Kao admin ovog foruma iskoristit cu svoje pravo i zakljucati ovu temu ukoliko ona nastavi biti o mijenjanju nickova a ne cestitanje rodjendana.
Da ne bi bilo nedoumica, odgovorit cu na postavljena pitanja a onda nakon toga ocekujem da se nastavi s cestitanjima.
Zato sto su se poceli javljati zahtjevi za promjenom korisnickog imena kod korisnika koji vec imaju ihaaaj postova i uvelike su prepoznati na forumu.Citiraj:
1. Zasto je doneseno pravilo da se nickovi (nakon odredjenog broja postova i/ili odredjenog vremena) ne mogu mijenjati?
Da ne moze svatko promijeniti nick samo zato sto je pozelio. Ako bi svatko mogao mijenjati nick, postao bi kaos na forumu (u smislu kuzenja tko je tko).Citiraj:
2. Sto se s tim pravilom zeljelo postici?
1) Do sada smo mijenjali nickove novo registriranim (tj onima koji imaju manje od 30 postova)Citiraj:
3. Da li Ejlin slucaj predstavlja upravo ono sto se s uvodjenjem tog pravila zeljelo postici ili je ona zrtva pravila koje je bilo namjenjeno nekome drugome?
2) onim kojima je trebalo promijeniti npr 1 slovo (jer je do tada osoba imala 1 ili nijedno dijete a sada je znacenje nicka drugacije) Moze se i dodati broj, ili oduzeti broj, ali bitno je da je prepoznatljivost nicka ostala (tj. da korisnici malte ne nece ni skuziti da je doslo do promjene)
3) Onima koji su imali ozbiljnih zivotnih problema zbog tog nicka, i to ne svima nego procjena od slucaja do slucaja.
Ejla nije zadovoljna sa svojim nickom. Zao mi je. Sigurna sam da nije jedina na forumu. I ja sam u trenu ukucala anchie76 pa ostala. Ko me pita jel sam mozda zadovolja sad time sto imam taj 76 u imenu, ili sto bih mozda zeljela imati veliko prvo slovo ili sto bih u stvari htjela biti ljubica?
Ne, jer bi onda i svi drugi koji nisu zadovoljni svojim nickom dobili priliku da promijene nick.Citiraj:
4. Da li se pravilo moze redefinirati na temelju ovog iskustva?
Nadam se da sam rijesila sve dileme. Sad molim nastavite s cestitanjima :)