curke-dajte pomozite...pa puno vas je reklo da je imalo ta kolica Monbebe 3u1, a nitko ništa o autosjedalici?
Printable View
curke-dajte pomozite...pa puno vas je reklo da je imalo ta kolica Monbebe 3u1, a nitko ništa o autosjedalici?
Ja sam isto sve bliže kupnji Monbebe kolica i malo sam se raspitala...kažu da je zamjerka autosjedalici što remenčići ne idu bebi oko struka pa kad malo naraste može joj biti nezgodno pogotovo ako je živahna tj. može se izvući iz sjedalice :shock: E sad, tko bi znao kako to u praksi funkcionira! A kada staviš autosjedalicu na kolica meni se čini kao da će beba ispasti iz njih, nekako su mi preblizu, ako shvaćaš što hoću reći...Ali ne znam...za sada su mi najpovoljnija varijanta.
Mislim da ta autosjedalica nije bas nesto, pogledaj malo na internetu kako je prosla na testovima, ako je uopce bila testirana.
Ja sam je gledala i nije mi se cinila kvalitetna.
Chicco, prvo iz Chicco 3 u 1, a onda ona druga, ne znam koji model.
Kako misliš da mu remen bude na vratu, pa 2 su remena i ako su pravilno postavljena idu od ramena preko trbuha do kopče!Citiraj:
mljacmljac prvotno napisa
Deaedi, možeš li mi samo pojasniti kako da pogledam na internetu je li autosjedalica testirana?! Ima neka posebna stranica ili?
Shiny, sjedalica treba na sebi imati naljepnicu na kojoj pise E-panekibroj i sve to zaokruzeno a ispod toga ili R44.03 ili barem broj atesta koji mora poceti sa 03.
Hvala Ančice! A znaš li možda, dok ne skoknem opet pogledati kolica, je li ta autosjedalica od Monbebe kolica u redu i je li se netko žalio na nešto? Također me zanima autosjedalica od Jane kolica, model Carrera ili tako nešto? To su vam ona kolica koja se mogu fiksirati i kao košara!
maxi cosi priori xp pink mach- king cross turbo limach
a naša je blue mist ;) , inače sve isto
i, ančice, natjerala sam ih da po cijelom dućanu traže upute na hrvatskom :namig:
su ih našli. milim, stvarno izvodeCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
jesu, iskopali su iz neke sjedalice - mislim da su imali samo te jedne. jer sam ja stajala kraj blagajne i pravila se luda dok ih nisu donijeli.
a hebate troška, isprintati tih par papira.
Neznam ti za MonBebe. Jane se jako tesko namjesta kao prava sjedalica za novorodence (ona koja pruza optimalnu zastitu, za razliku od koristenja kao krevetica).Citiraj:
Shiny prvotno napisa
ivy, super za upute. Tak treba, ne odustajati :)
ne trebaju mi ali je stvar principa :mrgreen:
inače nikad ne koristim hrvatske upute ni za što, jer su uglavnom katastrofalno loše prevedene.