Kak nema??? :/Citiraj:
jer mariborski H&M nema odjel za trudnice
Pa ja bila u 6mj. i imaju ga!
Mali je ali ga ima, i mama i bib odjel.
U trudnoći sam se obukla u mariborskom hm-u.
Printable View
Kak nema??? :/Citiraj:
U trudnoći sam se obukla u mariborskom hm-u.
dosta brzo šopingiram (iako se MM vjerojatno ne bi složio), tak da ću svakako odvojiti nešto vremena i da škicnem u C&A, nadam se da ću se ugodno iznenaditi :mrgreen:
mariborski H&M ima odjeću za trudnice, ja sam si tamo kupovala trudničke majice, bila sam super zadovoljna i cijenom i kvalitetom.
i veličinom, jer sam bila specijalno velika trudnica.
[quote="iki"]Kak nema??? :/Citiraj:
sorry, moja greška, nisam se baš jasno izrazila :roll:
u H&M u europarku nema trudničke odjeće, ali u centru maribora ipak ima nekaj malo... ja sam bila krajem 5 mj. i to baš u ponedjeljak i za sebe nisam našla baš ništ osim jednih traperica... rekle su mi prodavačice da se u subotu sve razgrabilo i da nisu imali kad popuniti; nek dođem sutra :P
a za ovaj H&M u europarku sam tu na rodi pročitala da nema trudničke obleke, pa se iskreno, nisam ni trudila previše tražiti... možda sam krivo pročitala...
Bipsić :taps: :heart: .
A ovo za c&a, jooooj da sam bar znala kad sam bila prije mjesec dana...
na online shop imate novu koleciju
Maribirski HM ma opceniti slovenski su mi koma...izbor je katastrofa.
U Mariboru je jakooo mali odjel za trudnice.
Nista bez Austrije.
neki dan sam bila u Mariboru.
u C&A sam si kupila krasne hlače, dugotraženi jednodjelni badić (18 eura), malom djetetu majice dugih rukava po 3,5 eura, sebi haljinicu za 5 eura.
u H&M-u sam najviše kupila velikom djetetu (za školu) - hlače dugih nogavica po 5 eura, komlet košulja + vesta za 3 eura, majice kratkih rukava (veći broj, da bude i za iduće ljeto) 3 eura, majica dugih rukava na cif i s kapuljačom za 3 eura.
za malo dijete iskopala dvoje duge hlače po 3 eura, dva para čarapica za 1 euro,majicu za 3.
sebi kupila grudnjake za 5 eura, tuniku-haljinu za 3, majicu za 5.
jednoj djevojčici za rođendan kupila haljinice po 3 i 5 eura, hlačice za 3, maramu za glavu za 1 euro, majicu dugih rukava za 3.
jednom malom dečku tenisice broj 21 za 2 eura.
ja sam prezadovoljna.
Mogu samo reći wow!!! Je li to sve na sniženju ili?
da, sve to je bilo sniženo.
npr. duge hlače broj 134 su imale početnu cijenu 19.90 eura, zatim 9, i na kraju došle na 5.
caka je što od svakog sniženog artikla ima svega nekoliko komada, pa je pitanje sreće da li ćeš naći broj koji ti treba.
Izvjestaj iz jucerasnjeg shoppinga u Grazu...
Prvo smo bili u WEST-u,u HM-u je snizenje super,ali je vec dosta probrano,jako je malo velicina ostalo,i sve je po 2,3,5,9 €.
Mi smo uglavnom kupovali obleku za jesen,kolekcija je divna,prelijepa je.
Kupili smo malome dosta toga,3 hlacice,2 trenirke,5 maja dugih rukava,3 pidjame duge,slapice (one njihove kao carapice)3 para,2 kosuljice,3 vestice,jaknica i 2 pamucne kapice.
Prinova nam stize na jesen pa sam nesto malo uzela i drugoj bebici, :)
Sebi isto par stvarcica,hlace,pidjama,stapalice,grudnjak za dojenje,4 majice i vesta,i naravno torba,njihove torbe su mi zakon, 8)
MM je dobio 2 kosulje i jedne hlace.
U Ikei su seliki djeciji odjel pa je dosta stvari i tamo na snizenju.
U TOY'S-u je isto dosta igracaka snizeno,dobio je jedan veeeliki kamion,snizen sa 70€ na 30 €.
U Seisbergu sam otkrila jedan jako dobar ducan obuce.Zove se Vincent,odusevila me njihova kvaliteta,i malcu smo kupili gumene cizmice za kisu(20€),fore radi,i cizme za snijeg (70€)
Eto,toliko od nas,mada moram jos jednom prije poroda skoknut do Graza.
Christy sad kad sam ovo pročitala došlo mi je da odmah krenem... malo OT ali moram usporediti: gledam jučer u MTČ-u bodiće s dugim rukavima za našu curicu koja će se roditi na jesen i jedan takav košta 52 kune i nekaj sitno :evil: :evil: ajme!! mislim, jesu oni kvalitetni, ali ta kvaliteta ne stigne doći do izražaja kad bu ga prerasla za mjesec dana... piđamice one tanke preko 100 kn... i onda velim MM: i ti me pitaš zakaj idem u HM???
aaaaah... rekla sam da nebum više čitala ovaj topic...
potpis kao kuća XCitiraj:
donna30 prvotno napisa
:klap:
HM je ok, onak radna robica za vrtić
iz mog skromnog iskustva rekla bi da u Slo i nije baš neki izbor, u Austriji je puno bolje
ja zadnje bila u Bruxellesu u HM, tamo ih ima valjda četiri u jednoj ulici, totalno sam se bila raspojasala
čekam službene puteve pa onda odem u HM, malo mi se ne da voziti 250 km samo zbog jednog dućana
inače imam i drugih favorita, recimo Okaidi mi je super jer su brojevi kao da su rađeni po mom djetetu, evo, jučer sam joj kupila hlača i vesta koje su snižene 70%, hlače po komadu oko 45 kn, a veste oko 50 kn
ne znam jel ima u Bratislavi HM?
HM je ok, onak radna robica za vrtić
iz mog skromnog iskustva rekla bi da u Slo i nije baš neki izbor, u Austriji je puno bolje
ja zadnje bila u Bruxellesu u HM, tamo ih ima valjda četiri u jednoj ulici, totalno sam se bila raspojasala
čekam službene puteve pa onda odem u HM, malo mi se ne da voziti 250 km samo zbog jednog dućana
inače imam i drugih favorita, recimo Okaidi mi je super jer su brojevi kao da su rađeni po mom djetetu, evo, jučer sam joj kupila hlača i vesta koje su snižene 70%, hlače po komadu oko 45 kn, a veste oko 50 kn
ne znam jel ima u Bratislavi HM?
meni se isto H&M baš ne sviđa. Ima mi puno druge dječije robice koja je znatno kvalitetnija a cijene nisu puno veće.
Potpisujem.Citiraj:
Ima mi puno druge dječije robice koja je znatno kvalitetnija a cijene nisu puno veće.
Ili sam se ja izgustala dok sam zivjela u Njemackoj pa mi H&M i nije nesto.
Izgustala sam ga se i ja,cijeli zivot u Italiji,ali nikad mi dosta, :oops:
Bipsic-cijene su kod nas stvarno :x
U HM i kad nije snizenje sve je ok i pristupacno svakom.
u kojem još dućanu osim HM-a mogu nać jeftinu i kvalitetnu robicu? naime, sutra idem u graz (u west i u grad) pa me zanima ima li tamo neki takav dućan (osim meni omiljenog HM-a :mrgreen: )Citiraj:
petra prvotno napisa
Jel zna netko jel ima HM u Pragu?
http://www.hm.com/hu/storelocator__s...2ec42f0&step=4
to ti je u pragu, pa ti klikni i informiraj se gdje ti je najblize
:*
Thnx, idem u Prag u 9. mj. pa bih usput obavila shoping
jao moj muž bio u Pragu vidio HM-ove i NIJE ušao u njih :shock: :lol: :lol:
kak se to ono veli: nije mi vrag dal' mira pa sam se i ja jučer zaputila u maribor u HM... bila sam u europarku, znači za trudnice nula bodova ( a nadala sam se kupiti koji grudnjak za dojenje, a nije mi se išlo u centar), za dečkiće malo veće (kak moj, vel 104,110) malo više od nula bodova, ali je zato za curice bilo puuuunooooo... na sniženju je bilo još dosta toga, ali velim, ove konkretne veličine za dečke ne baš... moja sestra je svojoj curici nakupovala haljinica za 3 - 5 eura, kratkih hlačica, majčica... sve otprilike za tu lovu. bilo je i haljinica za mene po 9,90 eura, vestica sniženih na 5 itd...
meni je prvenstveno bila interesantna jesenska roba, i toga ima puno. osobito za curicu u mojoj buši... tam sam se raspametila :mrgreen:
to naravno nije bilo sniženo, ali mi se i ovak isplatilo otići... osobito kad sam prije 3 dana bodić u MTČ-u našla za 52 kn a sad tu u HM za 4 - 5 eura...
moj dojam, isplati se otići, u svakom slučaju... ja sam bila prezadovoljna... :D
Jel već došao kompletan zimski asortiman (jakne, štrample, futrane hlače) ili je tek jesenska roba?
ja jucer bila u grazu i (ako sam dobro vidla) jesenska je roba na vješalicama s novom kolekcijom, a ne zimska - pročešljala u westu i gornji i donji kat :mrgreen:
u mariboru je bila jesenska garderoba... nisam vidjela zimske jakne ni kape, ali je štramplica bilo, kupila sam čak i futrane hlače - ali one slabo futrane (ak znaš na kaj mislim)...Citiraj:
Happy prvotno napisa
Možda iznad i piše, pa nisam vidjela. :lol: Da li je netko bio na friško u Celju? Jel stigla jesen/zima kolekcija za 1-2 godišnjake?
Da te utješim, njihove cijene su skoro kao naše. Sve je za nekoliko EUR (2 - 5 EUR) skuplje nego u Austriji, pa ti naša sniženja dojdu na isto.Citiraj:
donna prvotno napisa
U Pragu je sve užasno skupo. :roll:Citiraj:
MikiMama prvotno napisa
Odjeća u praškom Mothercareu košta dvostruko više od one u londonskom Oxford Streetu. :roll:
Da li je netko bio ovih dana u Mariboru u hm-u? Kakvo je stanje? Da li ima toplije odjeće za novorođenčad?
Ja sam bila ovaj tjedan u Grazu (valjda kolekcije dolaze u isto vrijeme) i nema baš zimske robe, više je to jesenska...znači dobili su malo deblje trenirke, čak neke i plišane,podstavljene hlače(ali onako tanko)...nema baš neki izbor zimskih jaknica (vidla sam jednu rozu i jednu smeđu za dečke)....a baš za novorođenčad sam vidla malo deblja odjelca (ko da su nekako podstavljena iznutra), nema ništa plišano za zimu, nije baš bio ni neki izbor pidžama...ne znam mislim da je još rano....a da čini mi se da je ove godine i drastično smanjen izbor boja (cure samo roza i siva u kombinaciji a za dečke plava i tamno smeđa) (nisam vidla ništa crveno, žuto,zeleno...uspjela sam jedino nači jednu ljubičasto-bijelu majicu :( )
ja sam prosli tjedan bila u salzburgu, zimska jos nije stigla, a ni jesenje bas nije bilo u izobilju :( . a bas sam mislila odraditi taj jesenje-zimski shopping.
i ja sam prosli tjedan bila u Salzburgu ( u Europarku) 8) i nisam bas nista kupila za Anju, nekako mi je online preglednije nego u ducanuCitiraj:
spajalica prvotno napisa
Cure, ima još kaj na sniženju? Ja sam bila u 7. mj. i Noi kupila majčice kratkih rukava i kratke hlačice za eur ili dva, traperice duge za 5 eura, sako za 5 eura, a sebi majcu s 3/4 rukavima za 3 eura, tajice za 3, badiće po 10...
ima, al nije neki izbor i cijene su fakat male
mi bili prekjucer u celju. u hm-u vise nista na snizenju (isli smo radi snizenja u hm-u), ali smo zato u zari kupili hrpu ljetnih stvarcica za curke po 1.95 eura i trapke po 3.95, a sebe smo obnovili u tom tailoru za smijesno male novce. izbor nije bio neki, ali mi nemamo unaprijed zacrtano kaj hocemo nego biramo medju onim kaj ima
Ja sam u Zari kupila Noi košuljice s dugim rukavima za 3,95, a majčice isto s dugim rukavima za 5 eura. Super kupovina.
Jel su još možda sniženja u Austriji ovaj tjedan do 23.8.?
ja bila u Zari u NS.pa meni se to niš ne sviđa :/
i ja pitamCitiraj:
romi prvotno napisa