[quote="vještičica"]Ma vjerovatno da neznaju, a kada kažem za šta će mi :shock: Idem u ponedeljak malo bolje pogledati.Citiraj:
triplemama prvotno napisa
Printable View
[quote="vještičica"]Ma vjerovatno da neznaju, a kada kažem za šta će mi :shock: Idem u ponedeljak malo bolje pogledati.Citiraj:
triplemama prvotno napisa
:( sve mi se čini da je u BiH bolji izbor tkanina nego kod nas
eh, ja se doista trudim ne otkriti tetama prodavačicama za što mi treba neki materijal jer mi se ne da gledat takve :shock: face ( bilo da mi spomenuto treba za pelene il nešto drugo ) nekako imam dojam da me ne shvaćaju ozbiljno
i ovde je ista situacija... prodavacice su ili totalno zbunjene ili me gledju kao neko cudo prirode, narocito ako je jos i n. samnom u marami, onda nam nema spasa :lol:Citiraj:
lilamili prvotno napisa
Mene prodavacice u svakoj radnji znaju i vise me cudno ne gledaju :lol: vise su se navikle i iznose pred mene sve sto imaju :lol: Jer svaki put im pokupujem i obraduju mi se. :lol:
meni se baš i ne raduju :P , je da potrošim svaki put al ih zato zagnjavim za po pol metra od svakog materijala ( a nekad i manje ak mi treba) tako da se narežu :mrgreen:
Ooooo, meni se itekako obraduju :mrgreen:
Redovno svaki put ostavim kod njih barem 50KM.
Prekjuče sam kupovala platno za nadzavjese, skupa sa platnom za pelene, čičkom i nekim koncima - ni manje ni više nego ravno 100KM :oops:
I ne obradovale mi se svaki put :lol:
Good news, pitala sam zašto je poštarina tako slupa i odgovorili mi da im je sustav pošandrcao i izgubila se opcija First Class. Za koji dan su obećali to srediti.Citiraj:
lilamili prvotno napisa
Bit će još materijala za nas!!!
Nova pelena 1 i nova pelena 2. Isti kroj, novi materijali :)
Onaj je famozan zeleni materijal :heart: :heart: Sigurno si kupila preko net-a... Molim te kada malenoj obuces pelenu kako joj paše. Mozes li je slikati sa novom zelenom baš da vidim kako joj stoji jer ja imam slican kroj ali mi se ne svidja, kao da joj je mala u struku...
:nono:Citiraj:
mamina mica prvotno napisa
U Dubravi, u Bonoteksu...
Odlični noviteti :klap:
sviđa mi se ovo kako radite čičak, moram probati, jel to opšivate cik cakom?
zbog funkcilonalnosti ili izgleda?
aishwarya, tvoje su isto po ottobre kroju?
ja sam uspjela napraviti pelene koje je Eli prerasla u mjesec dana, genijalka :roll:
ne znam jel su se skupile ili ih je stvarno prerasla, uglavnom opet smo na knap sa pelenuškama i mama mora hitno za mašinu...
Evo još jedna pelena .
poslikala sam je tako da se vidi da nije preuska u struku. ;) Model spava.
Super ti je najnovija pelena, mamina mico. I vidim da imaš kvalitetniji čičak od mene.
makka, rađeno je po ottobre kroju, ali sam ga toliko mijenjala da više ne znam koliko uopće sliči originalu.
Ma ja. I meni tako ispadne kad je zakopcam odnosno zacickam. Ispada da nam uopste ne treba zenski cicak u sredini samo sa strane - kod ovakvog tipa pelene.
Inace mi smo spavali u PUR-u veceras sa dvije tetra pelene unutra, i bile su pune ujutro... pelena nije promocila ali se mamina vrijednica tako uneredila :lol: da je izaslo sa strane... :lol: Ne sjecam se kad je zadnji put bilo toliko "zlata". Bogata sam...
Super su vam pelenice :klap:
mamina mico, šta je do guze u pocket pelenama?
Do guze je debeli pamuk, tkano kao zersej sa jedne strane a vatasto sa druge. Oni to prodaju kao materijal za bebi deke. Super je materijal i sve sam im odnjela.. :lol: Poslije nekoliko pranja se malo sceba pa izgleda kao pokvasena vata ali je i dalje super i jako dobro upija. Imam takav i tamnoplavi.
Hvala :*
Izgledalo mi mucasto, pa da pitam šta je ;)
mamina mica i aishwarya, :klap:
i mi imamo par noviteta
i mene zanima ovo sto pita makka o sivanju cicka, pa molim iskusnije sivalice da daju odgovor :)
ne znam zašto ne dobivam mail da ima novih odgovora na ovoj temi :? , inače bi vas već odavno sve ishvalila, imam dojam da ste sve bolji i bolji :D ( ako je to ikako više moguće ), sve su pelenice preeeslatke, ma morat ću se zaletit u Bonoteks, koliko je tamo taj materijal ? ( to je flanel jel tak aishwarya ), sve u svemu baš sam lijepo napasla oči :mrgreen:
miljice, sto se tice cicka, ja prvo odrezem duzinu koju zelim, onda sastavim muski i zenski pa ih zajedno zaoblim i stavim od pola na masinu i prosijem gusti cik cak i tako u krug opet do pola, onda ga takvog stavim na usi pelene i nastavim sivati tamo gdje sam stala opet cik cakom i u krug. Nije tesko ali je bolje da je cicak malo deblji jer ga je lakse uhvatiti. To je dobro raditi na pelenama koje se kopcaju cicak na cicak a ne da su usi puno razdvojene jer onda nema smisla. Ja sad svaki cicak sijem gustim cik cakom jer mi je tako najljepse izgeda.
gusti cik-cak bod koristim iz praktičnih i estetskih razloga
praktični: ivica čička se ne uvrće i ne cufla kao kad se zašije ravnim bodom
estetski: pa ljepše je tako :mrgreen:
a nepraktična strana cijele ujdurme - Ruža se nekad joguni, pa preskače :mad: i ode mnooogo konca :lol:
Evo i mene sa novom gomilicom za nasu novu prijateljicu Simonidu...
http://public.fotki.com/simsir/nasep...onidanove.html
Kole pelenice su :D
Htjela bi te pitati za ove zaštitne od fleecea jeli se i one moraju lanolizirati ili je to neki posebni fleece?
Hvala triplemama :) , a fleece nisam lanolizirala nema potrebe a inace je najdeblji koji sam mogla naci zato je boja bezveze... imala sam pokusaja sa tanjim ali to ne radi a stavila sam i dva sloja za svaki slucaj... guza je ogromna u tome... a mi smo takve koristili za noc ili pocket fleece.
:klap: Kole!
kole netko će bit jako sretan :D
a evo i napokon još jedne pelenice ( znam da sam rekla da više neću al nisam mogla odoljet )
http://public.fotki.com/lilamili/pla...ce/508025.html
aishwarya ono za very baby je zaista prekrasna vijest, ja sam se već ubedirala :mrgreen:
:)Citiraj:
lilamili prvotno napisa
Javi jesu li popravili, ak budeš kupovala.
lilamili super je :D :D prava Muttica :zaljubljen:
Postala si prava šivalica :klap:
:bouncing: a baš uživam u tome
naravno da ću kupovat čim to udese :P [/quote]Citiraj:
Javi jesu li popravili, ak budeš kupovala.
Oprosti lilamili, zaboravih pogledati pelenicu - i super je!
lilamili :klap: divna je
hvala :* , ma ja nikako da dočekam da stavim te pelenice na bebu ( vrijeme nekako tako sporo prolazi u posljednje vrijeme )
evo jos nesto novih najzad potrosen plavi flanel pa .....
http://public.fotki.com/simsir/nasepelene/roze.html
kole vidim da se i ti zabavljaš :D
nego proganjaju me s Etsya jer sam za jedan materijal dala neutralan feedback :x
Tko? I zašto?Citiraj:
lilamili prvotno napisa
ma ja priznam da sam picajzla 8) , a eto nisam ni znala ustvari za šta služi taj feedback al sam za dva različita prodavača i materijala dala neutralan feedback iz razloga što sam očekivala malo neprozirnije materijale a i bili su poprilično žuti ( dobro to je otišlo s pranjem ), uglavnom na kraju je ispalo da sam ja jedina od valjda 200-tinjak kupaca koji nisu dali ocijenu plus već neutralnu i to bez ikakvog obrazloženja i sad mi stalno šalju mailove da zašto sam dala takvu ocijenu, a meni neugodno :oops: i da je povučem ( a ja ne znam kak ) :mrgreen: , moram priznat da se ti amerikanosi stvarno brinu oko svakog kupca ( možda i malo previše )
Pa reci im zašto, a ako želiš povući ocjenu pitaj kako. Ako su materijali žuti od stajanja to je svakako konkretan razlog, po mojem mišljenju.Citiraj:
lilamili prvotno napisa
tako sam i napravila, jedan mi je poslao poruku da sam onda mogla njima poslati mail o tome prije nego sam stavila ocijenu pa da bi mogla vratit materijal, a od drugog još čekam odgovor, iskreno nije me briga dala sam ocijenu koju sam smatrala da zaslužuju al sam se baš iznenadila kako ih je to šokiralo ( a vjerojatno im smeta zato što to svi vide ) :roll:
Ma uvijek imas pravo da das svoje misljenje bez obzira kako se to drugima svidjalo. Kako bi bilo da svi mislimo na isti nacin?
ma znam, a šta bi tek bilo da sam dala negativnu ocijenu :roll: tko zna možda bi mi došli doma :lol:
eto i mojih zadnjih pelenica prije neg dođe beba :D
http://public.fotki.com/lilamili/pla.../p6070004.html
kad se vratim iz bolnice hoću vidjet da se nešto i radilo :mrgreen: