:lol:
Printable View
:lol:
bit ću kao dexterova mama :lol:
pa ne samo to nego i zato što hranu ubacuješ, ne razmišljaš što i koliko jedeš... čista mehanika.Citiraj:
Ancica prvotno napisa
a inace kao razmisljam? :lol:
a ja ako jedem i citam, onda jedem puno sporije. :mrgreen:
ja sam jednom tako pojela foliju od Zdenka sira, koma :oops:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Najteže kod svake dijete mi je ne čitati za jelom, ali da ovo je istina. Ja pojela jednom malo papira od bureka :roll:Citiraj:
apricot prvotno napisa
A inače sam strastveni WC čitač, uopšte gde god imam minut pauze ja nešto čitam. Jedno vreme nam je onaj tetris stajao pod obavezno u wc-u, ja knjigu uvek nosim sa sobom, a sudoku mi je trenutni hit.
Ne čitam na wc-u. Brzo sam gotova pa ne bih ni stigla puno pročitati.
Ponekad sam znala čitati dok bih jela (sama), ali i to sve više izbjegavam. Ako je u pitanju knjiga - lako ju je zaprljati hranom, ako su u pitanju novine, vrijedi obratno - na prstima ostaju tragovi boje, a ne bih rekla da je tiskarska boja baš najzdraviji dodatak prehrani.
Često čitam u liftu i tada ne biram literaturu. Dobri su mi i najjadniji dosadni leci velikih samoposluga tipa "iz ponude izdvajamo". Hm... kad bolje razmislim, lift kao takav ima neke sličnosti s wc-om: mala, intimna, zatvorena kabina, oaza mira opremljena ogledalom i uglavnom nedostupna sunčevoj svjetlosti, no za sada tamo samo čitam, druge stvari ipak još obavljam na za to predviđenom mjestu. :mrgreen:
ili koliko ih nije opralo ruke nakon wc-a, osobito muški nakon male nuždeCitiraj:
jadranka605 prvotno napisa
Cure, molim vas da mi pokažete i jedan post na ovom topicu koji ima veze sa:
Citiraj:
1. Podforum 4 kuta naseg doma je namijenjen ISKLJUCIVO za razmjenu informacija o opremanju i odrzavanju domova.
pa i drugo osoblje foruma posta ovdje, ne samo mi obični forumaši...apricot ,ancica itd
ili se samo iza mojih postova dijele packe ?
kakve veze ima tko posta sa mojim pitanjem :?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ok, amo onda ovako, imate li i kakve police za knjige kraj wc-a? :saint:
xCitiraj:
Ancica prvotno napisa
xx
:mrgreen:
znate li da su u starom rimu javni zahodi imali skoljke ukrug i onda je 5-6 njih sjelo i ***** i razgovaralo
a zanimljivo je bilo i kako su se brisali :mrgreen:
Ivarice, ja razmišljam o instaliranju police. :mrgreen: Možda dvije...
Eto, Frida, topic skrenuo i na uređenje kupaonice... :mrgreen:
to su ti isti oni koji su imali rigališta... (mjesta za povraćanje da bi im više hrane stalo u stomak... (nekakvi preteče bulimije, samo šta su oni to radili iz kontrarazloga)..)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
i koji su kucali kad su izlazili iz kuće a ne na ulasku
grci su kucali na izlasku :)