-
Tako i mi, pregled pipanjem pa pretrage. Za uzv smo normalno jeli prije, nikakvih posebnih restrikcija nismo imali. Sve najnormalnije. Mi smo bili i na 24 h pehametriji i gastroskopiji. Zbog ph metrije smo bili dva dana u bolnici i obavili sve pretrage tamo. Preporucam klaicevu jer su svi jako ljubazni i strucni , odjel im je odlican od cistacica do sestara pa sve do doktora. Odlicni su.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Moja ima fizioloski sum na srcu, isto ga otkrili u heleni pa isli na color dopler na rebro i ekg, sve ok.
-
Naručila nas je Pedijatrica i to u Vinogradsku, na uputnici pise prvi pregled i obrada. Obrada mi nije jasna?!
-
-
Obradu ce odrediti gastro prema simptomima, vjerojatno krv , test na celijakiju , mozda alergo test , gastroskopija , ph metrija uzv... Al ne odmah al da na istu uputnicu.
-
Ok, hvala, u tom slučaju nema nikakve posebne pripreme za pregled?
-
za prvi pregled nema
daj si provjeri koju si bolnicu dobila jer je Klaićeva službeno pod vinogradskom
-
Provjeriti cu. Hvala, nisam pojma.imala jer hvala Bogu nemamo posla sa bolnicama (rodilište ne racunam) :)
-
-
Ne nikakve pripreme :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Na uputnici ne piše bolnica samo pedijatrijska gastroenterologija, a na putnom nalogu KBC SEstre milosrdnice. Klaićeva se ne spominje nigdje....i kako da ja sada znam da li trebamo doći u Vinogradsku ili možda u Klaićevu koja spada pod VInogradsku....
-
NA potvrdi o narudžbi pacijenta piše Vinogradska cesta 29 i Ambulanta za pedijatrijsku gastroenterologiju prim.dr. sc. Orjena Žaja Franulović
-