Je, nažalost bete NEMA, prokletnica jedna.....sad opet na pikanje.....
A šta ću, nemam baš izbora,jel tako?
Eto......hvala vam svima još jednom......
Printable View
Je, nažalost bete NEMA, prokletnica jedna.....sad opet na pikanje.....
A šta ću, nemam baš izbora,jel tako?
Eto......hvala vam svima još jednom......
Draga bella 11 šaljem ti :love2: i nemoj biti tužna a doće i tvoj mali :saint: samo nije još vrijeme.
A izbora uvijek ima :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nastavak~~~~~~~~~~~~ pikanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
bella :love2:
bella :heart:
bella :heart:
samo naprid hrabro :*
Bella sad je teško ali zamisli samo kad uspije koliko sreće te onda čeka! Doći će i tvoja zvjezdica na red! :love:
bella, zao mi je, ali idemo dalje i bice bolje.... :heart:
Bella :love:
bella11 :love2: Drzi se i nemoj odustati! :heart:
Juhu,evo mene opet!
Sad ćete sigurno mislit da sam poludila .....pila sam femaru 5 dana i dobila 3 stanice koje u mi punktirane u pon. Danas su me zvali da su se dvije oplodile i da je večeras transfer. Imam ogromni :? jer su mi do sada svaki put radili transfer tek 5. dan...eto, skupila sam sam snage za još jednom pa kud puklo da puklo....
Veliki pozdrav i :heart: svima!
bella - sretno :heart: :* .
sretno :*
Pretpostavljam da je transfer 2. dan (ustvari je drugi i pol dan) zato što se radi o samo dva embrija, da ih ima 4 ili više sigurno bi se čekalo 5. dan, ali kod manje od 4 embrija se ide na transfer 3. dana.Citiraj:
bella11 prvotno napisa
Ne brini i puno sreće ti želim :love:
bella zelim ti ovaj put mnogo vise srece i uspjeh. bice nemoj biti tuzna. :gumi: doci ce i nas dan kad budemo ljepe slatke mamice.kiss :heart:
bella sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Draga Bella, iz sve snage "vibriram" za tebe :heart: :love: :*
Sretno
Vidiš da ipak to ide u dobrom smijeru! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:Citiraj:
bella11
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: . uz tebe sam.