Ovitrell koštao - 295,40 knCitiraj:
storiatriste prvotno napisa
Choragon 5000 koštao - 137,26 kn
Za klomifene ne znam, nisam ih kupovala...
Printable View
Ovitrell koštao - 295,40 knCitiraj:
storiatriste prvotno napisa
Choragon 5000 koštao - 137,26 kn
Za klomifene ne znam, nisam ih kupovala...
storiatriste klomifen ti ide na recept i ima ga, ni sa ovritelle nisam imala problema a platila sam ga cini mi se 280kn u ljekarni na blatinama nasuprot bolnice firule
analiza vjerojatno radi i krvnu grupu, sretno :*
pa stvarno di je belinda, zaglibila ona na zdravlje odraslih :lol:
:evil: A zašto u ovoj birtiji nikog nema?
:evil: :evil: :evil:
di ste?
Evo mene u našu birtiju!! :lol:
Vidim da sam bila tražena roba zadnjih par dana! :mrgreen:
Ako ste zavirile na azoo statistiku vidjele ste našu najnoviju vijest! :D
Idemo na još jednu biopsiju!!! A pošto sam ja već počela sa stimulacijom jer sam jučer dobila M dr.Reš je pristao da me i dalje vodi dr.Luči i da mu javljam veličine folikula.
Tako smo sretni i šokirani da smo izvan sebe,a i nije nam baš jasno kako nas je Reš prvo otpisao a sad veli da je histološki puno bolji od očekivanog.
Ne znam,valjda će sve bit u redu i nadam se da će nać bar 2 tube spermija,da ja ne budem badava stimulirana,a tko zna kako nas je krenulo možda nam uspije od prve! :mrgreen:
(malo sad već maštam :oops: )
Curice moje pusam vas i :love: sve od reda!!!
Mummy_s ne znam kako to ide u bolnici, treba ga napravit 7. dc, danas mi je 3., a ako me ne mogu primit....ma platit ću, kad platiš možeš kad oćeš i drže te ka kap vode na dlanu, a onako bolnički, vidila san kako je bilo MM na biopsiji, jadan...da smo mogli i to bismo bili obavili privatno, evo bar znam da klomifen može na recept. Zapisala sam se u svoje soc.gin. za papu i briseve (oni brzi, 7 dana), pa ću onda usput užicat i klomić.
:* :* :*
V&V gdje si ti..kako ide bockanje..je li prošla glava?
Evo me... joj cure moje, još dva dana i već sam u 9. dc kad moram zvati Pronatal. Dakle, u utorak. Malo me hvata prpa jer to je blizu... :trep:
:klap:
Samo jedan lagani pozdrav i po koja vibrica ~~~~~~~~~~ za pikalice
Da što ti je, kakva prpa, sve će biti super! Misli samo na to koliko si blizu svoje bebice... :D :*Citiraj:
v&v prvotno napisa
v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uto
red je da nas vec neko razveseli betom :*
Cure pomozite mi, ne znam koje lijekove da naručim! Dr. u Pragu dala mi je neki popis lijekova;
-od 2d.c. do 9d.c.- GONALF, PUREGON ili MENOPUR (prva 2 dana po 3 ampule, ostalo 2 ampule)
+
-od 6d.c. do 9d.c.- ORGALUTRAN ili CETROTID
Ništa ne kužim, koja je razlika između ovih lijekova! :shock:
BTW- Njena preporuka od ovih gori navedenih je MENOPUR.
Koliko bi to bockalica dnevno bilo? Ko vam je pokazao kako se ampule mišaju?
Znači, ovo ti je na izbor?Citiraj:
ivana0906 prvotno napisa
Ja uzimam Menopur. Bockaš se jednom dnevno. Tri ampule pomiješaš s jednom tekućinom koja dođe s lijekom u paketu i to je to. Najbolje bi ti bilo da ti za prvi put pokaže medicinska sestra, a dalje možeš sama. Zbilja nije problem.
Ovo drugo ne znam što bi bilo.
Ivkice, što znači ova priprema? Da ste opet u akciji??? :D
Htjela sam te pitati, što si imala odjeveno kad si bila na inseminaciji? Što se preporuča?
U akciji? :lol: UVIJEK! :mrgreen:Citiraj:
v&v prvotno napisa
Ne mogu ti ja mirovati, danas mi je 5 d.c. ako se nisam preračunala za misec dana (oko 4 ili 5.4. ) očekujem M a onda ... Stimulacija! :mrgreen:
V & V kako misliš jednom? Samo jednom na dan se bodeš? Pa zašto ove cure na odbrojavanju spominju da se bodu tri puta (u razmacima od 8h)?
Za par dana ću do gin. na pregled, a onda do apoteke, moram sve ovo naručiti! Koliko para mi treba?
Ciao curke!! :*
Ivana ajd pitaj ginića il potraži najbližeg MPO-vca.
Ja se ne bi usudila sama sebi propisat stimulaciju.
Vidiš V&V prima 3 Menopura,a ja po 2 Gonala,znam koja je razlika između njih ali ne znam na temelju čega ih propisuju i zašto baš taj.
Jupiiii za novu akciju!!! :love:
Čim prije to bolje,prije ćemo mazit bušice!!!
V&V pa znači ti si nam druge nedelje u Pragu!! :D
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :* !!
I ja se bodem samo jednom,ujutro,pomiješam 2 Gonala u jednu špricu i onda pik.
Ja mislim da se nama za početak ne usude davat veće stimulaciju pošto nam je prvi puta i ne znaju kako nam tijelo reagira.
I ja bi voljela da je doza veća pa da bude više folikula,da nam ostanu i smrzlići!!
E a što se tiče inseminacije, obuci se kao da ideš kod gin. tj. ponesi suknjicu! :mrgreen:
Ma da, rekla mi je doktorica da sam premlada i presitna :mrgreen: (180 cm) za jaku stimulaciju...Citiraj:
belinda7 prvotno napisa
Moram pitati reginu ko je njoj sve to pokazao. Sve se mislim da odem u ST u CITA...
I ja sam ti 178cm,a kila nigdje. Jučer dok sam se trebala piknut pred sestrom jedva sam navukla nešto sala,a ona se smije i kaže da sam na to trebala prije misliti! :lol:
Stvarno bi ti bilo najbolje da se naručiš u Cito i dogovoriš s njima da te oni vode,propišu stimulaciju i da dolaziš k njima na UZV.
Sigurno će te htjet uzet jer ipak je to privatno,a znači da se i plaća pa te sigurno neće odbit! :mrgreen:
Mi smo kupili Gonal u apoteci u VV,tamo ga valjda uvijek ima i platili smo 20 komada 2185 kn.
Onda sam odma skoknula gore kod sestre da mi pokaže kak ću ja to smućkat i to je to.
Stvarno je jednostavno i ne boli!
2185 kn? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ahaaa!!! :yes:
Računaj da ćeš potrošit oko 5000 kn na stimulaciju.
500 ti je Suprefact sprej,oko 3-4000 je Gonal ili Menopur,zatim štoperica i tko zna još šta!
A da ne računamo cijenu samog postupka.
Ovaj smajlić koji kima glavom bi inače trebao biti namršten!
O Bože, a ja očekivala oko 1000-1500 kn! :evil:
Ništa od mojih novih balerinki i traperica! :nope:
2185 kn za 20 Gonala? To mi je nešto malo, to je cijena na VV za 10 komada.
:?
Da, bockam se samo jednom dnevno. Suprefact spray inhaliram tri puta dnevno.Citiraj:
ivana0906 prvotno napisa
Ja sam 20 ampula Menopura platila 3250,00 kn. :evil:
Uuuups,oprostite,za 10 komada je to! :oops:
Ivana,nitko se ne bocka tri puta dnevno,to si ti nešto krivo shvatila,suprefact se šprica svakih 8h
Ne možeš virovati kako nekima bebe samo tako padnu s neba (velikoj većini) a ja moram sve to prolaziti + bankrotirati + stradati možda i psihički! :nope:
Ne dajte da vas bediram! Samo razmišljam...
Kad bi rezultat bia dobar nebi mi bilo žao radi svega toga, samo da dočekam betu! ;)
Stimulaciju Luči određuje i po godinama,a može se dogodit da ti pret kraj i malo poveća stimulaciju.Veći broj gonala ne mora značit da ćeš imat više folikula,bolje je da ih nemaš puno i da su ti kvalitetni,nego da ih je recimo 20,trpiš na punkciji,a može se desit da od tih 20 je dobro 10,i kamo sreće ako vam za sve pronađu spermije.Nije da te obeshrabrujem,ali iz azoo iskustva ti govorim.Bez obzira na ponovnu biopsiju i dobar histološki nalaz,ne mora značit da će ti nać spermije za sve folikule,s obzirom da mu nisu na prvoj ništa našli.Ja bila happy ako su ih našli i 4,ma i jedan vrijedan je super.A smrzlići ti naravno ovise o kvaliteti tvojih stanica i njegovih spermija,u krajnjem ishodu embrija.Citiraj:
belinda7 prvotno napisa
Meni su 2 puta bacili po 10 stanica,jer nisu našli spermije..... :evil: :evil:
Ne obeshrabrujem te,samo sam realna.Ali znaš da ti od srca želim VELIKU sreću i držim fige da uspije i da bude BINGO iz prve.Jer kao što rekoh,jako me vesele azoo uspjesi.Malo po malo,doći ćemo i mi do sreće.
SRETNO!!!!
ivana ova beta je tvoja tako da glavu gore :*
ja sam proslu stimulaciju koristila menopur i kom kosta 150kn u ljekarni na blatine, al prvu turu sam kupila u sinju po 137kn i stopericu 282kn, to poljakova ljekarna pa jeftinije nego drugdi, dok sam prvi pregled u cita platila 300kn, a ostale po 100kn... kako sam odlucila da mi vodi dr. P stimulaciju, sestre su mi tamo pokazele i nije problem, al imas i na netu kako se to radi tako da ne mozes falit, al bolje da ti neko uzivo to za prvi put pokaze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodni 4mj
v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jos malo tebi :*
THX, regina! :*
Mislim da mi ne gine put u ST po bockalice i u CITA na pregled!
To ni meni nije jasno,meni je trudnoća "nemoguća misija"Citiraj:
ivana0906 prvotno napisa
Curke izgleda da su lijekovi poskupili zajedno s ostalim proizvodima..nama ovdje isto poskupio kruh ili lijekovi-isto ih koristimo..sad bi mi trebao jedam smily koji se ironično smije!
Uglavnom, kad sam ja zvala ljekarne rekli mi da je decapeptyl bio ispod 400 kn a menopur ispod 1500..na kraju me zvali i rekli da je poskupilo 10 menopura je 1550..sve skupa me došlo oko 5100, s time da nism kupila cijeli decapeptyl. Za utriće mi je rekao neka mi moja giny dopiše na uputnicu..valjda će mi onda oni to dati u bolnici, jer inače zašto bi to ona dopisivala :?
A štopericu sam skroz zaboravila..kada određuju koju treba uzeti i ima li uopće neki princip za to? Ja sam shvatila da je štoperica uvijek hCG pa me čudi što neki kažu Ovitrelle neki Choragon...kao mora baš biti ta i ta a ne neka druga :?
Ivka ona ćete vi brzo iza nas...ja računam da smo mi krajem mjeseca u Pragu..ako me M ne izmajmunira!
A već me prpa nemilo!
V&V nisam Huljić ali evo za tebe.."put, putujeeeem... :sing:
Choragon je jeftiniji 137,00 kn,a Ovitrelle je cca 300 kn(ako me još sjećanje dobro služi),choragon se daje i.m.,a ovitrelle s.c..Obadvije su ßhcg,a zašto baš ova,zašto ona :/
Bok curke evo i mene :mrgreen: vidim da se stvar zahuktava:Za tebe V&V I MAMYS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~DO NEBA ZA USPJEŠNU STIMULACIJU I PUNKCIJU I OSTALIM CURAMA KOJE SU U TIJEKU STIMULACIJE.
O cure moje pa stvarno je stiglo proljece. Tako sam sretna kad vas vidim toliko u zivim pripremama za Prag :D
Svima kolektivna ~~~~~~~~~ za uspjeh i veliku betu!
Pitanje vama s praškim iskustvom. Sutra mi je dan D, 9. dc i idem na folikulometriju. Zanima me kada je najbolje zvati Danicu, odmah ujutro ili?
Lijekova imam za još 3 dana stimulacije (uključujući danas) pa ispada da bi mi punkcija mogla biti vikendom :? Rade li ju vikendom?
Probaj ju zvati oko 8,15-8,30.
Ako ju zoves na mobitel postoji velika sansa da ona tebe nazove ako ti se nece moci javiti.
Nisam sigurna da li rade vikendom, ali to ce ti Danica najbolje reci.
Sretno! :*
Nazovi je oko podne! Ja bi je uvijek dobila oko podne ili 13h...
E i da, vikendom rade. Jesi uzbuđena? ;)
AB7 što planiraš dalje? Znam inseminaciju, ali kad? U travnju?