Ja mislim da nema potrebe kupovati do 8-9 mjeseca. Ima dovoljno vremena za sve to. Ja sam 13 sedmica i ne mislim kupovati jos zadugo, ne zato zbog babskih prica, vec mislim da mi nema potrebe stajati tu tako dugo dok bebica na dodje :mrgreen:
Printable View
Ja mislim da nema potrebe kupovati do 8-9 mjeseca. Ima dovoljno vremena za sve to. Ja sam 13 sedmica i ne mislim kupovati jos zadugo, ne zato zbog babskih prica, vec mislim da mi nema potrebe stajati tu tako dugo dok bebica na dodje :mrgreen:
I mi konačno krenuli kupovati, 32 tj. :D :D .
Jučer u tintiliniću kupili dvije dekice, jedna snižena s 362 kn na 164 kn, a preeeeeeeeeedivna, totalno sam se u nju zaljubila, svako malo ju gledam :mrgreen: ., pa plahticu, danas kupili ručnike za kupanje ;)
Nastavak slj. tjedan, tak se tome veselim, ne mogu odloljeti :heart: .
Pusa svima :love:
Helena111 super :love: , samo uzivaj i shoppingiraj... to je super :love:
Ja sam prvu stvar za bebu donjela doma kada sa bila trudna otprilike 6 mjeseci - i to je bila Rodina pusa :)
Sada sam pred kraj i već mjesec dana imam riješeno sve, osim robice. Rekle su mi druge mame da ne kupujem previše jer će mi posjete donositi upravo malu robicu... no ja se nekako nisam htjela osloniti na to pa sam prije dva dana obavila shopping u H&M-u - prezadovoljna sam. I cijenama, i kvalitetom, i rasporedom drukera (a ne u Iani - koja je prilično skupa, sva odjelca se kopčaju sa puno drukera na leđima, a zakaj bi beba ležala na tim drukerima???)
Curke, a kada ste počele prati i peglati odjećicu?
Ne bih htjela prerano... da mi se ne praši u ormaru, a opet sad sam još u kakvoj takvoj formi. Nudile su mi se i mama i sveki, ali nekako bih to ipak voljela sama :)
2 tjedna prije termina.Citiraj:
Svea prvotno napisa
s tim da sad ovo peglanje mislim obaviti samo jednom - prvi i zadnji put :P
Bornine stvari sam peglala do njegovih 6-7mj kad sam poludila od toga da se cijeli dan stignem baviti samo dojenjem, presvlacenjem, pranjem i peglanjem s tim da je ovo zadnje uletilo na raspored tek kad bi cudo zacorilo u vecernjim satima
uspjesno peglam sadmo za blagdanske i rodjendaske prilike vec 3 godine i ne mislim mijenjati rutinu... :mrgreen:
Saska... mi smo familijarno odlučili imati pomoć za peglanje. Puno smo radili suprug i ja... on stalno košulje poslovnjačke... ja isto... I nismo imali baš vremena za prepeglavanje...
Žena super radi, 35 kn po satu.... ispadne me to mjesečno cca kakvih 300 kn za cijeli mjesec, a oslobodi nam barem 3-4 popodneva. To mi puno vrijedi,
ja kazem amen! ma cemu peglati?! :P nije da mi je mrsko, nego ne treba, sve dobro izgleda tak i tak, a uostalom ce se zguzvati nakon 5 min nosenja - govorim i o mojim stvarima! izvadim iz susilice i masala! :mrgreen:Citiraj:
saska7 prvotno napisa
i ja pojednostavnila peglanje :mrgreen:
peglam samo ono sto nosimo van: na posao, setnje... za po doma nista, nikakve perverzije tipa: peglanje rublja, posteljine, rucnika, ... ! 8)
a, za Gregora mi je mama sve opeglala, ali bas sve - od posteljine za kinderbet, pelena, cak i ove pelene na cicak... robicu, ma sve! :)
Ja morala mirovati i sad bi trebala i roditi... kaze ginic ovih dana .. pa eto, sve je bilo rijeseno cca 2tj. pred ocekivani porod :)
:love:
Ja sam mjesec dana pred porod. Dakle, nikakva žurba?? :)
Super!
