a tvornica lola ribar je u ...... :mrgreen:
Printable View
a tvornica lola ribar je u ...... :mrgreen:
I mene isto. :mrgreen:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
A mali karlo mi je dala ideju...iz istog smo kraja,misto do.. :mrgreen:
svaki put kad čujem pismu "Bette Davis Eyes"
http://www.youtube.com/watch?v=pC8bk...eature=related
sjetim se marie71
malena bebo đe me nađe :mljac:
maria :shock: koja (_!_)
jel ti to namjerno večeras kad mi je zakoniti dežuran?
ja sam još uvijek u potrazi...
maria mogla si ga i ostaviti
ja volim tako... apstraktne.... očito :mrgreen:
Imga ovaj avatar ti je super! :)
njumi isto!
a MGrubi, tvoj avatar nikako ne mogu povezat s imanjem dice nikako nikako! katarina mi nije bas omiljena kapetanica ali mi ju je isto drago vidit na ovako netipicnom mistu :)
volim ja kad mijenjate avatare i potpise (pogotovo neki ;)), al brate mili, kad dodjes ovako - post festum - i citas sto se ispisalo od proslog puta - nis ne kuzim :/ i onda mi bas bude :(
a bilo je nekad neki forum da se avatar i potpis nisu automatski mijenjali na svim bivsim postovima - nego koji je bio tad, taj je ostao zauvijek... to mi je veca fora - mozes bas dobro iskoristit promjenu avatara ;)
kako rodin forum nije obični forum, ne trpi ni obične avatare, a gdje ćeš posebniji i unikatniji od vlastite nam dječice :heart:
da se radi o bilo kojem drugom forumu, stavit dijete u avatar bilo bi too much, ali ovaj mi je drag baš zato jer je to 8)
Donedavno sam stalno imala dijete u avataru, ali onda me malo zasmetalo jer sam skužila da me po njemu (pre)često prepoznaju ljudi koji nisu s foruma, tj. koji samo čitaju, a ništa ne pišu.
Ništa strašno, ali prečesto za moj ukus.
Pa sam tako u naletu želje za promjenom stavila prvi njegov uradak koji se dao fotografirati (crteži su nam još uvijek u Murtićevom stilu :mrgreen: ), i tako ostade futuristički lego-toranj.
Iako, nisam baš oduševljena avatarom, morat ću smisliti nešto suvislije, samo kad nađem vremena za smišljanje...
prepoznaju vas i ljudi koji pišu po forumu, ali im je malkice neugodno se javiti "iz neba pa u rebra" ;)Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
tada mi je bilo drago što imaš Andreja u avataru :love:
Ma mi ionako imamo zaštitni znak bez obzira na avatar :mrgreen:
mene još nitko nije "prepoznao" ni po avataru ni po slikama ni po postovima
Ni mene (što mi je jako čudno, jer nosamo jedini sling u gradu :/)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
brzinom kojom zadnja dva dana mijenjaš avatare, nije ni čudno... :)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
vrati ribiča!
svidio mi se ovaj malac koji se bacio slasno na lubenicu-nadam se da će mi donjet srecu ;) treca sreca,nakon dva avatara
xCitiraj:
magriz prvotno napisa
magriz preduhitrila si me.
Moj avatar govori o meni -
nakon dugogodisnje "opsesije" Geddesinim fotkama i malim djetetom koje izlazi iz jajeta :heart: a koje me je obiljezavao od kada sam prisutna na forumu, superwoman je definitivno jedina alternativa :mrgreen: - pa mijenjam malo ovu umjetnicku bez boja za proljetno raspolozenje, malo onu u pravom superwoman odijelu - ovisno o tome kako se superwoman u meni osjeca :mrgreen: :lol:
ja nisam baš maštovita u avataru je moja naj, naj mica pira
jooj maria ovaj avatar sada mi je najgori do sada
već sam par puta nabasala i skroz me dekoncentrira
Ja sam zapravo dugo razmisljala o nicku. Buduci da sam zagrizeni planinar, htjela sam se nazvati po nekom toponimu na Velebitu, ali mi ni jedan nekako nije sjeo. Onda sam odlucila bit Palagruza i automatski i za avatar stavila sliku Palagruze.
ja ga dugo nisam imala, pa me je maria71 navukla svojim avatarima
dijete bi stavila, ali sam paranoična
a kako su mi uvijek negativci bili dragi, Murphy Brown mi je bila idol, pokušavala sam biti ona, i dan danas mi nije jasno kako se na njen cinizam svi smiju, a na moj uvrijede :roll:
onda sad mijenjam negativce
cruella mi je sada naj
evo ,jel sad bolje 8)
onog guzatog više ne stavljam, on je samo za moje oči :mrgreen:
a sve sto je lijepo kratko traje :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
MGrubi, s ovim avatarom me neodoljivo asociraš na kloklo, ona je godimnama imala sličan.
Ja sam tebe poistovjetila s Janewayicom i ne mogu te zamislit drugačije ;)
a jelda ja imam super avatar?
a i pase mi uz nick :mrgreen:
to je neki harmsov crtez, a njega jako volim.
uvijek sam se pitala, ali nisam nigdje htjela biti OT...Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
što mu to leti kroz glavu? žena? invalid u kolicima?
i maria - Što je ovo na tvom avataru, a postati će biomasa?
Pa kloklo ga još uvijek ima, ili sam nešto propustila :?Citiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
Uglavnom, ostala sam jako zbunjena jučer - fakat su isti avatari.
to je biomasa :mrgreen:
a zašto bio masa ? eeeeeeeeeeeee
;)
muha :)Citiraj:
Imga prvotno napisa
vidi tu uvecano.
I ja volim ljude od karaktera koji ne mijenjaju avatare ko čarape :P
Voli prepoznavati forumašice po avataru i recimo, svaki put kad vidim Litalin ljubičasti cvjetić razveselim se, jer znam da ću pročitati nešto lijepo od moje roditeljice-uzora :heart:
A imam već godinama blesavog kojota zato jer on odražava moj stav prema životu: koliko god puta ti bacili kamenčugu na glavu, digni se i piči dalje :)
Ewa, tvoj objašnjenje avatara mi je :heart:
:!:Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Nekako je bilo spontano, i to dok je L. dojila, frendica nas uslikala, eto to je to. :)
Ja ponekad čitam postove i gledam sliku pored, a ne čitam nick i tako neki dan čitam post od MGrubi i mislim kako je to klo-klo i još netko dolje odgovara MGrubi i ja se mislim čivječe pa gdje je MGrubi pisala i onda skužim da je MGrubi kojot.Citiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
MGrubi, mjenjaj avatar :P
A već jesi.... :*
Imga-baš ti je lijep avatar!Fora :klap:
ajme maria strefilo me... oćemo tako izgledat...fuj....
nećemo, fale crvi 8)
MGrubi, aaaaaaaa di je Janeway?!? :(
I ovim bih putem još apelirala na malenu bebu da vrati onaj prijašnji "worth getting sick for" :mrgreen:
Daaaa :D :D :DCitiraj:
Imga prvotno napisa