Ne razumijem pitanje :mrgreen: . Uobičajeno, rekla bih.
Printable View
Bila sam prvi put kod ovih
https://www.facebook.com/dermaped/
http://derma-ped.hr/
Izuzetno zadovoljna!
Imaju cjenik na linku.
Na dnu web stranice.
Da, fakat..
Jos sam ga trazila..hvala;-)
Da ne otvaram novu temu, ljubazno bih vas zamolila preporuku za medicinsku pedikuru (problematika: kurje oko) u istočnom dijelu grada (po mogućnosti Dubrava). Hvala lijepa.
Mediped i dalje idem iako nije Dubrava. Oni mi to izvade i ociste ali nakon 2,3mj.evo ga opet pa sama vadim...ne vidim rješenje.
Draga Mašnice, nema tu pomoći ako je kurje oko dugogodišnji problem osim redovito ići na čišćenje i pazit na obuću (mijenjat je). ja sam imala jednom zbog natikača al to očito nije bilo jakooo duboko, brzo sam to riješila i više se nikad nije ponovilo. Fala ti Bože.
Čujem da nije loš i onaj silikonski umetak za između prstiju koji se može kupiti u DM-u.
Ti ideš na Trešnjevku u Mediped jel?
Jel možda netko zna neki salon na potezu Maksimir - Dubrava- Dubec da mi član obitelji ne mora ići u drugi dio grada?
Pediker Katica, na Ravnicama, kolonija.
Tople preporuke.
Lili75, a da to sad kod mene dugo traje, jedan je i nije veliki za sada pod kontrolom ali nije ugodno kad se osjeti. Silikonski umetak ne znam koliko bi pomogao kad je meni kurje oko na tabanu. Da, u Mediped idem.
Hvalaaa ninik.
Mašnice uf na tabanu..sretno dalje!
mašnice, ne bi trebala čekati da se kal ponovno stvori, nego idi neko vrijeme redovito, svako nekoliko tjedana, 4 ili 6 - prije nego što počne bolit. Pitaj pedikere zašto ti se stvara na tom mjestu - često je do obuće. Meni su se stvarali na tabanima, na jastučićima tabana ispod prstiju, jer su mi te kosti jake, takva mi je građa stopala. Kad sam shvatila da ne boli ako idem redovito, nastavila sam ići redovito. To mi je zapravo baš užitak. Naravno, ako ti nije do cijele pedikure, uvijek možeš samo na tretman kala, ali opet redovito.
Kao osoba iskusna po pitanju kurjih očiju, a kao dokaz iskustvu reći ću da su me iz Medikora zvali da snimim za njih reklamu tj. da me snime dok mi rade tretman (odbila sam, a mogla sam biti što mi je jedna kolegica s foruma rekla "gospođa za prije") : mašnice, da, trebaš ići redovito na tretmane. Kurje oči ce rade ispod natisaka tj. zadebljane kože, tako da ako redovito mičeš tu kožu neće biti niti kurjih očiju. Meni se natisci rade na malim prstima jer su debeli ko hrenovčice i malo iskrivljeni, i onda mi se ispod toga radi bolno kurje oko ako ne sređujem redovito te natiske.
Jao, ja imam ovakvu situaciju s četvrtim prstom na obje noge. Sređujem to za sad sama, ali već vidim da će mi za koju godinu medicinska pedikura biti obvezna. Imam veliku turpiju za stopala (dvije granulacije) i Lidlov električni set za manikuru/pedikuru. Pomaže, ali ako preskočim samo 2 tjedna, već je jako teško vratiti stopala u normalu.
Cure, Mediped je krcat do iduceg tjedna, a imam polumaraton u nedjelju. Moram hitno ovih dana rijesiti urasli nokat palca koji me nekako bolucka na dodir s unutarnje strane.
Pls help, treba mi bas medic.pedikura odnosno rjesavanje tog nokta. Hvalaa.
Radim u centru, zivim u Spanskom, pa mozda da je negdje relativno usput.
Probaj medikl u petrinjskoj.
Imaju savršenu medicinsku pedikuru.
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Pedikeri su puni ko šipak. Uopće ne znam zašto je to tako, nema ih dovoljno ili što? Ja sam u ponedjeljak ujutro nazvala Mediped i primili su me isti dan popodne samo zato što im je netko upravo bio otkazao, inače bih čekala više od tjedan dana. U Demapedu više od 2 tjedna.
Hvala sunce.
Coksa, fakat nemam pojma koji klinac se dogadja.
Ja sam otvorila temu - no i mene je i dalje toliko strah pedikera da opet ne idem niti k jednom. A fakat bih trebala riješit kurje oči. Ne mogu si pomoć, imam takav strah da to nije normalno. Valjda bih prije još 5 djece rodila neg išla pedikeru.
