MalaRiba,a baš mi je žao..drži se.
Printable View
MalaRiba,a baš mi je žao..drži se.
cure pozdrav svima, nadam se da nisam fulala temu. nova sam tu ali nisam nova mama :-). uglavnom imamo +. ovo bi trebalo biti 3 djetešce. ciklusi su mi katastrofa neredoviti. ZM bila 13.9. a ovulacija (a tada i odnos) 3. ili 4.10. e sad ne znam kad da idem na pregeld. Uspjela sam sve zaboraviti u prva dva puta :-) a još uz jednu kiretažu iamala sam svakave situacije. niš se ne vidi, kakvi su vam ciklusi?, beta raste na uzv ništa. e sad da to sve izbjegnem kad bi bilo najbolje da odem? obzirom na zm i ovulaciju ne znam ni u kojemu sam tjednu. naručila sam se na pregled 4.11. kaj mislite što mogu očekivati? havla svima <3
MalaRiba i Cheerilee, žao mi je. :-(
Željka, kako je kod tebe?
Kad se ultrazvukom utvrdi rana trudnoća, vrijednost Bhcg-a je od sekundarnog značaja. Primarnu prognostičnu vrijednost za vijabilnost rane trudnoće ima ultrazvučni nalaz.
Kad se izmjeri duljina embrija (CRL) veća od 5 mm obavezno mora biti prisutna i srčana akcija.
Kod mene otkucaja nije bilo do 8. tjedna i dolazim na dogovoreno "ciscenje" i provjera prije i cujemo otkucaje sa 9+2 dana....
Jučer sam bila na ultrazvučnom pregledu i danas na drugom mišljenju, obadva doktora su potvrdili da srce bebe ne kuca, po mojem saznanju ja sam u 6tt i možda plus 1 dan, po svojem ginekologu 8 tjedana, znači računa od na prvog dana zadnje menstruacije. Veličina ploda je 4,5 mm, i u roku od tjedan dana plod je vidno porastao. Jeli moguće da je rana trudnoća pa nema otkucaja srca. Ne krvarim, i nadam se još čudu. Ako itko može dati neki savjet. Hvala
Drage žene, nažalost bila sam trudna a7+6 jučer na utz samo mi je rečeno da srce ne kuca. Duša me boli ne znam ima li netko iskustva sa ab tabletama jer me to danas čeka hbala
Žalost
Kod mene je bila.ista situacija.
Isla sam isto na medikamentozni i sve je bilo brzo gotovo.