jel tko sluša Marinkovića na radio st čula san da rodilište neće do 7mj bit gotovo a ja se nadala da ću ga doćekat :(
Printable View
jel tko sluša Marinkovića na radio st čula san da rodilište neće do 7mj bit gotovo a ja se nadala da ću ga doćekat :(
možda, ali možda uspijem stisnit i rodit u novom rodilištu :lol:Citiraj:
nessa prvotno napisa
uspiju li oni stisnit vlasnike i napravit tu ukakanu cestu :mrgreen:
onda ćeš da se nastiskaš :lol:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
jer kako su krenili neće do ko zna kad bit gotovo
tješim se, tješim.
i mantram da ga završe i puste u pogon do 7. miseca :D
lory cestitam! :)
lory čestitam i ja a kad je termin
tu smo negdi
nemam blage.Citiraj:
nessa prvotno napisa
sutra ću na pregled pa vidit šta će skontat dr.
po meni je 7. misec definitivno, a ako se dobro sićam računa se prvi dan zadnje M + 7 dana. po tome je termin 12.7. :?
jesmo li blizu?
lory po toj računici meni je 8.7 osim ako ne urani kao i prva mi a meni je pregled u idući četvrtak pa ću znat točno
Pa Lory!!!!!!!!!!!!!!!!
Cestitam draga, sva sam se najezila :heart:
http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
evo cure imate tu računalo poroda
Lory i tu čestitam :D i u tickeru ti broj dana to go nije dobar :mrgreen:
i meni je ovaj moj ticker malo čudan.Citiraj:
pirica prvotno napisa
ili ja nosim ko mačka :lol: :lol:
idem ga pokušat popravit. :oops:
popravila.
valjda je sad ok :mrgreen:
je sad je ok :)
nije mi stvarno jasno kako je došlo do greške :?Citiraj:
pirica prvotno napisa
super si ti primjetila. ja uopće nisam i sve se veselim kako imam još 180 dana. koji sam ja tudum :lol:
loryblue! cestitam! :D
joj loryblue, fulala 2 mjeseca :lol: cestitam! :D :*
i ja bi stavila ticker ali kako :(
u profilu odredis sto ce ti stajati u potpisu.
ne smijes staviti pravi ticker nego samo link na ticker, kao i ostali.
e da znam doć do tickera stavila bi ja link :/
A ja sam se nadala da drugo dijete cu roditi u novom rodilištu... :/ Ipak još ću se malo nadati da će biti sve gotovo do lipnja 8)
a hebate šta san glupa :ima li koji koji lupa toljagom sebe po glavi:
LORY ČESTITAM
Haha,izbori su koliko znam brzo,možda se dođu slikat,i još po ko zna koji put obečat novi datum otvaranja,ali nije to ništa za ravnatelja bolnice teško jer sve od navedenoga mu super ide!!A na kraju krajeva baš ga briga šta se sad plaćaju puste stotine tisuća kuna za njegovo održavanje kad nije iz njegovog novčanika,a i šta je najbitnije može mirno spavat,jer je izborom za novog ravnatelja ,ma vidi čuda opet odabran on!! :evil:Citiraj:
trinity prvotno napisa
Zatvoreno rodilište Split košta 1,8 milijuna kuna
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx
Jednostavno žalosno :roll: Prvo dijete sam rodila u Splitu, drugo sam namjeravala u novom rodilištu, ali po svemu sudeći ništa od toga... :evil:
...rodila ja u starom.... :lol:Citiraj:
mikonja prvotno napisa
pa i nije bilo tako loše ko šta sam očekivala...čak su i sestre bile ok i koju god sam pitala o dojenju pokazale su mi...
To je grozno,isto kao da su pokidali i bacili te novce,a mogli su se potrošiti za puno drugih stvari koje trebaju bolnici... :cry:Citiraj:
trinity prvotno napisa
ma sramota totalna. pogotovo sto je u sklopu novog rodilista trebala biti i mpo. ovako moramo kaskati do zagreba ili ici privatno jer gđa neda makjanić kunić i njeni susjedi nisu dobili dovoljno eura.... koliko sam bjesna, dodje mi da ja rascistim prilaz. fuqin banana republika, to smo mi. sramota
meni je korigiran datum poroda na 6.7. jer mi je oplodnja bila odmah nakon menstruacije. moji plodni dani nisu ko i drugima sredinom ciklusa već nakon onih dana u mjesecu. :mrgreen:Citiraj:
nessa prvotno napisa
još ćemo se mi i vidit u rodilištu. :D
evo jos jednog clanka iz Slobodne Dalmacije. mislim se kako ih samo nije sramota redom sve, i Grad i Ministarstvo zdravstva i upravu bolnice. po ovoj logici, rodiliste se moglo komotno otvoriti i prije pola godine, koga oni tu muljaju...
Split: rodilište može do uporabne dozvole
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...3/Default.aspx
Čekaju IZBORE!
Drage žene,
čitam vaše postove i nadam se da jednog dana kada ja budem trebala roditi će to biti u novoj zgradi. Za slučaj da to bude u staroj zanima me kakva je mogućnost da mi muž bude samnom pri porodu? Da li me može posjećivati tijekom mog boravka u bolnici??
Hvala vam najlipša na odgovorima.
ako nisi trudna, budi bez briga sigurno ces docekati novo rodilisteCitiraj:
tonigirl prvotno napisa
za sada u starom muz moze biti s tobom na porodu samo ako je prosao bolnicki tecaj, a posjete na odjelu po sobaam nisu dozvoljene, ali zato na katu rodilista ima mjesto za posjete gdje ti moze doci bilo tko
kako ce biti u novom rodilistu to ne znam, samo znam da nece biti mjesecno ogranicen broj onih koji zele proci bolnicki tecaj
Hvala najljepša. Sad mi je odmah lakše kad znam da će i on moći biti uz mene. Mislim da to ženama puno znači i da je od velike pomoći. Ja ne mogu zamisliti da to prođem sama bez njega...
Čitat ću i dalje vaše postove :)
Pozdrav svima. :*
Ja imam još 17 dana i nismo uspli upast na tečaj ... iako mi je 4 dijete pa ne znam šta mi treba tečaj :?
Al eto ... u Sinj mi se sad neda pa ću opet SAMA u rađaonu :cry:
andrij sve najbolje ti želim. :)
i ja sam se nadala novom rodilištu..ali nema veze.
andrij onda ćemo ja i ti ubrzo.
najfriškiji članak o novom rodilištu ako koga zanima
nastavljaju se komplikacije
Splitsko rodilište: Još se ne zna tko će montirat opremu...
Sve ovo je za poluditi od žalosti ili bijesa :/
za ovu sramotu i (za sada) promašenu investiciju koja prazna guta (a i progutala je) milijune kuna ja bi za javnu opomenu posrid rive obisila dr. duju. :evil:
ući u investiciju, a ne osigurati sve što je potrebno da investicija dobije i dozvolu je ništa drugo nego način za oprat brdo novaca - što je i napravljeno sa splitskim rodilištem.
dr. duje je lani na sv.duju proba otvorit sam sebi spomenik za života zvan novo rodilište. pa nije uspije. pa je obeća to napravit ove godine, ali izgleda kako će opet dobit frišku figu. ali treća sreća....srića pa je sveti duje svake godine - možda mu se dogodine posreći. ionako mu je produžen mandat ka ravnatelju. stigne on sam sebi otvorit spomenik. :evil:
Ne bih htjela nikoga uvrijediti, ali ne mogu odoljeti da ne upitam hoće li se uz novu zgradu obnoviti i staro, neljubazno, nekulturno osoblje i njihovi zadrti mozgovi.
Ja sam u Zagrebu, ali su mi u Splitu rađale dvije sestre, mama, tri prijateljice, masa poznanica i jedinu je (donekle) ljubaznu riječ uspjela dobiti samo jedna koja je imala vezu.
Ostalo je bilo "šuti, mala!" ,"šta ti oćeš gospođo?!"i slično.
Grozim se tog rodilišta i ovaj me topic podsjetio na bolnicu u Zagorju, Obračak, koja je super obnovljena, a osoblje i dalje kranje neprofesionalno, sestre se ponašaju ko da si im tamo došao smetati, a one su baš za obiteljskim ručkom. Naravno da se treba veseliti novom prostoru, ali njima dolje treba malo žešća akcija udruge "Roda" da shvate u kojem stoljeću žive i rade.