-
anita, isto kao i ja. samo sto je nama trajalo puno puno puno duze, tek nakon tri mjeseca je shvatio da zaista nema cice po noci. :/
i ja sam dugo bila protiv toga, jer ne mogu slusati kako place. prestrasno mi je. odlucila sam se za to tek kad sam shvatila da dalje stvarno ne mogu, jer sam se rusila fizicki i psihicki. i dalje nisam sretna s tim razvojem stvari, puno bih radije da je to islo njeznije i spontanije. ali...
anita, kao jedna od posljedica bi ti se moglo dogoditi da radikalno smanji dojenje po danu. mi smo sad, 4 mjeseca nakon ukidanja nocnih podoja, na jednom dojenju dnevno :shock: nekad bude 3. nekad ne doji cijeli dan :shock: a nije da ga ja poticem na to. ponekad mu i ponudim. a on nema vremena jer se igra bagerima... :shock:
-
Moram priznati da je mene iznenadilo to što je on počeo tražiti sve češće, a očekivala sam da će početi smanjivati (ipak će sljedeći mjesec imati 2 godine). Ja ne mogu s njime provesti u igri pola sata a da ne traži cici, i općenito, čim me vidi - traži. Nit' me ne zove mama, nego Cici. :roll:
Posebno me frustrira što MORAM biti kući za popodnevno spavanje, tako da ne smijem planirati nikakve odlaske od kuće u to vrijeme. Tati zaspe samo u autu dok se voze, drugačije nikako...