Bome moj nick je maštovit :lol:
Izabrala sam ga jer nije bilo slobodnog imena, a kako me tek nervira taj smajlić :roll:
Printable View
Bome moj nick je maštovit :lol:
Izabrala sam ga jer nije bilo slobodnog imena, a kako me tek nervira taj smajlić :roll:
Ja se cijeli zivot bavim glazbom i sonata je vec tradicionalno moj nick. Tako da nisam puno razmisljala
Zaboravite ovaj gornji mail. Htjela sam rijec sonata napisati ruzicasto ali ocito mi nije uspjelo :lol:
joj i ja mrzim svoj nick i nekak mi uopce ne pase
kad sam se registrirala htjela sam biti morena, al je zauzet...onda sam slucajno vidjela cestitku od tatine tete koja me jedino tako zove i to ukucala...proslo je
inace to su 3 od 5 slova mog pravog imena
ja nisam bila nesto pretjerano originalna, svi me zovu Larica (od Lara) pa sam pokusala s tim, nije bilo zauzeto i voila :D
mujica je mali mujo (ako netko slučajno ne zna)
U burnoj mladosti imala kratku kosu i farbala se u razne boje, ali najbolje mi je stajala višnja crvena. A onda mi je tata kupio kompjuter i otkrila sam čari interneta i postala višnja, visnja, vissnja....
Ima tome već 10-tak godina, i već mi je sve to malo dosadilo, ali kad sam jednom htela da promenim nick MM me ubedio da sam sva višnjasta, kisela i da mu od mene ide voda na usta. Od tada nema šanse da menjam 8)
A inače moje ime je, mislim najčešće ovde na forumu...
U mojem slučaju biranje nicka pretvorilo se u pravu trakavicu jer su prva 462 prijedloga već bila zauzeta, a brojke nikako nisam htjela pa sam već na rubu strpljenja samoj sebi rekla: “OK, ako sad ne smisliš nešto što neće biti zauzeto, bolje ti je da odustaneš od bespuća forumske zbiljnosti.” A nisam baš htjela odustati i tako je nastalo ovo ime prikladno za glavnu žensku ulogu u najnovijoj trash SF romantičnoj horor komediji koja naginje epskom spektaklu u nastavcima.
Tada je na red došao avatar…
Detalje intimne ispovijedi o toj temi doznajte u sljedećem nastavku, na adresi http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=60912
nakon milijun nickova/pass. i ostalih stvari , sve sam svela na nadimak iz djetinjstva (a i sada me tako zovu kad sam jaaaaako dobra :mrgreen: )
lulu kao lulu iz serije the guardian. a zašto? jer se baš tada vrtila na tv i bilo mi simpa, kratko i pamtljivo.
Nemam pojma koji mi je bio jarac da ovako nemaštovito ukradem ime vlastitom djetetu. Zapravo uopće nisam razmišljala o važnosti nicka, a kamoli da će me ljudi positovjećivati s njim.
Sjećam se da sam probala prvo svoje ime, pa nadimak, pa Megi, pa na kraju ajmo probat Lindu i prošlo. I jako mi je dugo trebalo da se naviknem da me neke cure s foruma i uživo tako zovu, jer to nisam ja, nego moja pišulja.
linda, pusti sad nick - prekrasnog li avatara!!! :zaljubljen:
Hvala ti, cvijeta.
TO je LINDA :heart:
Linda meni je svako tvoj avatar otkako sam ja na forumu :zaljubljen:
i često poželim da komentiram.
Inače curice obožavam pogotovo takve...sva se raznježim.
preslatka...
Nick je nastao u vrtiću. Dijete je htjelo reći "teta Svjetlana" no zbog brzopletosti je zazvalo "tetana".
Ja nisam Svjetlana ali mi je ovaj dječji biser jako drag isto koliko i teta zbog kojeg je nastao. Njoj je to sada nadimak u vrtiću.
Moj nick je prijevod mog pravog imena, koje baš ne volim osim po značenju, a uz to sam oduvijek htjela da mi ime počinje s "A" (ali to je već dulje objašnjenje koje ima veze s mojim sinestetičkim problemom :) )
Potpis!Citiraj:
monax prvotno napisa
Moj nick je nastao davnih dana. Dobila sam od dečka (današnjeg muža) računalo za rođendan. On je želio da se umrežimo preko lana i tad me tražio da smislim neko ime. Postao nestrpljiv čekajući moju odluku i htio odustati od lana, a ja ko iz topa lupila Straško. Nemam pojma zašto. I od onda sam svugdje Straško. Čak me ponekad i tako zove, u šali.
