Cestitam :D :D :D cuvaj se i uzivaj :love:
Printable View
Cestitam :D :D :D cuvaj se i uzivaj :love:
:D čestitam
:D
Hani, ako ti je beta bila preko 400 14 dana od inseminacije (tj. 14dpo), ne bih se uopce cudila da su blizanci u pitanju - imala si dva folikula, je l' da? U slucaju da su blizanci, pogledaj iskustvo od Ine, jos treba dosta vremena proci da se vidi na uzv, vise nego kod jednoplodne trudnoce. Ovdje ti je tablica beta hcg-a:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
Tesko je cekati taj uzv, teze nego betu (bar meni bilo), ali se samo mozes uzrujavati ako odes prerano.
Sretno i cestitam jos jednom!
hani sretno, i mislim da te dr. bespotrebno preplašio jer još je tako rano ...javi se danas.... :*
hani :love:
hani :love:
mislim da možemo čestitati i dalje...
Zato, veselim se, čestitam :D i želim ti da što prije budeš umirena dobrim vijestima.
Hani cestitam ti!!!! :D :D
Sto se tice uzv rano je da se ista vidi, samo ti miruj i bice sve ok...
cekam da nas obradujes i na m&b
Čestitam od srca!
Neka ti trudnoća bude onakva kakvu si sama poželiš.
:D
Hani, cestitam od srca!!!! :D :D :D
Hani čestitam i držim fige da bude sve u redu :* :love: :heart:
:D :D hani cestitam od srca,sad se samo opusti i uzivaj znam kroz sta prolazis ali sam sigurna da ce sve biti ok, cure su ti dobro rekle prerano je za uz :love:
Ovakve priče odmah ujutro odmah me ohrabre i ojačaju... držim fige da je veliko T, bez sumnje... javi što prije pozitivnu vijest! :D
Čestitam od srca. Bit će sve super. Malo strpljenja, znam da je teško.
Naravno, i ja čestitam od :heart:
Sva sam se naježila kad sam pročitala da ste se ti i TM samo zagrlili, mogu zamisliti koja je to radost...
E sad i ja imam jedno pitanje... Znači li zadebljani endometrij trudnoću ili uopće ne mora biti ništa?
Draga sugrađanko, čestitke od srca i ~~~~~~~~~~ da što prije počnu boliti grudi, i da ti bude muka, i da ti sve počne smrditi, pa da onda ne razmišljaš crno :mrgreen: Tvoje će te suborke najbolje utješiti ja samo ~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super :heart:
Hanni777- Čestitam od srca :D
Ne brini za ovo smedje brljanje, često se dogadja u ranoj trudnoći.
Beta je baš lijepa i ja sam uvjerena da je sve o.k.
Meni je bila 15-i dan od oplodnje 542,6. Na prvi UZV sam išla s punih 5tj trudnoće (dr. mi je rekao da ako odem ranije neće se ništa vidjeti). Na tom UZV smo vidjeli jednu gestacijsku i žumanjčanu vrećicu a tjedan dana kasnije i maleno srce. Znači otišla si prerano na UZV i to je razlog zašto se ništa nije vidjelo.
Za mučnine isto ne brini, meni su počele s punih 7tj a mnoge trudnice ih upće nemaju.
Ma bit će to sve super.
Sretno ~~~~~~
hani gdje si.... :heart:
Evo i mene s čestitkama malo kasnije jer me nje bilo čitav vikend! Sjajne vijesti! :D :D . Voljela bihi ja čuti koi ti je bio postupak po redu i gdje je sve obavljeno.
Mislim da joj je 1. AIH uz klomifene i nešto malo gonala ili menopura i to sve u Sarajevu.Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
:mrgreen: sjetna da ne čekaš odgovor.
:D :D
sve najbolje ti želim i mirnu trudnoću.
smeđe brljanje, jako često i uglvanom ne znači ništa loše.
i mene je isprepadalo ovu trudnoću pa je na kraju sve bilo super :-)
evo me drage moje. beta se uduplala hB i sada je 1050!!!
pino, od tebe uvijek lijepe vijesti. nadam se. uh, samo da sve bude ok.
sjetna, ovo mi je bila treca inseminacija od koje nisam ocekivala ama bas nista.
hvala vam drage moje na svim cestitkama. ja ne znam da li ste i vi bas ovako bile napete u prvim danima. ja vjerujte ne spavam! probudim se u sred noci pa se sjetim ovih svojih NK (is-is) pa ovog pa onog. ma bas me strah da mislimd a cu poluditi. osluskujem stomak stalno, cim me malo bolucka strah jos veci, ma uzas uzasa. ne znam kako da se opustim. znam da znate o cemu pricam. strah je toliki da je to nevjerovatno. samo B da bude sve ok.
za sve vas koje cekate moju pricicu, obecajem da cu sjesti i paisati sve do u sitne detalje, samo da me malo ovaj strah prodje. :love:
bravo hani :D
hani777 :D
hani777 :D
Čestitam!!!! :D
hani777,tak si me razveselila :D :D :D ,čestitam ti od srca :love:
Probaj se opustiti ,znam da je to teško i zato ti šaljem veliku :*
Čestitke od sveg :heart: hani! :D
Hani.....cestitke i od mene.... :love: :heart: WOOW!
(zao mi samo sto se nisi javila tamo i kod nas......)...(pravo sam ostala u soku kad je Arkanica napisala da si trudna, naravno pozitivnom! :saint: :* )..........
hani draga smiri se i bit će to sve u redu. A što se utrića tiće teško ih se može nabaviti kod nas ali rekli su mi da ima neka zamjena. Ja svoje narućila iz S. Broda (S. :love: )
martina draga moja :love: jesam, sada sam pisala. objasnila sam sta je bilo. ma smusena sam totalno ovih dana, ne zamjerite mi.
u sarajevu iima utrica u apoteci dina za one koje ne znaju. to vam je apotelka na cengic vili.
hvala za sve cestitke, sutra opet beta. samo se nadam da ce sve biti ok, paralizovana sam od straha (starh me i hodati).
imunologinje moje drage. samo da prijavim da sam ja (po preporuci doktora) prestala uzimati dex jos 21. dan ciklusa. sada sam u dilemi da pocnem opet .50 dnevno, znam da ne moze stetiti ni meni ni bebici, doktor ne da, a ja bih se osjecala sigurnije. sta mislite???
Draga hani777
Sve tvoje strahove potpuno razumijem i sama sam to sve prošla i još uvijek prolazim ;)
Za dex, neznam što reći. Ja sam u 15 tj trudnoće i tek sad ga prestajem piti. Meni je dr nakon pozitivne bete uduplao dozu sa 1x1 na 1x2 i već neko vrijeme postupno prestajem s njim. Meni je mišljenje liječnika kojem vjerujem bilo najvažnije i držala sam se toga.
Sretno sutra i javi nam još jednu lijepu betu :*
hani ,cestitam ti od :heart: ,i zelim bezbriznu trudnocu i porod!!! a za strah- sa svakim uzv ce polako nestajati,to je normalno :love2:
hani čestitke od :heart:
ma joj, ja te potpuno razumijem....na plusić od testa sam kaj ne padnem u nesvjest, na betu su mi se noge oduzele....pa onda kažu ne paničari ne misli....a kako....????
sreća do neba, veselje ko kuća! uživaj ženo, budi pozitivna, i probaj se manje bojat.... to ti velim ja ...paničarka.....drž se
i pusetina ogromna
hani777, vrlo lijepo! Nek tako i ostane :heart:
hvala vam. :love:
tako je mu, pokusavam se opustiti ali ne ide, ne ide, ne ide. uzimam leksilium za smirenje, tako jedino mogu malo da se opustim. i znate sta ja sam opet sama sebi ukljucila dex, cak razmisljam da povecam dozu. i uzimam omegu 3. aspirin 100 vise ne (nesto sve kontam da mi je od njega bilo ono smedje). a vidijet cu sutra s doktorom da li da ukljucimo i heparin (mada pojma nemam je li on dobar za NK :/ ).
drage moje koja sam ja glupaca ispala. znate li da sam betu vadila tri puta do sada i sva tri puta u tri razlicite labaratorije. :oops: i svi oni imaju razlicite mjerne jedinice. npr. danas sam vadila u labu koji ima mjernu jedinicu mlUI-ml i beta je 5160 (u skladu s tabelom, ok za 5. sedmicu). uglavnom, pokusavala sam uz pomoc teta iz labaratorije da to sve preracunam i djeluje sasvim ok hB. nikada nitko nije spomenuo d aimaju razlicite mjerne jedinice za betu. ona prva labaratorija racuna po U-I. totalno sam bila zbunjena. sutra idem doku, drzite mi fige, nadam se da cu ga uspjeti nagovoriti da me ne gleda na ultrazvuk do 7. sedmice. :heart:
hani777 - čestitam i ~~~~~~~~~~~ za dalje :love:
Sve će biti dobro draga :heart:
Razumijem u potpunosti tvoj strah, ali beta je super, sutra ćeš se s doktorom dogovoriti za lijekove i sve će biti u redu.
Vibram svim srcem!