I mi bi išli!! :)Citiraj:
bucka prvotno napisa
Lani su zadnje vrijeme fora vlakovi, sad će imati priliku voziti se u njemu.
Jeste li već kupili karte?
Printable View
I mi bi išli!! :)Citiraj:
bucka prvotno napisa
Lani su zadnje vrijeme fora vlakovi, sad će imati priliku voziti se u njemu.
Jeste li već kupili karte?
Četitam na curki!!!! :D :D :DCitiraj:
Larita prvotno napisa
hvala Ena... :*
i mi bi na vlakić... bucka daj malo više informacija, di se kupuju karte? koju nedjelju? i zašto mala slova , ja prvi put čujem za to
ena i larita, saljem pp!! ;)
Hvala vam svima :love:
Eto, Franka nas je malo iznenadila i odlučila se požuriti. Mi smo doma od nedjelje, uhodavamo se, po danu je super ali je zato noć malo teža.
Curka je sitna ali žilava. A velika seka ju stalno ljubi, broji prstiće, obavezno pomaže i nadgleda presvlačenje pelena, pokazuje svoje igračke :heart:
Pusa svima, spremam se napisati i priču pa kad bude više vremena...
Franka dobro nam došla. Još jednom svima velika :*
Totalni raspekmez....Draga Nataša uživaj u svojim curkama! :love:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Mi smo bili na vlakiću u nedjelju i sreli Bucku i Niku. Koja je to velika curkica... :*
MN :heart:
matija mi je presladak sa tom rudlavom kosicom!!
ja sam bila sva malo izgubljena u nedjelju na vlakicu jer mi je Nika od jutra slagala scene svako malo (vristala na cesti, otimala se iz ruku, bjezala...), a ja sama sa njom i jos pune ruke stvari jer smo iza vlakića išli kod bake i djeda na vikendicu!!
nemam pojma sto ju je bilo spopalo! :/
jutros sam joj zaboravila ponijet dudicu za spavanje u vrtić, pa sam sad jurila do dm-a kupit nove dudice i odfurat ih u vrtić, a da me ona pritom ne vidi! :roll:
Bucka pa Nika je bila baš dobra u vlakiću...Trebale ste sjesti kod nas!
I Matija ima dudu kada ide spavati, ali samo doma. Prošle godine mu je teta u vrtiću jedan dan zaboravila dati dudu prije spavanja, a i on ju nije tražio tako da je od tada tamo više nema.
Nas muči odvikavanje od pelena...M. kuži teoriju, sve uglavnom najavljuje, ali praksa mu slabo ide. Izgleda da mu je lijepo u peleni. :roll: Pričekat ćemo do 5 ili 6 mjeseca i pokušati opet.
u vlaku je bila stvarno dobra, ali cim smo izasli iz vlaka mi je pocela bjezati po gl. kolodvoru, a ja trcat za njom da ju uhvatim jer smo morali jos hvatat bus na crnomercu do nase vikendice!!
mi smo sa pelenama jos super prosli, ali ih imamo jos za dnevno i nocno spavanje!!
inace, mi niki uvijek obrisemo/operemo guzu nakon male ili velike nuzde, pa nam nije bas svejedno kad smo skuzili da ih u vrticu tete salju da sami odu na wc, skinu se i obuku (sto mi je ok da se malo uce samostalnosti), ali mi nije ok sto curice ne brisu nakon male nuzde , jer niki uvijek bude par kapljica na papiru kad ju mi doma obrisemo!!!
ili mi cjepidlacimo??! :?
A ne znam kaj bi ti rekla...sigurna sam da i kod nas u vrtiću tete ne brišu djecu, jer su nam rekle da im oblačimo trenirkice kako bi se mogli sami obući i skinuti. To znači da djeca idu sama u wc. Počele su me tete forsirati da skinem M. pelenu, pa će i one u vrtiću pokušati sa njime. Ja sam mu skinula na nekoliko dana, ali on piški i kaka u gaće i ne smeta mu. Ja mislim da nije još spreman...
Bokić curke!
Mama Nataša čestitam, ljubi i mazi Franku, i veliku seku naravno :heart:
Mi smo doma od ponedjeljka, Ema se rodila 14.03.2008., ima 3280 grama i 50 cm. Braco ju isto obožava dirati i maziti.
Pozdrav svima!
mamaineven, čestitaaaaammm!!!! :D :D :D :D
Dobro nam došla Ema! :heart: :love:
mama i neven cestitamo od :heart: !!
koji baby boom!!! :D
Mamaineven, čestitam na curici prekrasnog imena! Baš lijepe novosti na našem topicu svako malo :D
Velika pusa i čestitke za Emin dolazak i od nas... :heart:
MamaiNeven baš sam jučer mislila na tebe...Iskrene čestitke na curkici!!! :heart:
Stvarno je baby boom tu kod nas! :D
mamaineven, cestitke :love: uzivajte
ja danas sva happy jer mi je nika bez problema ostala u vrticu-sva sretna utrcala u sobu di su joj prijatelji iz grupe!! :heart:
mamaineveniEMA čestitam :D :D
cestitke i od nas!
dobrodosla Ema :heart:
Mamaineven čestitam od :heart: !!! :love:
loona, kako se ti osjecas??
jesu prosle mucnine?
meni su mucnine bile najgora stvar u tih 9mjeseci! :/
prošle su, na sreću...bile su gadne al me nisu spriječile da fino papam :mrgreen:
Mamaineven čestitam :D
Svima sretan Uskrs želim :love:
Cure hvala na čestitkama :love:
Sretan Uskrs svima, vrijeme je više zimsko ali nadam se da uživate u produženom vikendu!
Vid ima je danas imao temp. oko 38.2 manje-više je normalno funkcionirao (:roll: )
nos OK, grlo OK
kaj bi to moglo biti???
zubi ??? on još uvijek nema petice :roll:
e da
SRETAN USKRS :love:
Sretan Uskrs i od nas! :heart:
Sretan Uskrs :heart:
sretan Uskrs!!
bas je sugavo vrijeme i nisam bas dobre volje, ali cim dodje sunce-mislim da cu procvjetati!! :)
Vlada neka viroza praćena osipom, neki klinci u našoj okolici ju imaju...Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
:* Vidu
Sretan Uskrs svima!!! :* :heart:
svim vjernicima želimo sretan uskrs!
vidu :* da što brže ozdravi... moguće da su zubi...
lara ima tu virozu s osipom i to obično ne ide sa temp... ali taj osip grozno izgleda, jedino je utješno da ne svrbi pa nije nervozna ni cendrava...
Mamaineven, čestitke od srca! :D
Mi se čoporativno već drugi tjedan liječimo od upale sinusa,
začepljenih noseva, upaljenih grla :(
Popili smo svi po turu antibiotika, ali ne vidim da se stanje bitno poboljšalo
Mene je odmah drugi dan počelo boljeti uho, L. opet ima
zeleni sekret iz nosa
Ni na rasprodaju nismo išli
jedina dobra vijest je da je MM odlučio prestati pušiti (samo da izdrži 3 dana, kažu da je nakon toga lakše)
Sa malim zakašnjenjem svima Sretan Uskrs!
Svim bubanima pusa za ozdravljenje. Matija je isto malo prehlađen, ali ide na bolje. Počeo je iskašljavati sekret, a i nosić se polako smiruje. Od kada je naučio ispuhati nos i prehlade brže prolaze.
Kod nas je novost da od jučer moje dijete piški na tutu!!! :D
Još ćemo morati raditi na tome, ali bitno je da je krenulo.
Sretan Uskrs svima!
Bubanima vibrice da što prije ozdrave :*
Mi smo hvala Bogu zdravi, došla nam je baka pa E ne ide u vrtić tako da mi je odmah lakše na poslu kad znam da je ona doma.
Matija bravo za tutu, mi piškimo već dugo na tutu ali kakanje u gaće uvijek, nema šanse da se pokaka u wc ili tutu, ali ona to ne želi, u tome je problem. Ja ništa ne forsiram za sada.
Kako vaši stoje sa spavanjem?
Emma u vrtiću uglavnom spava preko dana, doma sad preko praznika nije spavala ali unatoč tome navečer nikako da zaspe. Često dočekamo i 11 sati ili ja zaspem prije nje!
mi smo u zadnje vrijeme super sa spavanjem!!
ujutro se dizemo oko 6i30h, ide spavati u vrtiću oko 12h i navecer se rusi u krevet oko 20, 21h!! :)
Kod nas isto ovako. Jedino kaj preko vikenda spava do 7.30, i popodne od 13 do 16.Citiraj:
bucka prvotno napisa
I M. ovaj tjedan čuvaju bake. Malo jedna malo druga. Danas mi je rekao preko telefona da "kod bake pišo ne može piškiti u tutu nego samo u gaće" :lol: (što bi značilo da ga baka cijelo vrijeme presvlači).
:lol:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
nika ide u vrtić tijekom cijelih Uskrsnih blagdana, a u vrtiću ih je i inače jako malo, a pogotovo sada!!
najviše ih je bilo 6 u grupi kolko sam ja vidjela, a upisano ih je 17-18!