~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
za dansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pepita~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam javiš super novosti :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :saint:
Uh koliko puno vibrica za moje malo djetešce :love:
Bila sam danas na pregledu kod dr. Branice, doktorice kod koje sam bila prije tjedan dana kada mi je test bio pozitivan. Čim je počeo pregled odmah je viknula, evo je i evo malenog ploda, ne vidi se još najbolje ali za tjedan dana će se vidjeti. Sto puta sam pitala i sto puta mi je rekla da idem kući u miru, da je za sada sve uredu i da dođem u srijedu na pregled i da bi se tada trebao jasno vidjeti mali plod, mali :saint: E sad, u gestacijskoj vrećici su dvije točkice, onako te točkice se dobro vide i kao da su nekako spojene duguljastim nekim tkivom. Hm... :? nitko sa sigurnošću ne može isključiti i blizančeke, ali kao da je to i jedan plod, pa kako može imati dva kruga iste veličine, pa ako je jedan krug glava nije drugi noge, pa neće biti bigfoot :mrgreen: Uglavnom to je sada nevažno, bitno da je sve ok...
U Šparca neću ni ići jer mi se ne sluša ni o kiretaži niti o tome da beta ne može biti tolika a da gestacijske vrećice nema, evo ima je tko je rekao da nema. Opet ja s lošim iskustvom u Cita :/ ja nikad nemam sreće da mi kažu nešto pozitivno od prve. No dobro, ne možeš ko iz padobrana doći u drugog doktora i očekivati da sve pogodi ko iz topa. Ipak Jurićka i Branica mene znaju odavno... :mrgreen:
Ljubim vas sve...idem...sada sam usisavala i prala pod, vrijeme je da malo odmorim... :D
:love: :heart:
Pepita - jeeeeeeee :D :D :D .
jupiiiii :D :D :D
Ja onako iz prikrajka virim i baš sam sretna zbog tebe :D :D Čestitam na trudnoći :heart:
Bravo, Pepita! Cestitam za dvije tockice. Ili jednog bigfoot-a. :mrgreen:
Znala sam da će bajka završiti happy endom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bigfoota
Bravo Pepita :D .. I daj malo laganije, kakvo pranje poda! :*
Super Pepita :D :D :D
Je, citaši (dr. Šparac) su malo oprezni, ali šta ću, ja ih pak zbog toga baš volim i to mi izrazito paše, sto ljudi sto ćudi :love:. Čestitam, Pepita :D !
Čestitam Pepitice moja :D
Bravo Pepita :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D
Pepita cestitam! :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:D :D :D :D :D
:D :D cestitam :love:
čestitam :D
Pepita, super!!! :D Nek' muž pere pod! :heart:
:D :D :saint: :saint: :heart: :heart:
eto vidiš da je sve ok
pusa svima :zaljubljen:
potpisujem od riječi do riječiCitiraj:
ina33 prvotno napisa
pusa Ani
Čestitam :heart: :saint:
Aaaaaaaaaaaa :D :D :D Kako sam presretna!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Evo sva drhtim od sreće!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Samo nam se čuvaj i uživaj!!! Brzo prođe tih 9 mjeseci! :D :heart:
A mi ćemo i dalje navijati za dupliće!!!!! :D :D :D
:D :D :D pusa i lipo odmaraj a pusti muza da te tetosi, kad mu je vec tako lipo krenilo :mrgreen:
:D :D :D :D :D
Ma nisu loši u Citu, naravno da ne, glupo je o tome i promišljati, ali ja ne volim kad mi se nabrajaju negativne stvari prije nego se nešto sa sigurnošću može reći. Oni uvijek idu odmah na sve solucije, ja baš ne volim taj način pristupa. Ali to ne znači da je pogrešno, dapače, znam da je ponekad super kad se doktor tako ponaša.
Isto nedostajat će meni moj Alebić :love: javila sam mu, presretan je :D on je baš doktor po mom guštu, nema puno pričanja unaprijed, pusti da se desi pa ću ti reći. :D
E da sad mi je palo na pamet da je MM mogao prati pod :oops: vidiš moram se malo početi privikavati :oops: da ja "ne mogu" :lol:
Čestitke od :heart: !!! :D
Pepita :D :D :D
:D cestitam na tockicama :)