Rješavanje kurjeg oka uopće ne boli. Malo boli urasli nokat.
Doduše, ako vučeš iste kurje oči već punih 16 godina, vjerojatno je problem složeniji :mrgreen: .
u glavi, da
Pa kako hodaš :-o (pročitala sam prvi post). Ja isto imam kurje oči, odnosno na malim prstima na nogama mi se naprave natisci ispod kojih se stvaraju kurje oči, i to zaista jako boli.
Ne mogu lagati, skidanje toga kod pedikera zna zaboljeti, ali ništa strašno niti nepodnošljivo niti dugotrajno. Jasno, kad se redovito tretira onda ne boli niti kod hodanja niti kod pedikera.
btw. otkad ne nosim cipele :mrgreen: odnosno otkad radim od kuće nema niti natisaka, niti kurjih očiju, niti suhe kože.
Ovo sam ja htjela prokomentirati - nemam toliko problema s natiscima i kurjim očima, ali imam jako osjetljiva stopala i već godinama nosim samo udobne cipele (nikakve fancy s petom, nego široke kalupe i isključivo od mekane kože), ovakve https://www.mass-shoes.com/zene/vrst...njace-20136-80 (ne samo gležnjače, nego i plitke).
Što se tiče pedikera, ako se dooobro razmoče stopala - obično ne boli. Osim toga, bitno je i održavati stopala između pedikura. Meni je klasika mazanje dječjom kremom svako jutro i večer, jer ako to preskočim, koža postane suha i gruba i lakše se stvaraju natisci.
Ma i ja nosim udobne cipele, Ara, Rieker, Leggero i to, pete apsolutno nikad, ali svejedno mi se rade ti natisci na malim prstima.
Mažem kremama za stopala, vazelinom itd. Ali evo, otkad sam doma u Crocsicama a vani u Sketchersicama koje su od nekakvog rastezljivog materijala nemam problema.
Nije mene strah boli. Neg pedikera.
Povremeno si sama malo to "razgrebem". I ja nosim udobne cipele
Pa kako te strah pedikera?? Na koji nacin?da ne zna sta radi ili da ce se cudit tvojim nenjegovanim kurjim ocima?
Peterlin, ali ovi koje sam zvala imaju veliki tim, rade od jutra do mraka u 2 smjene, imaju posla, dobri su. Tako da ne bih rekla da su razlog slabe place nego ljudi koriste te usluge, postoji potraznja.
Kao i kod frizera, ceka se red.
Nasla sam za sutra u kvartu.
Mislim da je korijen mog straha seže u djetinjstvo kad me baka odvela pedikeru.
I znam da sam nakon otvaranja teme bila dva puta kod pedikera i nikad više.
Imam visok prag boli i nije stvar u boli. Ne znam. Možda trebam otići psihijatru , ne znam. Al bojim se
Ovo i ja radim, skidam tvrdu kožu s pete (samo desna noga, gazim malo ukrivo).
Koristim namjensku veliku široku turpiju. Ali povremeno ipak zatreba stručni pristup.
Probaj se prisiliti da odeš, a pedikeru unaprijed reci za svoj problem. Ljudi se boje zubara, pa ipak odlaze popraviti zube. Ovo je ista stvar. Objasni kaj te muči, da pediker zna za to.
Ja nemam baš takvih trauma, ali moja pedikerka se odselila iz kvarta. Došla je nova, kod nje još nisam bila, pa to već dugo odgađam. Kad me sila natjera, otići ću.
Svako malo uznem broj telefona neke "super" pedikerke. Pedikerka je i žena mog bliskog kolege s posla. No ništa ne pomaže.
Očito bol kurjih očiju još nije dovoljno jaka da nekaj poduzmem
Nano, odi kod Frau Pochmann, odmah iza shopping centra Arena. Njemica, medicinska pedikerka, riješila je mom sinu urasle bradavice, svekrvi kurje oči, mužu sve što treba :mrgreen:
ja jedina ne idem kod nje jer si sama sređujem stopala, još uvijek. Ali baš je njemački efikasna i jako simpatična, uhvatit će se tvog problema kao da je njezin i neće stati dok ga ne riješi.
Meni su Arine cipele radile natiske na malim prstima. Sve redom. Uži ili širi model, svejedno.
Otkad ih više ne nosim nema ni natisaka.
Prešaltala sam se na tenisice i to je prva liga.
Nikad nisam nosila tenisice do sada.
Kći me nagovorila.
I to je bio pun pogodak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podižem topic, u potrazi sam za vrsnom pedikerkom za urasle/zadebljale nokte. Svaki info je više nego dobrodošao..