<----- još jedna maštovita
moja mama je prozvala Lolu ćućkalica jer se prvih par mjeseci nije micala sa sise, a ja nisam imala ideju kako da se nazovem i eto-ukradoh djetetu nadimak :)
Rečenica koje me pokreće i u kojoj stalno tražim utjehu je Poslije kiše dolazi sunce (razmišljam da je stavim i u potpis, za sad mi ne stigne možda budem jednog dana kad mi sve ovo ne bude u potpisu)
Obožavam sunce, ono mi daje energiju, kiša me baca u očaj
tako da sam i nick i avatar izabrala u potrazi za tom zrakom sunca poslije kiše prema kojoj će se moj suncokret okrenuti jednog lijepog sunčanog dana baš kao i '98 kad se rodila naša prekrasna curica
Moj nick je nadimak kojim me dragi moj tata zove od rođenja. ali, samo tata i odsada...vi!
Avatar je nešto što si silno želim...
na jednom forumu di su akvaristi sam krenula kao ribica tina,pa sam tako i ostala :mrgreen:
avatar-trenutno je moja 1,5g pirana koja cica u svim mogućim i nemogućim pozama :lol:
Nick mi je dio imena ;)
:lol: :heart:Citiraj:
ribica tina prvotno napisa
ribica tina - tek sam sad primjetila tvoj avatar - prekrasna slika! :heart:
moj nick je izmisljen u trenutku spontanosti - kad sam shvatila da prvi pod kojim sam se registrirala stvara zabunu medju forumasicama jer je preslican jednom drugom nicku ovdje. A Zoila je jedno obicno ime za zene u latinskoj americi koje je dovoljno drugacije od svih nickova koje sam vidjela ovdje- pa nema vise pobrkanja forumasica i krivoposlanih peemova - taman sto sam trazila. sjetila ga se ja jer znam jednu Zoilu iz juzne amerike....
a avatar - volim sunce. i mjesec, i cvijeca....i htjela sam slikicu sunca nad cvijecem. etogana!
a potpis - pod dojmom sam knjige davora rostuhara jos uvijek. citat iz knjige....
Ribica - avatar je odličan :lol: :heart:
Avatar - moje oko. Volim oči i one su mi najčešći motiv u crtanju. Mislim da se mnogo toga može iščitati iz očiju... ima nešto u onoj izreci...
"Oči su gledalo duše".
Potpis - Budhina izreka... citat iz knjige Robina Sharme... "Svetac, surfer i direktorica"
uuu, prelijepo oko imaš :*Citiraj:
Ora prvotno napisa
:shock: :zaljubljen:Citiraj:
Ora prvotno napisa
predivan ti je avatar :heart:
Cvijeta i Zhabica - hvala vam, :*
da, prekrasno ora :zaljubljen:
ja sam mislila da je to neko oko, onako, kad tvoje :shock:
moran i ja promjenit avatar :mrgreen:
:nono:Citiraj:
malena beba prvotno napisa
da se nisi usudila, tvoj avatar mi daje snagu u ovim zadnjim radnim danima pred godišnji. :*
Malena beba - Hvala :* , slažem se Cvijetom, nemoj mijenjati avatar...prekrasan je :zaljubljen:
onda dodji da se skupa kupamo na ovoj plazi na avataru :*Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Koju maskaru koristiš? :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Ora, prelijepo okeco imaš.
Ma koju god maskaru koristila, imaš dobru "podlogu".
Ja sam isto plavooka, ali da stavim koju god oćeš maskaru, ne bi mogla trepavice toliko produljit.
Sada koristim Bourjoisa Volume Galmour Ultra Black.
A koja je bila na fotki zaista se ne sjećam jer je ovo dio fotke koja je fotkana prije 4 godine :mrgreen:
Moje nisu toliko duge koliko su uvijene.
Dobre su, ne žalim se :mrgreen:
auuu Ora zaista imaš predivno oko :zaljubljen:
I mei je okce :heart: nekako blago, kao nasmijeseno - bas imam zelju vidjeti i ostatak lica.
Hvala vam :oops: :*
Kažu da su mi oči zanimljive...ali to vam je to...ništa posebno.
:shock: Ora ni ja nisam znala da je to tvoje oko ...mislila sam da je avatar skinut sa neta :mrgreen:
eto, imam privilegiju da sam vidjela njene slike, i mogu samo reci da je ona prava famme fatale.. :)
:love: