-
Bok, nova sam tu i neznam kak to ide ali trebam vase rijeci
Menstruacija mi je kasnila oko 2 tjedna i otisla sam ginekologu jer je test ispao negativan (makar za par sati je postao pozitivan i neznam dal je to normalno), pregledao me i rekao da je sve okej i da ne vidi nista…dao mi je duphaston tablete koje sam pila tjedan dana i za par dana sam dobila menstruaciju. Mene zanima dali ja mogu biti trudna iako sam pila tablete koje su potaknule menstruaciju ili dali to moze biti kripticna trudnoca…puno sam citala pa sam zbunjela i neznam vise
-
Pozdrav cure, ne znam kome bi se obratila pa sam se evo ovdje registrirala.
Zadnju ovulaciju sam imala 5.2.-12.2., dečko i ja smo imali odnose i tokom plodnih dana i ovako; nije da se čuvamo previše - ali opet pazimo (izvadi na vrijeme, valjda
-
Cao, poslednju menstruaciju sam imala 21.8 i nakon menstruacije sam imala 2 nezasticena seksualna odnosa. 7 dana pre ocekivane menstruacije sam na papiru videla svetlo braon sekret, vise bebi roze gde sam mislila da sam dobila menstruaciju, naredna dva dana je bilo jako slabo ne kao inace vise braon i svetlo roze, danas je 4 dan i samo 2 kapi. Stomak boli kao pre menstruacije? Da li postoji verovatnoca da sam trudna?
-
Pozdrav drage mame. Nadam se da Ce neka od vas odgovoriti. Naime, zadnju M sam dobila 31.10. stigla je 3 dana prije. Ali nekako mislim da je bila "lazna". Prije nego sam dobila imala sam neke simptome trudnoce, bolove u trbuhu, ne kakve inace ima prije m, probadajuca bol u bradavicama, glavobolja, cesto mokrenje. Menstruacija je bila ajmo reci normalna. Malo manje obilna, vise vodena. Trajala je 4 dana, inace traje najmanje 6. Kad je zavrsila simptomi su i dalje tu, plus se pojavila mucnina, mokrim svakih 10minuta. Napravit ću test svakako, ali do toga, ako ima neka od vas iskustva sa laznom menstruacijom da podijeli.