teta čuvalica - hoto naselje
Draga teta čuvalica,
U kolovozu ću napuniti godinu dana, a kako moja mama mora početkom rujna početi raditi ja sam jako zabrinut jer kod kuće ne mogu ostati sam a bake su daleko. Moram pronaći svoju tetu čuvalicu koja će me paziti i maziti kad su mama i tata na poslu. Jako volim šetnje i boravak na otvorenom, volim listati slikovnice, slušati priče i bajke, obožavam brojalice, volim da me se mazi i grli a ja vraćam širokim osmjehom i veselim smijehom. Obožavam puzati i igrati se skrivača. Ukratko ja sam jako živahno, aktivno, brbljavo i nasmijano dijete i tražim tetu koja će me moći pratiti u svim mojim avanturama.
Jako sam znatiželjan, sve me zanima a moja teta čuvalica će morati još više poticati moj pozitivan razvoj kroz igru, pjesmu, ples.
Jako volim papati pa hranjenje bude pravi gušt i druženje. Moja teta čuvalica trebala bi me čuvati svaki radni dan od 7.30-16.30, kuhati mi svježe zdrave obroke, a dok ja spavam pospremiti nered koji sam ostavio iza sebe. :-)
Moja teta čuvalica ne voli cigarete a prije mene je čuvala drugu dječicu koja su je jako, jako voljela.
I da ne zaboravim, ja stanujem u Hoto naselju.
Drage tete čuvalice molim da svoj životopis sa fotografijom i preporukama pošaljete mojoj mami na hermioh@yahoo.com.hr jer ja još ne znam ni čitati a ni pričati.
Povremeno cuvanje u popodnevnim satima
Trazimo tetu cuvalicu za malu misicu , 16 mj, povremeno u popodnevnim satima (1-2x tjedno, 3-4 sata )
Zivimo u Zagrebu, blizina Kaptol centra