:sing:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Kada moj meni ne da - ja mu bez problema kažem kako mi nije uopće problem naći nekoga drugoga tko hoće...da vidiš kako se tada stvar mijenja... :nope:
Printable View
:sing:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Kada moj meni ne da - ja mu bez problema kažem kako mi nije uopće problem naći nekoga drugoga tko hoće...da vidiš kako se tada stvar mijenja... :nope:
:coffee: :sing: ...........dok mi se libido ne odluči vratit. :mrgreen:
ja još uvik blagoslivljam lubrikant iz dm-a.
koji revolucionarni izum.
neki dan mm-u pripelo ujutro prije posla. a ja taman spremna za prat kosu. i kud sad, kako napravit i da vuk bude sit, a i ovce na broju.
vrlo lako-uz pomoć lubrikanta.
ja perem kosu, mm radi posao uz napomenu da ipak malo pripazi da me u zanosu ne gurne priko ruba kade.
i zajedno smo svršili: ja s pranjem kose, a on s "poslom". :mrgreen:
cuure :lol: :lol: :lol: fakat ste zakon sa ovim ko hrenovka u tunelu i sl. Ma kaj je najbolje sad se malo stisnulo i izgleda nešto bolje, ali on ne mrda. Mogla bi primijeniti ovo kaj je rekla Abonjeko jer vidim da kandidata ima :lol: Čekam da mi dosadi ova njegova glupost. Inače, nakon poroda O mi nije ništa manje žestok, niti mi se libido izgubio. A netko je rekao (ne znam da li na ovom ili nekom drugom podforumu) da joj je libido vezan za menstrualna razdoblja - fakat je, negdje u sredini ciklusa totalno podivlja 8) .
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
ma ti si carica !!!!
pa tko vam kriv kad vam muževi imaju hrenovke, a ne kranjske kobase... :mrgreen:
a ti imaš.............. ? :mrgreen:
neam pojma, al žena se ne žali... :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Pa ne žali se tebi, već negdje na nekom forumu :mrgreen:Citiraj:
Moover prvotno napisa
xCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
evo brza si od mene. :mrgreen:
ma nemojte mi miceka kajlati........ :)
Adio Mare :klap: .
Srećom, MM nema problema sa željom, dapače zezam ga da je ko srednjoškolac - non stop me hvata za guzicu, a ja se na njegovu veličinu zaista ne mogu požaliti. Mileni ima i spravu i tehniku, jedino da uskaldimo tajming pa će nam bit ko prije desetak godina kad smo se prašili ko zečevi.
:lol: :klap:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
to mi je tak slatko kad su muškarci uvjereni u svoju sposobnost do te mjere da fakat misle da žena nema nikakvog prigovora.
By the way, Moorover koja je razlika između muškarca i pive - nikada ti nemre biti toliko zlo od pive koliko od muškarca.
ne dirajte mi Moovera :x
lory, legendo :lol:
pripetavanje.
nas oprostajni je prosao super, bilo je 1-1 za razliku od finala. ja sam se malo iznervirala ali dragi je bio spreman na sve (jedva docekao da odem, da ga ne maltretiram seksom, da moze covjek raditi frka mu je s vremenom). iznervirala--on me mazi, pipka, ovo, ono, meni je fino pa krene kao da ce biti nesto i odjednom-hop! nista. ko da citam novine. i tako par puta, pa mi se zivci vec istanjili. skoro sam odustala. treba i odspavati nesto, drugi dan se putuje sama s dvoje djece... i fala budi bogu, nakon zadnjeg iznerviranca samo doslo, iz neba pa u rebra. jej!
da se ne poveselite ( :P ) prerano, vi koje sa mnom pratite moju agoniju, u pitanju je bio "laki peting", ne snosaj. od postizanja O tokom S sam trenutno odustala, jer kriza je s vremenom, sa energijom, sa ne znam cim.. od 10 dana--4 pokusaja, 2 zavrsila prilicno brzo (1 doso buraz iz grada a nema kljuceve od stana :roll:, dok je ovaj otvorio i sve ja zaspala; 2 mala se stalno budila, kad je napokon zaspala libido mi je tezio minus beskonacno), a 2 su prosla sasvim fiino, s tim da je prvi bio prvi prvcati seks nakon poroda 2.
uh, elaborata. sori :oops:
pusti ti elaborat nego ja ne skužih: da li je na kraju bio O ili ne, da li je bio S ili ne ili samo peting?
koliko sam ja skužila:Citiraj:
elin prvotno napisa
mikka je zaspala, a njd ostao suha k., mokrih opanaka" :lol:
ja skužila da je bio O, ali ne S.
ovo laki peting ne razumijem. u stvari, ne razumijem pridjev "laki" uz imenicu "peting". ajd mikka malo preciziraj, vidiš da smo zbunjene.
btw, kolegica do mene misli da proučavam nekakve važne dokumente na intenetu, a ja krenula čitati ovu litaniju od topika, ne bi li našla lokaciju te G-točke i način njene aktivacije. :lol:
aaa, krivo ste skuzile. sad kad gledam, da citam svoj post ne bi ni ja nis shvatila :/
bio je i O i S, ali O je bio u petingu, a seks kasnije kao desert. kratak ali sladak, kao ona zapecena krema od vanilije :mljac:
to ovaj oprostajni. ovi prije su bili mijesani, malo sa spavanjem, malo s budenjem djece, neki uspjesni, neki i ne bas tako uspjesni..
O+S bez O - odlična kombinacija.
Ja ju volim ovako: samozadovoljavanje s moje strane + oralni uradak od strane MM-a in the same time = moj big O, a nakon toga njegov "ulet" i njegov big O.
imam jedno pitanje i nadam se da neće biti zamjerki ako je već postavljeno ili se raspravljalo,ali nisam bila u priči od početka. naime,nakon rođenja male cure moja vagina više nije isto uska kao prije,dakle rekla bih taman, nego neki put kod seksa imam dojam kao da sam se jako raširila i cijelu priču jedva osjećam. ne paničarim, jer se to događa samo ponekad, ali me zanima da li postoje neke vježbe ili..
pitala sam md da li on osjeća razliku, on veli malo...
kegelove vjezbe. imas dosta topica o njima.Citiraj:
DaDo prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
http://www.jutarnji.hr/j2/zdravlje/c...,20,,123895.jl
ipak ja ne bih mijenjala moj O bez S, kako bi rekla mikka, a kamoli pod nož za ovo:
od sad, kad je riječ o G-točki, radije živim po onoj prelijepoj pjesmi:Citiraj:
Imala sam neprekidne višestruke orgazme koji su trajali satima
... jer sreća je lepa samo dok se čeka,
dok od sebe samo nagoveštaj da...
DaDo pusti ti zhabicu, gđa ti se zna dosta raširiti kod dugotrajnog sexa (mislim, jest da je bilo davno, ali nekih stvari se još sjećam). A Kegelove vježbe ti ne mogu odnemoći, samo je kod mene fora da se sjetim to raditi jednom mjesečno (možda).
Mikka pitanje: bilo je kratko ali slatko - kaj to znači, mislim, više me zanima da li je bilo žestoko i kratko (ti su mi bili najbolji). Znaš ono kad ti ne da mira i napadne te (da, nekad nam se to dešavalo, a sa današnjim tunelom i hrenovnkom niš).
reci ti td-u da kad radi posao nek lipo stavi palac u usta i neka puše. kako on bude puha možda mu se vršnjak napuše pa neće osjećat da se tvoja "jazovka" proširila :lol:Citiraj:
DaDo prvotno napisa
ma molim te, sad ti tribaš radit vježbe za stiskanje. neka on radi vježbe za proširivanje alata. :lol:
Ajme kaj sve ljudi neće raditi... sad da bih baš išla na operaciju radi višesatnog O... hmm..pa treba se i dić ujutro dijete nahranit :/
mamasch - a zakaj ti prije O oralno, a onda S i njegov O... zakaj ne oralna stimulacija i onda S i zajednički O? Zar ti ne bi bilo bolje?
Samo pitam... :mrgreen:
Lorry - :lol: ovo si dobro rekla :lol:
Mikka - ma samo nek se radi... bit će sve uspješniji i uspješniji.
Ora, ma to samo ponekad tim redoslijedom. Imamo mi vulgaris snošaj, sa ili bez predigre, duži, kraći, poza 1001, samo oralno, samo vaginalno... da ne duljim, ono kaj sam opisivala je samo dio našeg repertoara.
Ja ne biram, uzimam kaj mi se nudi.
samo da ne pretjera ko tm :mrgreen: (onaj tvoj opis kabarita tm-ove alatke jos mi je u zivom sjecanju :oops: :lol: )Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Nije, nego ih je samo sram priznati da su osjetljivi.Citiraj:
mikka prvotno napisa
mamasch, sviđa mi se onaj "recept" za uspjeh (i obostrani "Big O") sa prethodne strane - bez prigovora! :)
(naravno, istovremeni "Big O" je zakon, ali nije uvijek izvediv ;) )
xxx ;)Citiraj:
mamasch prvotno napisa
E da...ovo jest istina... kao ne dira ih, a ono iznutra pucaju...Citiraj:
tatek prvotno napisa
:dancingfever:
:dancingfever: :mrgreen:
ah ne spominji. kad mi prodefilira gol isprid očiju mene jeza prođe koji je to monstrum. (a možda i nije nego sam ja neko plaho stvorenje :mrgreen: pa patim od raznoraznih veličina :mrgreen: )Citiraj:
Kanga prvotno napisa
ja ga još uvik pokušavam nagovorit na posjet plastičaru pa da mu ga malo pripolovi.
kad žene mogu smanjit cice što ne bi i on alatku.
neće čovik :lol: :lol:
a onda se ja uhvatim toga "neću" ko pijan plota i tupim: nećeš je`l, a kome ga više imaš pokazivat kad si se oženija, ili se misliš opet ženit, ili nać ljubavnicu, a piškiriškit možeš i s duplo tanjim :lol: :lol:
pa bolji je protok pa barem bude brže gotov... :mrgreen:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
a ..bate, nije meni zbog njega, njemu je dobro. meni ponekad je čudan osjećaj, iako bogu hvala još mi se nikad u 100 godina veze nije dogodilo da nisam imala orgazam..majke mi.. ali si me oraspoložila :*Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
ps. a i ponekad kad mi se piški skoro pobježe...
genijalna si :lol: :lol:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Lory, ti bi muža na operaciju zbog veličine :nono: daj proslijedi ga, budi frend :lol: :lol:
Lory :lol:
ovo me podsjetilo na vic:Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Otišao Mujo prosit Fatu, najljepšu ženu u selu. Ali ne da se Fata samo tako i odluči postaviti nekoliko uvjeta pa kaže:
"Mujo, kuću treba da mi kupiš, najveću u selu."
A Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da plati.
Fata: "Mujo, i bazen treba da ima."
Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da plati.
Fata: " I novi auto hocu da mi kupis..."
Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da plati."
Fata: "Mujo, i tvoja "alatka" treba da bude 25 cm."
Mujo šuti, Mujo pati, Mujo će da skrati.
:lol:
sorry nisam vidjela, a i nisam razmišljala o tome na taj način. sad kad razmišljam unatrag bili su to baš oni pravi dugački seksovi (hi,hi) sad mi je lakše..a kegelove ću probati, je li to ono kad stišćeš sama??Citiraj:
elin prvotno napisa
zhabice hvala i tebi.