Čestitam!!!!! :sing:
Počeo je azoo baby boom!!!! :D
I ja mislim i nadam se da su blizanci!! :love:
Printable View
Čestitam!!!!! :sing:
Počeo je azoo baby boom!!!! :D
I ja mislim i nadam se da su blizanci!! :love:
migully, zaista mi je drago zbog vas, prekrasno nešto :D :D :D :D
:D :D :D :D
Čestitam od :heart:
:D prekrasno :D cestitam
APSOLUTNO PREDIVNA VIJEST!!! :D :D :D
B :D R :D A :D V :D O :D
:D Č :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M :D !!!
:klap: :zaljubljen: :joggler: :D
Cestitke i od mene ! :bouncing:
Divno, divno :D :D
Čestitke :dancingfever: :bouncing:
Cestitam :D
:heart:
Nadam se da ce nam se migullyy javiti danas kad joj poprave comp...
I dok dodje sebi jer preksinoc nije oka sklopila cekajuci jutro i test :lol:
Ovo joj je drugi ICSI u Mariboru, 4. inace. I, da, imala je histeroskopiju u 12. mjesecu u CITU...
Migullyy, zelim ti skolsku trudnocu i porod i jednog malog :saint: :love:
Cestitke od srca!!! :D :D :D
Čestitam!!! :D :D :D
Čestititam od srca!
Čestitam od :heart: !
Draga Migullyy, mariborci su vam se debelo iskupili za neobjavljeno poskupljenje postupaka :mrgreen: Uzivaj u trudnoci, mazi busici zaista ste zasluzili! Hm, meni beta mirisi na blizance, jedva cekam izvjestaj s prvog ultrazvuka :love:
:D :D Cestitke od srca!
:D :joggler: :bouncing: :dancingfever:
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
čestitam od srca!
uživaj draga!!!!
Cestitam i ja :D :D :D
Čestitke! :D :heart:
Smješan mi je naslov ovog topica "Pomoć test +" :lol:
Čestitam i ovjde :D :D :D
čestititam od :heart:
Pridružujem se čestitkama od :heart: i kako me vesele ovakve vijesti, pravo veselo proljeće je počelo na rodi :D
Čestitam!!! :D :D :DCitiraj:
Sanja79 prvotno napisa
Migully čestitam od srca!!!! :D
Čestitam od srca :D
Cure moje evo me napokon :D :D :D tako ste me rasplakale,ja nemam rijeci za vase vibre,cestitke,zelje i td,vi ste jednostavno divne i nezamjenljive.Ko za vraga mi se pokvari komp.na dan bete :shock: Hvala Sanji_79 sto je javila moje rezultate, a mama i sestra su mi poslije toga vrsile direktan prenos sa Rode preko tel.Ja sam jos u soku i niceg naravno nisam svjesna,to je valjda normalna pojava :lol: Sutra ponovo radim betu da vidim da li se dupla,a za 14 dana na UZ. prem da mislim da je to malo rano,ali o tom po tom idemo dan po dan. ljubim vas sve,sve ste divne svaka na svoj nacin :love:
migullyy čestitam :D :D :D
ma beta će biti divna sigurno :D
Stara moja, kakve divne vijesti me dočekale!!!! Odmah sam MM-u prepričavala jer ti si jedna od mojih tadašnjih suborki, već dugo se čitamo...
Presretna sam zbog tebe!!!!! Duplići :zaljubljen:
Nije ti to rano, mislim da se meni taman 14 dana nakon bete počelo nešto na UZV-u i vidjet (tj. točno onako kako su mi Mariborčani preporučili, ja išla ranije pa šizila - beta 2000, a ništa se ne vidi u maternici i sl.). Na kraju se iza toga krio jedan blighted ovum i jedan kucajući embrijo, i evo tog kucajućeg crnog čupka - sad spava do mene na kauču. Sretno, migullyy!Citiraj:
migullyy prvotno napisa
Migullyyice, tako mi je drago zbog tebe!!! :D :heart:
Čestitam!!! :D
Migullyy Prekrasna beta!!! :D
Zar ti nisi radila FET??
Joj ina kako je prekrasna!!!!!!!!! :zaljubljen: MM ne moze vjerovat da je to TO "smrznuto dite"! :lol:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
:D čestitam !! :D
Iako me vec dugo nema aktivno na ovim stranicama, zbog ove vijesti sam se morala ulogovati.
Čestitam ti od srca draga moja sugrađanko!
Uživaj u trudnoći, zaslužila si.
Čestitam jos jednom!
Ja cestitam svim zenama koje su bile u Mariboru ovaj mjesec i kojima je beta visoka. Naravno i ja sam medju njima sa betom 613,1. Moj MM se rasplakao kad sam mu rekla kolika je beta. Puno pozdrava i ostalima kojima nije uspjelo, neka ne odustaju.
Cestitam svim nasim trudnicama!
Pitanje za prijateljicu: koliko bi dana trebalo proći od posljednje injekcije Choragona, a da test ne bi pokazao lažnu trudnoću?
Koliko sam ja citala oko 5 dana od zadnje inekcije,ali neka se javi neko ko je bolje upucen :love:
zvdanijela - i ja sam citala da se 3 - 5 dana oslobadja iz organizma
Cure opet mi je potrebna vasa pomoc. Nije mi jasno kako se racuna trudnoca kod MPO,da li od dana zadnje m. da li od punkcije ili od transfera,i kada najranije na UZ,meni je jako rano test pokazao trudnocu,isto tako i beta je za 12.dan bila visoka pa se tako nadam da mogu i na UZ ranije,ali ne znam kada.zadnja M bila 23.02.punkcija 07.03,a transfer 12.03.koliko sam ustvari trudna i kada na UZ plizzzzzzz,jako sam lose psihicki........... :cry:
migullyy, CESTITAM od :heart:
Stvarno neznam odgovor al vec ce znati iskusne cure.
Miguli imas odgovor na to kako se recuna teudnoca pod temom visoka beta viseplodna trudnoca pa procitaj bice ti jasno pozdrav od sugradjankeCitiraj:
migullyy prvotno napisa