Ali gniježđenje je počelo. Danas izribala jednu cijelu komodu od početka do kraja... presložila knjige na policama... složila kaj je sve za vratiti.
Smiješne smo mi žene kaj se ne znamo odmarati!!!
ti si mjesec pred porod...ja sam tek na pola i vec me opako drzi ;)
preslozila sam svoj ormar po tipovima odjece (trudnicko/netrudnicko), dobima i bojama; muzev i sinov ormar po tipovima obleke (ljetno, za igru, za sljaku, za po doma i sl) i tak
jos nisam pocela ribati pretjerano sve oko sebe, ali ono svakodnevno vrsim s puno vise volje i elana nego dok nisam bila trudna :mrgreen:
Svea, i ja se slažem s tim drukerima. Stalno gledam tu robicu i nije mi jasno kako su te drukere smjestili baš na leđa tako da bebica stalno leži na njima. I sigurna sam da žulja :xCitiraj:
Svea prvotno napisa
I ja planiram najveći shopping obaviti u H&M radi kvalitete, cijene, izbora... Iako smo 16 tjedana,moram priznati da jedva čekam :D !!
U kojem H&M si bila? I gdje imaju najveći izbor bebine robice? Vjerojatno je Austrija (Graz) još uvijek najbolja po pitanju izbora?!
:love:
Bila sam u BTC-u u Ljubljani. Obzirom da sam u visokoj trudnoći išla sam najbliže. A tamo ima i ogromna Zara i neki njihovi prekrasni specijalizirani dućani za djecu i bebe... ima čak i Turbo limač :) I još dobijem Tax Free. To mi je skroz OK.
Što se tiče H&M-a super je izbor dječje robice, našla sam sve kaj mi je trebalo u manje od 15 minuta.
E, sjetila sam se i Original Marines, imaju prekrasnu a vrlo kvalitetnu robicu.
Cijene se otprilike krecu kao i u Marks & Spenceru. Upravo sam uzela nesto iz ljetne kolekcije, bas je slatka!
mi cemo jedan dan zapaliti za Pecuh, u Arkad. imaju C&A, Marks & Spencer... valjda ce nesto biti za bebu u svemu. Zna li netko?
pegla samo njeno i neke nase stvari koje bas moram
pocela sam kupovati negdje u trcem mj trudnoce ali ne puno jer nismo znali spol skroz do poroda
a i nisam se oslanjala previse na to da cu dobiti robicu za babinje sto je i dobro jer stvarno nisam dobila puno toga a dosta smo kupovali kad se rodila kad naletim da mi se svida ja kupim
mjesec pije poroda sam imala sve slozeno oprano i pospremljeno
a onda je MM dva tjedna prije poroda odlucijo lakirati parkete i krecit :lol: :lol:
trebam li naglasit da sam rodila 10 dana prije termina :lol: :lol: a kuca ko gradiliste
ali sve je mama to sredila u ta 4 dana kolko sam bila u bolnici
ja već mjesecima čekam da saznam spol i napokon sam saznala da nosim curicu :D , obzirom da već jednu imam doma sad prekapam po njenim maleckim stvarima pa da vidim što i koliko mi još toga treba, obzirom da ću neko vrijeme prije poroda ležat u bolnici krajnje mi je vrijeme za šoping, žao mi je što ne mogu do H&M-a, to mi je prerizično jer bi trebala mirovat
Hej manal, samo da te pozdravim! Mozemo mi i na vjezbama pricati, jel tako? Ne znam hocu li sutra doci, jos uvijek mi je jako zacepljen nos i ne bih vas htjela zaraziti :( Bas mi fale vjezbe i nase famozne price o svemu i svacemu! Ajd nadam se da se uskoro vidimo!