ja sam pokušala nešto popratiti, ali nije mi baš uspjelo - zaključila sam da mi nijedan nije baš nešto posebno zanimljiv, iako mi je bilo zabavno gledat što im rade na topmodelu :mrgreen:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
zvijezde pjevaju sam gledala prošle sezone, ali sad mi je već bilo malo :/ Ples sam popratila tek ove godine samo zato jer u to doba nije baš bilo ništa zanimljivo na tv, inače mislim da ne bih...
"celebrity" BB mi je zapravo frik show i ne mislim da će u ta tri tjedna koliko se god oni trudili, biti išta zanimljivo.
a farma mi je već nakon toga svega bila too much i samo sam na kraju pogledala tko je sve unutra i zaključila da za njih pola nemam pojma tko su, ali mislim da ću pogledat kojiput čisto da vidim kako se to živi bez struje i tekuće vode, to si stvarno teško mogu zamisliti.
sve u svemu, nijedan mi baš nije za neko praćenje - gledat ću ih ziher iz čiste znatiželje i zato jer su u takvim terminima, ali onak na preskokce.
Meni je recimo sad čisto gledljiva naša serija "Dobre namjere" (za razliku od ostalih :/ ) i nju recimo da pokušavam pratiti iako nisam gledala baš otpočetka jer se u zadnje vrijeme ježim od naših serija.