-
strava vruće u sobi oko 29-30 stupnjeva (cijeli dan tuče u nju sunce), na mjestu je gdje nikako da dopre svježi zrak klime, pa imamo ventilator koji ga nastoji upuhati (naravno ne direkt u malu), a mi klimu dole napičimo i do 24, sada je u bodiću bez rukava, ali upravo sam je pipnula po nogicama i rukicama malo su prohladne, a do prije 20 min se znojila po glavi nemilo, sve sam sad smanjila i ugasila ventilator, naime 3 dana smo imali temp, a sad ostao kašalj onako prilično zreli povremeno i uvjerena sam da je od klime, jer nam i po danu radi, jednostavno je nemoguće ohladiti se, a kuća je, starija gradnja, loša izolacija, uglavnom satrala nas klima,a bez nje se ne može jednostavno, samo me strah da nije skupila bronhitis :-(
-
Noćas u peleni i majici bez rukava. Večeras ću maknuti i tu majicu, kosica joj je cijelu noć mokra od znoja.
-
I mi svaku noć uklanjamo po jedan deo odeće. Šta će biti za mesec dana kada stvarno uprži?
-
nas dvije imamo gaćice i kratke rukave. Nepokrivene, prozori otvoreni na kip. MD samo donji dio piđame.
Nije nam bilo prevruće jer je sinoć klima dugo radila (hladila na 27°C)
-
u sobi je 28 celzijevaca, I. (3,5 mj) bio je u laganoj pidjamici bez stopala i 3/4 rukavima. budio se znojan i stalno tražio cice. sinoć samo bodić kratkih rukava, malo je zadovoljniji sa tom odjevnom kombinacijom, ali čini mi se da bi on najradije bio bez odjeće po noći.:-) ako ga i ma najtanjom tetra pelelenom pokrijem, odmah slijedi akcija skidanja tog pokrivala i guranja toga pod noge... nema pokrivanja.
-
3 tjedna, bodi kratkih rukava, nepokriven.
-
Uskoro ću roditi i vjerujem da ću početkom 8.mjeseca(možda i prije) već biti kod kuće. Šta da obučem bebama za spavanje. Noći su ipak hladnije. Ne bi htjela da se prehlade, ali niti da im je vruće.
-
Moj je došao doma iz bolnice prošlo ljeto po najvećoj žegi, ali je za noć imao lagani body dugih rukava i dole hlačice sa stopalima, i nepokriven, dok je prek dana za vrijeme spavanja isto, samo body na kratke rukave, jer je preko dana ipak više vruće.
-
Mi smo na katu vruće za poludit nemam klimu nemam ventilator,moj mali spava u bodiju bez rukava nepokriven s otvorenim prozorom i spava cijelu noć,samo ga je teško uspavat jer je naućen da ga nunam,a onda se dobro zagrijemo i jedan i drugi
-
i mi spavamo samo u bodiju sa kratkim rukavima ili bez njih ovisi...nepokriven, prozor na kip( blizina ulice, pa dan stranci ne ulaze kroz prozor :P )
-
Kako ih sada obući? Kad legnu spavat, dovoljan je bodi kratkih rukava, ali kasnije u toku noći bude i meni hladno, pa se pokrijem. Oni spavaju svakako, mjesečare i puze u snu, pa plahtice i deke ne dolaze u obzir.
Neki dan sam Dobrici u snu oblačila hlačice od pidžame. Da li da ih odmah spakiram u pidžamice? Nisam pametna....
-
Evo, ja noćas, prvi put obukla pidžamu dugih rukava i dugih nogavica. Ne znam je li joj bilo toplo, ali ja stalno spavam pokrivena, a ona ne želi biti pokrivena, stalno se bacaka, spava nemirno, a nikad ne znam je li joj zima.
-
Posumnjala sam da im je hladno kad su, ničim izazvani, počeli dolazit k meni u krevet i stiskat se uz mene (imamo po jedan kindač na svakoj strani kreveta, bez bočne stranice, MM spava na kauču :mrgreen:)
I zaista, kad sam malome obukla hlačice od pidžame, nije više dolazio k meni.
-
onih par dana na moru kad je zahladilo, dugi rukavi i nogavice. sada, bodi kratkih i gegice. otkrivena je uvijek. kad opet bude sparno i nesnosno, vracamo se samo na bodic...
-
Uveli smo pamučne pidžamice, one jednodijelne. Ako skužim kad je vrijeme. Ako ne, krenu spavat u bodiju, pa im obučem donji dio pidžamice u snu. Tako im za sada najbolje paše.
-
I mi smo uveli jednodijelne piđamice.. A od izlaska iz bolnice dok su bile one vrućine pa do prije cca tjedan dana spavao je samo u bodiću kratkih rukava..