:D :heart: :D čestitam još jednom
Prekrasna priča, moram priznat da ulijeva nadu
Printable View
:D :heart: :D čestitam još jednom
Prekrasna priča, moram priznat da ulijeva nadu
Draga čestitam ti od srca :D :D
Sonja29 šta ima kod tebe?
lanaaa, hvala ti na priči, čestitke velike i od moje malenkosti! :D :D :D
lanaaa, cestitam ! ! ! :bouncing:
Hvala cure :love:
Evo danas sam dobila nalaze krvi i urina. Bilo je lijepo pogledati da je sve ok i nemam nikakvih bakterija. Slijedeci sedmice u cetvrtak idem kod dr na novi ultra zvuk i nosim joj nalaze.
Vidim da se lista za ovaj mjesec puni i ja se nadam da ce biti jako, jako duga i da cemo imati puno trudnica :love:
lanaaa
ovo je nastavak :D :D
opet nastavak :)
Bila sam na ultra zvuku i vidjela plod 8 mm ( :heart: kuca) i ja sam malo odahnula. Dr kaze da je sve ok i da dodjem na redovnu kontrolu za mjesec dana. Eto cure moje tako sam s ebojala ovog novog izvjestaja i sad cu malo da se opustim.
sve vas ljubim i zelim uskoro da sve cujete malo :heart: kako kuca
Baš divno Lanaa, :D , želim da ti cijela trudnoća prođe u najboljem redu i da rodiš zdravu bebicu :heart: :love: :*
Puno :* :* :* :* za mamicu i njenu malu mrvicu.
lanaaa bravo za srčeko :D i ~~~~ za školsku trudnoću.
:D :heart:
:D :heart: :D
lanaaa bravo za :heart: ,uživaj draga :*
Baš mi je drago što je sve u redu. Sada se malo opusti i uživaj!
čestitam :D
ČESTITAM :D :D :D
lanaaa bravo za :heart:
SUPER!:D :D :D
:bouncing: Č :D E :bouncing: S :D T :bouncing: I :D T :bouncing: A :D M :bouncing: !!! :D
:zaljubljen: :klap: :bouncing: :D :joggler: :zaljubljen: :klap: :bouncing: :joggler: :D :klap: :zaljubljen: :D :joggler: :bouncing:
:D :D
evo da i ja malo osvjezim informacije o trudnoci: juce smo radili 4D ultrazvuk i hvala Bogu sve je ok i rekli su nam da je curica :zaljubljen: Mi smo presretni. Moje stanje je super dobila sam 2,5 kg za 14 nedjelja i 5 dana, nemam nikakvih tegoba niti simptoma, a kad se sjetim koliko sam se ubijala prije trudnoce zbog ''navodnih'' simptoma :) , ali valjda sve moramo proci kroz to dok ne dodjemo do svojih :saint:
Eto toliko cure moje i svima od srca zelim da uskoro dodjete do svog cilja :love:
lanaaa bravo za curu :D uživaj u ostatku trudnoće bez simptoma i lagan porod ti želim. :love:
:D :D :D :D čestitam!!! Baš lijepo!!! Gušt mi je čitati ove lijepe vijesti i zamisliti kako se veselite (i mi zajedno s vama)!!
BRAVO za mamu i curicu :D
Samo neka se tako nastavi :saint:
Lanaaa cestitam na curici i urednoj trudnoci. Tebi i tvom djetescu puno srece!
stižu nam baš lijepe vijesti. supač za malu curicu :zaljubljen:
:heart:
CESTITAM MAMA NEKA BUDE SVE DOBRO I DA TI TRUDNOCA BUDE SKOLSKA. Uzivaj i ne misli mnogo na to jet sve ide svojim tokom.
lanaaa ~~~~~~~~~~~~ za tebe i mrvicu da tak i ostane do kraja :*
:* za curicu i mamu :D
:D za lijep razvoj curice i :* mami!
kako lijepo :D :D
:D :D
:D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i malenu i neka ostane sve u redu i do kraja :love:
Hvala vam puno i zelim da se sve radujemo zajedno svakoj vasoj bebi i to uskoro :love: :heart:
za mamu i mrvicu~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Drage moje, sve vas puno pozdravljam i saljem puno vibri za velike uspjehe u narednom periodu. Svo ovo vrijeme sam pratila novosti i uvijek bila uz sve vas. Sada se blizi termin pa sam htjela da vas obavjestim da ce uskoro ako Bog da doci i nasa mala Lamija. Necu vas puno tusiti termin je 24, ali dr misli da cu ja ipak roditi prije.
Puno vas volim i zelim da se svima ostvare zelje sto je prije moguce.
Vasa Lana
Lana...sretno... :heart:
Sretno, lanaaa!!!
:heart: