Jupiiiiii huraaaaaaa ! ! ! :bouncing:
Printable View
Jupiiiiii huraaaaaaa ! ! ! :bouncing:
Malo pišem po forumu ali puno čitam. I često sam mislila, iza tog nika je osoba koja je zaslužila svoju Lucu.
Hvala za podršku svima a posebno azoo curama!
ČESTITAM OD SRCA!!!! :D
Btw. tvoja djevojčica će imati najljepše ime! :heart:
Čestitam!! :D
Ne mogu vjerovati da još nisam zaskakutala.
Čestitam :D
iskrene čestitke od srca :heart: :heart:
neka sve prođe u najboljem redu :*
Jos jedna iz kluba 39+! Cestitam!!!! :D
Čestitam draga :D :D Uživaj!!!
cestitam :D :D :D
joj garfi kako su ti slatke male struce
Tata birao ime još onih davnih dana kad nam se, pri prvom seksanju, raspuknuo kondom :oops: i kad sam mislila da ću biti trudna dok dvaput trepnem :lol:Citiraj:
Nikoleta prvotno napisa
Ako bude braco, zvat će se Lovro (ovo je birala mama) :heart:
Čestitam od srca :D :D :D :D
za Lucu :heart: :heart: :heart:
muz mi rekao ako te jos jednom spomenem slijedi razvod braka :lol: :lol: smirila sam ga kad sam rekla Vinjani
joj,joj ti muskarci :lol: :lol:
da i uzivaj u svojoj sreći :*
Jutrekooo.. :sing:
A gdje nam se skriva nasa novopecena trudnica??Jos spavas?? ;)
Ja sam od pola 8 budna :shock:
Usput...lijepa imena ste odabrali! Sad samo cekamo hoce li nam stici Luca ili Lovro.. :cekam: :zaljubljen:
Mi smo 10god.radili bebicu ali tu temu jos nismo detaljno procesljali..mislim da ce biti vrlo teska.. :/ Ipak,veselim se... :D
prekrasno čestitam od :heart: :D
Čestitam od srca!!! :heart:
:mrgreen: Baš sam se bila hvalisala da spavam ko bebica :mrgreen: a noćas sam zaspala poslije 11, probudila se u tri (piškanje :x ) a onda otvorila oko u 6.... Draga moja, ja sam već iščitala nekoliko tema na trudnoći (nekako se ne nalazim među tim curicama..... :/ ) i voljala bih kad bi postojao produžetak pašeg pdf-a a vezan za T 8)Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
:*
Joj, ovo je i meni falilo. Jer, trudnička su iskustva (bitno) drugačija ako je polazište drugačije - tako je bar bio moj osjećaj.Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Čestitam !!!! :D :D :D
Istina....i ja ponekad od kad sam trudna imam osjećaj da nigdje ne pripadam! Polazište itekako mjenja sam tijek razmišljanja o trudnoći i ponašanje u istoj. :love:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
čestitam od srca :D :D :D :*
Mene je dotuklo moraliziranje: "otvoriti bolovanje ili ne" :/
Fakat mi je došlo da se ugrizem za gu...cu od muke pri pomisli da bi mi netko to mogao dovesti u pitanje :shock: Nakon svih naših (uzimam si pravo govoriti u ime svih curica koje su u MPO-u) "hodočašća" po ordinacijama, labosima, nekon svih travčica, čajeka, probiotika, operativnih zahvata, penkcija za koje smo se klele da "nisu tako strašne", od potpune vjere našim doktorima do očaja i rezignacije... nakon beskraja testića, estradiola, štoperica, hrpetina hormona......... i onda mi se nađe tamo neka sretnica koja je svoje dijete začela u ljubavnom ushitu prodavati spiku o nekorektnosti spram države :x
E pa nemam ja za to želudac!
I opet, na ovom našem pdf-u sam naučila jedno sveto pravilo: ako nekome možeš pomoć makar virtualnim zagrljajem - to je i tvoja sreća!, ak ne možeš - nemoj biti gadura i utrljavati sol u ranu!
Ufffffff, baš me uhvatio "pravednički gnjev".... proći će me, nadam se :roll:
čestitam od srca :D :D :D
čestitam od srca :D :D :D
svaki mjesec kad mi otkinu porez i zdravstveno, činjenica da dio istog ide na tvoje bolovanje, samo mi može ispunit srce :heart:
isto tako, svaki mj.popiii kad skužim kolki dio ide ludom mamiću na primjer
ne mogu odolit, a da ne potpišem krumpiric... :mrgreen:
samo mi se nemoj živcirati djevojčice moja i ne brigaj nego uživaj :heart:
Meni je pasalo raditi, ali kužila sam da sam ja u nekom drugom filmu od većine trudnica - strahovale smo oko različitih stvari (ja sam imala bitno bitno veći prag a propos intervencija u tijek trudnoće, praćenja i sl.). Ja bih bila najmirnija da sam doma imala onaj UZV od Toma Cruisea pa su me u početku zbunjivali postovi vezano za UZV u trudnoći, lijekove i takve stvari. Nisam dolje puno pisala jer bih vjerojatno išokirala mlade prirodne trudnice sa svojim željama a propos trudnoće i poroda pa sam odustala - vjerojatno se međusobno baš ne bi kužile - pa zašto da "kontaminiram" dolje podforume sa svojim, ajmo reći "traumama". Onda sam poslije skužila da su jednostavno naša polazna iskustva totalno različita i sreća bila je jedna velika tranša naših cura trudna nešto kasnije nego ja pa smo se pratile i izmjenjivale iskustva. Ti ćeš sad imat bebomanku pa ćete se fino pratit i podržavat :heart:, uvijek tako biva, nikad žena nije sama :heart: .
E da znas da o tome razmisljam svaki dan, dok citam vase postove umjesto da se vec jednom (u 18. tjednu sam!) prebacim na 'Trudnocu'!Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Ni blizu mi taj podforum nije drag kao ovaj! :love:
Za Lucu! :D
Ali draga moja, tebi iskrene čestitke, uz taj tvoj optimizam, nije moglo ni biti drugačije! :love: :naklon:
Uh... Ima i tamo prekrasnih priča... Sad su osvanule dvije prepredivne priče o porodu, prirodnom i skroz neinterventnom - na pripadajućem pdf-u. I moj je porod bio meni prekrasan - ali bio je skroz suprotan, carski, a zbog raznoraznih mojih stanja ja sam baš takvog i željela i nemam niti trudna grižnje savjesti oko toga i slično, a da takvu priču napišem - koga to upoće zanima ili bi se čitala kao neki provokator, a to ni najmanje ne želim. Neko je dole na komentarima tih priča rekao žena rađa kako žena živi. Boga mi, točno, i u mom slučaju - doktori pomogli kod začeća, doktori pratili, doktori dočekali Anu. I kod mene je bilo i ganuća od plača, a i presmiješnih ironičnih trenutaka, a nadamnom su bdjele doktorske glave i nije mi zbog toga bilo žao, tako sam se osjećala sigurno, i najrađe bi da su mi svi moji ginići dragi koji su me pratili na mom putu svih ovih godina mogli bit okolo. I neki od prvih SMSova su kretali ginićima. Ne znam bi li moju priču dolje skužili uopće, ali meni je bila prekrasna i presretna i točno kako sam htjela :love: . I tu moram opet zahvalit jednoj našoj dragoj curi tj. ženi - najbolji savjet je bio najbolje ti je onako kako ćeš se ti osjećat sigurno :heart:.
iva_luca već te dugo (mislim nikad) nisam pročitala ovako oštru... :lol: Pa zar već hromoni... :lol:
Nego, ja sam prva koja sam zagovarala posao za vrijeme T jer kao T je normalna i prirodna stvar.... a sada se svaki put moj kolega na poslu oprašta samnom kada idem u postupak jer kao "nećemo se dugo vidjeti".
Eto... ne zamjeri ženama.. žive u drugim dimenzijama.
P.S: Žao mi je što Ina33 nije napisala svoju priču sa poroda....
Evo da se malo ubacim... Nedavno sam "prelistavala" druge teme od trudnoće do dobnih skupina i moram priznati da sam se tako naljutila, ali naljutila do te mjere da sam ozbiljno razmišljala da odustanem od Rode. Možda mi je bio takav dan, ne znam, ali mi se uopće nije svidjeo način na koji su određeni korisnici drugim korisnicima odgovarali na postavljena pitanja i koliko su u određenim temama "tjerali vodu na svoj mlin" i forsirali neke stvari. Ne znam što je progovaralo iz tih "kritičara", ali u njihovim riječima nisam pronašala ono čime pršti ova naša tema, a to je bol, strah, borba, neopisivo suosjećanje i velika ljubav.Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
U svakom slučaju, ovo je tema kojoj pripadam, a ljudi na njoj su :heart: ...
Možda da ipak na potpomognutoj otvorimo temu o T nakon MPO???
v&v :heart: ako i ne otvorimo temu na našem pdf-u, "osnovat" ćemo mi naš kružok!
iva_luca :lol: :lol: ...e i ja bi pobjesnela da mi netko moralizira oko bolovanja...
Cure otvorite T temu na Potpomognutoj, i ja osjećam da treba iako nisam T (a jednom ću biti pa će mi biti lakše :mrgreen:)
HURA HURA!!! :D
pa ovo je predivno!
čestitam!!! :heart:
:D :D :D :D :D :D
čestiam od :heart:
čestitam!!! :D :D :D
tek sad vidim post... čestitke, pa to je predivnooooo!!! :heart:
E ovo je zena od rijeci - rekla da ce bit trudna ove godine, rekla i nije porekla :*
A za bolovanje - draga, uplatila si ti u fond i za 3 trudnoce, a ne jednu, prvu :heart:
Ljubim te, saljem milion zagrljaja dragoj suborki, nek' ti cijela trudnoca i porod budu onakvi kakva si sama - predivni :heart:
Iva_luca, čestitam od :heart:.
Bravo :D :D
iva_luca je napisala:
"I priznajem najiskrenije, ak nastavim ovako, postat ću paunica! Našepurena i preponosna! "
mislim da sa svim pravom možeš biti prava paunica
:D :D :D čestitam tebi, TM i :saint: od sveg :heart: