Ja biram ovako ko spajka.
Pon pet grad sub ned suma :-)
Printable View
Ja biram ovako ko spajka.
Pon pet grad sub ned suma :-)
Ma lili nemaš ti pojma kak je tam super zivjeti
A nije sve za svakoga.
Ja biram tišinu i zvuk sove noću, buđenje uz pticice bez zvukova auta, kavu na dvoristu pod jabukom i vrt daleko od prometnice. Da mogu, u grad nebi uopce isla, ne osjecam se dobro tamo.
Imas pravo. Super je. Uzivam gledati u sumu svaki dan kroz prozor .
Mi imamo 5 minuta autom ili busom ( ili 20 minuta pjesice )do okretista tramvaja , ali klima i zrak je potpuno drugaciji nego u gradu.
Kako to lijepo opisujete odmah sam dobila želju da se preslim u brda :-)
Pa mozes se vratiti i na selo. Imas pticice, zivim kraj sume, ma imas sve. Samo jos dodaj uzbrdicu i nizbrdicu :-P
jesi me ulovila :mrgreen:
Jelena joj ipak volim imat pri ruci sve sto mi treba.za zivot s djecom preko tjedna. Mrzim sjedat u auto za sve i vozikat se.A kamoli djecu na aktivnosti i sl.
Meni ovo nase tvoje i moje naselje ono bas po mjeri obit.covjeka.
Sam Zg meni j2 prevelik ja vise volim manje gradove koji su manje uzurbani, ljudi bliski i cesto se druze al taj osjecaj zivota imam i u nasem naselju. O stazama za trcanje i svojim treninzima ni necu, to je moj stil zivota i sad mi treba 5 min do Jaruna (tamo mi klub) ne mogu zamislit da se moram vozit tamo amo maltene koliko mi traje trening.
iako jako volim mir i tisinu al tijekom vikenda mi to bude cist ok da opet prezivimi radni tjedan :mrgreen: