-
Ja dojim na zahtjev, kad se dere "cicu" i neće ništ drugo, uglavnom kad je umorna onda traži. Kad smo vani ni ne traži. Ponekad kad hoće cicu ponudim joj vodu,pa zaboravi kad se napije.
To mi je zanimljivo kaj nakon jela uvijek viče, vodu, vodu, a inače kad je žedna prvo se sjeti cice.
-
Čini mi se da traži cicu onda kad želi biti sa mnom i ne želi me pustiti da nekud idem. Jučer ujutro se probudila i dala sam joj malo i onda me nije htjela pustiti a već sam morala ići i jedva sam joj izvukla cicu iz usta.
Danas ujutro je još spavala, ali je u snu tražila cicu, izvadila sam joj nakon par minuta, a ona se okrene na drugu stranu i u snu promrmlja "nece puti" (neće pustiti) i spava dalje. :lol:
-
narafski da to radi :)
moja koja vise ne doji jos uvije zna u takvim situacijama reci da bi sisala :lol:
samo sto se sad obje nasmijemo na to :)
-
nas je dojenje spasilo bolnice. Mališa u subotu zakurio 40, kažu herpangina. Naravno zbog bolova ne jede i ne pije. Da nije cicao ostao bi u bolnici na infuziji. Doktorica je bila iznenađena što ga još dojim. inače cica samo na zahtjev, posebno kad je umoran i čim dođem s posla
-
I mi smo tu... Ali ja ponekad imam osjećaj da više ne mogu, a opet ne mogu niti razmišljati o prestanku...
Kad sam tek zatrudnila izbacili smo noćne podoje, to i dalje funkcionira.
Onda je nestalo mlijeka pa je skroz smanjila - samo za uspavljivanje/buđenje, dakle 4 puta dnevno.
A sad opet sisa staaaaaalno. Mlijeka i dalje nema, ne izađe ni kap kad stisnem sisu, a i M. kaže da nema. A ona stalno traži, još ljeto pa se sama posluži kad god je u prilici. Ako joj pokušam objasniti da ne može sad cikit onda moli "samo malo", pa plače i još mi napominje "mama pačem" :roll: I onda ja, najčešće, popuštam...
Naravno, svi oko nas joj stalno govore da mora prestat sisat, a ona se na to samo smije. Opsjednuta je sisama, mojim, tatinim, noninim, bilo čijim, samo da je sisa. Kad na plaži vidi ženu u toplesu pokazuje prstom i dere se "cika cika" :mrgreen: Doji sve svoje bebe, mede, svi cike...
Ima li tome kraja? Trebam roditi u 11. mjesecu. Kad se sjetim M. - prva tri mjeseca je visila na ciki od jutra do sutra. Ako tako bude i s drugom bebom, a M. do tad ne smanji... ne znam što ću. Sve se nadam da će sve doći na svoje i da će na kraju ispasti dobro, a opet me ponekad strah. Pa pojest će me, doslovno isisat...
-
Pcelica Mara i ja imam takvog sisoljubca. nocne je sam izbacio nedavno :shock: ali zato po budjenju je u stanju da visi i po sat, naravno i za uspavljivanje. Danas je nesto malo imao temperaturu pa je bukvalno visio na siki puna 2 sata, ali zato je sad bolje :D Ja vise ne znam imam li mleka ili ne ali se svakako radujem tandemu i imam utisak da ce S sisati vise nego beba.