I naša je kupaonica mala i zato su pločice svjetle - neka bež boja s nekim crtama. Jako se dobro održava iako nisu sasvim ravne na površini.
Printable View
I naša je kupaonica mala i zato su pločice svjetle - neka bež boja s nekim crtama. Jako se dobro održava iako nisu sasvim ravne na površini.
a jel zna netko za neki jednostavan programcic u kojem bi si mogla sloziti plocice u kupaonici ? Autocad mi je prekompliciran da ga sad krenem proucavati.
paint? stvarno, treba ti nes najjednostavnije.
besplatna alternativa corelu se zove inkscape i mozes ga skinit s neta...
A kakve plocice staviti na zid ako na pod stavis tikovinu?
mmmmm zelene? :)
bijele, kivi, lila, narančasteCitiraj:
marta prvotno napisa
ako je kupaonica veća, može i crvene
ne žute i ne plave
autocad naučiš za deset minuta, za to što ti je potrebnoCitiraj:
larmama prvotno napisa
samo što boje nikada ne dgovaraju stvarnosti
ja ga koristim čisto shematski, da mogu dati majstoru da ih postavi, ali kombinaciju zamišljam u glavi :/
da dignem temu...
koja je kod mene i te kako aktualna...naime, sanjam pločice :kiseli smiješak:
za jednu kupaonicu smo definitivno odabrali pločice - na pod sive, na zid zelene i bijele (marazzi).
no, muči me "muška" kupaona.
radni odabir je tirkizno plavo-crno-bijelo. nemam ideju kako ih posložiti, iskombinirati...
na pod, radi održavanja, ne bih ni crnu ni bijelu. dakle, ostaje mi tirkizna. nemam pojma kako bi to izgledalo...
vidjela sam zgodne pločice (peronda) s rupom u sredini u koju se umetne druga boja po želji...no malo su mi skupe, a ne znam ni kako bi njih posložila.
na pamet mi je pao i neki mozaik...
lijepe su mi i plave marazzi dots, no preskupe (zaboravih cijenu, prodaju se na komad).
zbog rasporeda sanitarija i bojlera, svakako bih išla na vodoravno slaganje. ako na pod ide tirkizna - što dalje?
tri reda bijele, jedan crne, jedan tirkizne, pa opet tri reda bijele...?
pet bijele, crna bordura, tirkizna pločica, opet crna bordura, ostatak bijelo...?
upomoć! raširenih ruku čekam savjete :)
ima li netko iskustva s keraben pločicama?