bace sve ako ne dobiju ono što žele a ja nažalost zbog manjka živaca često idem linijom manjeg otpora. Svi nešto govore prednost je roditi kad si stariji i iskusniji ali u mom slučaju to zaista nije istina. I iz nekog razloga čini mi se da je najzločestija kad ju ja čuvam. Svima drugima je bolja nego meni :?
Hvala, cure moje
La, kak ste se riješili noćne pelene? Je l i to samo dođe ili treba nešto? Eli bude ujutro mokra i sigurno je da ju popiša ujutro, sad popiša li ju i tokom noći, pojma nemam, a ne da mi se isprobavat jer sam ionako neispavana i umorna. Ako ima kakav trik (a da ne zahtijeva velikog majčinog angažmana :oops: ) samo dajte
Irena, vidimo se, naravno. Valjda nam je sad neko ludo razdoblje i tebi i meni pa se ni ne čujemo. Morat ćemo opet na porodiljni pa ćemo se družit, vidim da ste se vi i fakat primili posla. Meni je do sad izgovor bio stan, sad već imam nove, bezveze.
Mironeeeee, je zakon, fakat su tek sad najjače te njihove provale
MBee, tako je i meni Ela 'najzločestija', zna di može, i znaš šta, čini mi se da je to i najprirodnije, mislim to da je mama 'najmekša'
Za perive flomiće nisam ni znala, dok nam Školjkica nije kupila, tenk ju, koji spas.
I mi još uvijek ne skidamo pelenu, prijavi uredno sve što u nju radi, ali neće na wc ni na lonku, ni u ludilu. Tu i tamo uspijemo ga dobiti, ali u stvari ni ne inzistiram puno da ne dobijem kontraefekt.
Što se tiče kreativnosti, vrhunac su nam plastelin i perivi flomasteri. Ali još uvijek šara bez veze.
A uspavljivanje - koma koma koma! Ne znam kad će moći zaspati sam, mirno, za 15-ak min. (nema veze, ja ću ležati kraj njega, to mi je lijepo, ali da ne moram ljuljati, premještati, smještati, plesati i sve to nekih sat vremena)
kejt,noa je naprije prestala sama pišati po noći u pelenu i tek onda sam joj počele skidati i preko dana,to je bilo još u 7 mj, od onda se možda 3-4 puta po noći popišala i to kada je bila prehlađena. :D
šta se tiče uspavljivanja,nemoramo ju ljuljati i tome slično.
legnem s njom i moram joj čitati knjigu. ima jednu o princezama i to svaku večer čitamo i nakon 15-20 min zaspi.ali nema šanse da zaspi prije 22 h.
i kod nas su jos uvijek pelene "in"
cim me vidi da se priblizavam sa tutom u rukama odma pobjegne :lol:
a kupanje i pranje kose nam protice bez suza,obozava da se sam tusira na kraju pa tako isperemo i kosicu :)
Kejt super za selidu, baš sam sretna zbog vas!
Lola je skroz bez pelena od rujna prošle godine, ako se noću popiški presvučem ju, najčešće se ni ne probudi.
Zadnja dva tjedna spava sama, uspavljuje se uz priču ili se se samo stisne uz tatu u dnevnom i začori.
Ne voli prati kosu, kupanje obožava, kupala bi se svaki dan.
ajme, Lola nam je zaista velika cura... :heart:
Zašto više nitko ne stavlja friške fotke? :(
Ja baš volim gledati kako su slatki i odrasli. Baš me zanima kako vam hahari(ce) sad izgledaju.
I kako se na kraju zove Školjkicina damica?
Leona se zove mala slatkica.
Mi imamo nove fotke. Hm,ali ih nemam u potpisu. http://public.fotki.com/mojeblago/ (pass:annie)
Citiraj:
momze prvotno napisa
Je, nekako je naglo "odrasla" u zadnjih mjesec dana, malo mi fali moje malo djetešce :heart:
Ja to ne mogu smanjiti..jednostavno mi ne ide...Citiraj:
MBee prvotno napisa
a bed mi žicati stalno Annie da mi smanjuje fotke :mrgreen:
btw. Annie, još niš od broja..
ma daj, Shiny, šalji, smanjim ti ja :)
I V ponekad ne želi oprati kosu.
Uglavnom oduvijek ima problema s vodom na licu. Uopće neznam od kud taj "strah". I kad ju umivam sva se stepe, svaki al svaki put.
Tak da je ispiranje kose ponekad maaalo problem. Jer ne daj Bože da doše imalo vode na lice. Al MM ju naučio kako da dobro nagne glavu pa ajde nakako to uspijemo obaviti.
Kejt zaboravih te pitati kaj si riješila s vrtićem
buba sanjala sam te nocas,da se poradjas :lol:
ali zato ti uskoro dolazi jos jedno malo... :love:Citiraj:
Frida prvotno napisa
MBee, moram se natjerati i staviti par Zachovih fotki - lijena sam, a imam ih par tisuca.. :mrgreen:
Gdje dolazi, tko dolazi? Šta je Frida trudna? Ja sve zadnja saznam :xCitiraj:
momze prvotno napisa
Čekaj, čekaj, nešto smo propustili??
e momze, momze... ;)
:mrgreen:
:?
Baš ste neke, uopće vam nije fora...
MBee, ja ti jedino mogu poslat adresu mog fotki albuma na pp, ak te to zanima?
Kod mene danas opet padao snijeg..meni je puna kapa zime i svega. Eh..bar je sunca bilo.. :roll:
Može retha, da vidimo frendicu po kosi :love:
joooj nemoj još :lol:Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
moram još neke stvari obavit
E momze, momze :nono:
Sada sam malo :oops:, bila sa, sigurna da sam negdje napisala.
Ugalvnom, danas 19. tjedan, sve po PS, osim povremenih mučnina...
Staviti ću link na album čim iskopam nešto novih slika.
Aaaaaa, :D pa čestitaaaaam!!!!!!!
Super!!!!!!!!!!!!
Evo i ja bum sluzbeno cestitala za jos jedno malo :heart: !!!
Frida, pa ja nisamimala pojma!
ČESTIAAAAAAAM!!!
Ajde de, nisam jedina koja nije znala...ali svejedno, od sveg :heart: čestitamo!!!! :D
i mi čestitamo :*
evo da nas malo vidite
http://public.fotki.com/noa2005/stan/2008/
Ista mama! A kosa :shock: :shock: :shock: !
Predivna je!
kako je preslatka! :heart: