Putrić, Dabo, putrić!Citiraj:
Dabo prvotno napisa
Printable View
Putrić, Dabo, putrić!Citiraj:
Dabo prvotno napisa
Čuj tatek ako vi ne uspijete u tri tjedna naći 15 minuta da isprobate taj čajevac, onda je to stvarno razlog za zabrinutost.Citiraj:
tatek prvotno napisa
Lepo ti prestani tu pripovedati i odi se primi posla. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Probali. Fora :mrgreen:Citiraj:
anek prvotno napisa
Ulje cajevca nismo probali ;)
:lol: :lol: :lol:
Baš se pitam kak to sve znate,a ko fol nemate vremena za seks.aktivnosti.
Ja uopće nisam čula za to ulje od čajevca,mada nisam ni imala nikakvih problema nakon poroda,dapače nakon tri tj.je sve bilo u normali.
Al ste me sad potaknule da se zaletim do DM-a. :roll: :roll:
Eto, za nove stvari ipak uvijek treba naci vremena ;) pa smo tako i isprobali taj famozni gel od cajevca iz dm-a. :D
Sve je bilo OK, "popratne pojave" tipa grijanje/hladjenje su bile jedva primjetne i gel mozemo svima preporuciti.
Dakle, sad svi lijepo u red u dm (nadam se da su pripremili dodatno osblje za povecanu ponudu tokom slijedecih dana) pa u akciju ... :mrgreen:
u DM-u ni ne kuže da imaju SEXY KUTAK :lol: :lol:
skužit će kad se tamo počnu okupljati mame i tate s kolicima, sumnjivo zasjajenih očiju. :lol: :lol: :lol:
Mislim da je najbolje isprobati par lubrikanata pa vidjeti što vam najviše paše -možda taj francuski nije jedini. Meni smeta i baby ulje, a i lubrikant koji mi ginić stavi tokom pregleda :roll: Margarin? Nije li to ideja iz Tramvaja zvanog čežnja? :lol: Čini mi se da su u Araličinom Konjaniku koristili ovčji loj! :lol:
Lubrikant od čajevca sam vidjela u DMu ali nakon naše čajevac-nezgode se ne usudim ništa takvoga staviti u spavaću sobu... Naime, ja sam čajevac fanatik (mislim na ulje, ne na lubrikant :) ) i koristim ga za svakodnevnu intimnu njegu pa sam jednom nagovorila i svog dragog da to isproba. Ispostavilo se da je on jedna od vrlo rijetkih osoba alergičnih na čajevac i popratni efekti su bili zastrašujući (peče, crveni, naotiče monstruozno... tri dana nije mogao obući uže hlače). Razmišljali smo ipak da ponovimo postupak prije odlaska na nudističku plažu, tek toliko da se malo pravi važan :mrgreen:
nije plesačice nego Posljednji tango u Parizu al je glumac isti
Eh, da, ja ti u filmu zapamtim bas ono najbitnije :oops: ;)Citiraj:
pituljica prvotno napisa
Ja nikad ovaj topic nisam vidjela. Pa vi ste svi ludi. :lol:
Nego Apri, jesi ti naplacivala smajlice na ovom topicu?
Natasa, to je bilo prije raspRODAje smajlica. Vidi datume.
Kao da ja znam ove vase hrvatske mjesece :lol:
[quote="Natasa30"]Ja nikad ovaj topic nisam vidjela. Pa vi ste svi ludi. :lol:
[quote]
Ma nemoj ... :P Nakon poroda je tako malo seksa da je steta potratiti te rijetke prilike na otkrivanje tople vode o podmazivanju ili pak smirglanje osjetljivih dijelova tijela ...
SLUČAJNOST NE POSTOJI!!!
Ako mi je išta trebalo onda je to ovaj topic.
Već sam razmišljala o promjeni nickname-a u Pustinja, Sahara i sl.
Puse svima!!!!!!!!!!!!!
e napokon je netko podigao moj omiljeni topic nakon duuugo vremena
:D
šta ste se svi tako seksualno ulijenili da vam se više ne da niti razglabati o lubrikantima i ostalom....?
tatek, kakva je situacija?
Sve ide k'o podmazano! ;)Citiraj:
anek prvotno napisa
(sada cak i bez podmazivala iliti lubrikanta - a onaj gel je odradio svoje u kriticnim trenucima)
No, i dalje su takoooooo riiiiiijetkiiiiiiiii mirni trenuci za tu svima nama milu i dragu aktivnost ... smrc.
Neki put se pitam kako su nastale obitelji (jest da su rijetke ...) sa 5-6-7 i vise djece - kad su ih uopce sve stigli napraviti? :?
:lol: fakat...čuuuj, možda su oni to radili pred klincima!Citiraj:
tatek prvotno napisa
Tatek,
Pomenuo si neke americke kondome. Durex nisu dobri, daj onda ime od tih dobrih. Thanks!!!
Kod Marelice sve na prirodnoj bazi :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
A sto ste me fino nasmijaliiii
Sandy,Citiraj:
sandy prvotno napisa
te kondome mozes kupiti samo u slovenskom Intersparu (najblizi je u Krskom, 3 km od odvojka sa ceste ZG-LJ, otvoren i nedjeljom do 13h, mi tamo cesto svratimo na putu za kakvo planinarenje), a prepoznat ces ih ovako:
- pakovani po 3 u relativno velike kutije (u Sparu se nalaze na higijenskom odjelu), dominira natpis sa tipom kondoma ("bareback" vrlo tanki, "Rough rider" sa brezuljcicima itd itd, ima ih 5-6 vrsta i svi su preporucljivi)
- natpis prozivodjaca je ispisam sitnim slovima: Ansell Healthcare corporation
- cijena: ne mogu se sad sjetiti tocne cijene, ali nisu nista skuplji nego durexovi kod nas
Sve u svemu, nisu nas nikad iznevjerili u zadnjih 6-7 godina,a ugodni su za upotrebu. Obzirom da se upravo gradi Spar centar u Zagrebu (negdje kod Spanskog) i da navodno jedan vec postoji u Zadru onda ce se mozda i ti kondomi lakse nabaviti ... mada, nama treba od kucnih vrata do Spara u Krskom tocno 45 minuta voznje,a i razloga za odlazak u Sloveniju se uvijek nadje ... :lol:
Eto, pa uzivajte!
Ooo, hvala, hvala..!!!!
Krema ili ne ali KORISTITE KONTRACEPCIJU LJUDI!!!!
Mi nismo pa..... :lol:
Last minute informacija: doticnih kondoma nema vise u Sparu! :shock:Citiraj:
tatek prvotno napisa
Ali ih zato jos uvijek ima na Petrolovim benzinskim pumpama u Sloveniji (iako zericu skuplje) tako da jos uvijek ne moramo mijenjati marku koja prednjaci po sigurnosti i ugodnosti.
(da nam je carinik gledao u gepek proslu subotu bas bi se zacudio kog vraga idemo u shopping u SLO ... :roll: )
Nego, jel tko kad probao one ceske kondome "ty y ja" kojih su puni nasi ducani i nisu bas skupi?
Uvijek sam malo sumnjicav kod jeftine robe, a znam da cesi i ostali nam bratski narodi iz istocne Evrope nekad naprave super stvari po pristojnoj cijeni, a nekad pak bude shit.
tatek, malo nas je, malo nas je...ali nas se čuje :lol:
šta će ti kondomi, vidiš da ćemo uvozit strance da obnove našu populaciju.
jedini koji meni nisu nikad pukli, a istovremeno su ultra jeftini i zena ih kupuje usput u DM-u su Primeros pise na njima Grand extra big XXL.
Sve ostalo me razocaralo.
Sta ti nama zelis reci ovim postom :lol: :lol: :DCitiraj:
Inquirer prvotno napisa
Wow :D :D
pa svak mora imati neku pozitivnu tocku u zivotu :lol:
dobro se reklamiras :)
moram sad kad sam opet slobodan.
I ispravka ono gore je kupovala moja BIVSA zena, doduse jos nije sluzbeno, ali su me neki autoriteti na forumu (citaj: ivarica i apricot) upozorili na to.
E da, mi sretno ozenjeni se ne smijemo hvaliti s takvim i slicnim karakteristikama ... :lol:Citiraj:
Inquirer prvotno napisa
smijete ako je vjerodostojno :P
Prepustit cu MZ da prosudi o kvalificiranosti za hvalu glede i u svezi takvih informacija, kao i o prikladnosti istih za ovaj forum ... :PCitiraj:
apricot prvotno napisa
Moze li se koristiti u kombinaciji s kondomom?Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
S kondomom ne idu oni na bazi vazelina, ovaj to mislim nije. No meni se od ulja čajevca rastopio čep na bočici, pa ne znam da li latex preživi.
to vam sve prekomplikovano :roll:
Mamazika, mislis, bas na ovoj bocici od lubrikanta (ili na nekoj drugoj bocici u kojoj imas ulje cajevca)?Citiraj:
mamazika prvotno napisa
Citam sadrzaj, i prvo pise voda, a tek kasnije nakon x sastojaka spominje se ulje cajevca... :?
Snorki, sto je prekomplikovano? ;) :)