hoc reci bezveze je da ne upadnes sto prije u radionicu zbog tog razgovora, tj. jer mm ne moze
Printable View
hoc reci bezveze je da ne upadnes sto prije u radionicu zbog tog razgovora, tj. jer mm ne moze
a rekli su da bi bilo dobro da odemo oboje. mislim, znaju da ja mogu, a on ovaj tjedan ne pa mi nisu ponudili tu varijantu.
ali idem h sad nazvat :)
ne, zajedno.
i izgleda da je puna i u prosincu. :(
Tu negdje kao tvoja rekla bih :)Citiraj:
leonisa prvotno napisa
pitanje za grupu u prosincu.
rekli su nam javiti početkom 11-og, a od njih ni traga ni glasa...
jesu li se javili kome?
navodno bude ta grupa krenula tek iza Nove godine
hvala!
hvala!
Evo konačno su nas zvali za 13.1.
Jel ima još netko u toj grupi?
nas još nisu! :/
ja sam im slala mail nedavno i odgovorili su mi da nova grupa počinje iza nove godine, ali nas nitko nije zvao...
:/
Nama rekli 12.01., i da još nije sigurno hoće li početi u 17 ili 18h (ja rekla da nama paše 17).Citiraj:
bubimira prvotno napisa
nisu ni nas.
nas jesu, bubimira, vidimo se 13.1.! (zapravo, vidjet cete se s mm jer ja imam rodinu radionicu za trudnice, ali 20.1. svakako dolazimo oboje) :)
leonisa bas mi je zao sto niste upali s nama :/
jelka, zar ce biti dvije grupe, ponedjeljkom i utorkom?
Pa nemam pojma, tek sam ovdje pročitala da su nekome rekli 13.01., a nama 12. A 100% sam sigurna da su rekli 12.Citiraj:
Felix prvotno napisa
Tko je danas na radionici? :)
I da, provjereno, idu paralelno dvije grupe, ponedjeljkom i utorkom.
nama bi puno bolje odgovaralo ponedjeljkom :/
utorkom imam rodine radionice za trudnice svaka tri tjedna :/
nas jos nisu zvali :(
Zovi ih ODMAH! Meni su trebali potvrditi u koliko je sati, ali do petka nitko ni A ni B. Ispalo da je jedna rekla drugoj da nas zovu (za utorak!), druga zaboravila, tak da smo skoro izvisili. Pa možda vas ubace danas ili sutra, ako je isti slučaj bio kod vas. Nije baš profesionalno od njih, ali što ćeš, ipak je trening besplatan.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
:oops: ja sad ovo vidim
zvala
4.mj.
mora provjeriti.
ma....receno je kako su nam oni 2 puta odgadjali inicijalni, pa se grupa u 12 skoro popunila i kako po dobi odgovaramo grupi u 12, da cemo najvjerojatnije uspjeti uciu nju, a sad mi veli da je ta grupa pocela u sjecnju i da mora provjeriti da smo uopce u 4mj.
zao mi je leonisa :(
jel bio netko prosli utorak? mm je bio i kaze da je bilo dobro.
ja sam im dvaput slala mail u 12. mj, i da, počinju u prvom, i da, ima mjesta, i da, bez brige obavijestit ćemo vas na vrijeme!
i opet ni a ni b!
mm je komentirao kako je u pitanju diskriminacija neke vrste, samo nije siguran na kojoj osnovi.
baš mi je krivo, jer smo se konačno uspjeli izorganizirati za čuvanje, i poremetili neke obaveze za koje će sad baš biti zgodno reći čujte ljudi, ipak možemo :roll: .
Mi smo se zapisali za slijedeći termin, još se ne zna kada će točno biti.
Kakvi su utisci vas koji ste bili?
trk je nesto sto se tesko moze opisati. :)
svaki roditelj tamo moze dobiti onoliko koliko zeli, odnosno koliko sebe daje.
trenutno imam dvije misije: hodam po svijetu i roditeljima preporucujem da odu na radionicu i u exit gledat cabares cabare :lol:
Nika :lol: :lol:
čuj, neki bi rado išli pa nikako.
danas sam razgovarala sa tajnicom, i nova radionica kreće u trećem mjesecu, a popis je gotov. s tim da su na njemu samo oni koji su se raspitivali nedavno, ekipa koja je bila na onom inicijalnom razgovoru u 9 mjesecu je isparila valjda...
sad sam već ljuta. zamolila sam ju da nas stavi na popis, ali ona ne odlučuje. to kužim, ali ono što ne razumijem je da nam je na razgovoru žena svojedobno rekla super, vidimo se za par dana. i što se u tih par dana promijenilo, ne kužim. s tim da mi je napomenula da ne trebam ja zvati njih, oni će mene. kao i do sad valjda. :roll:
super. uživam u svakom sastanku. malo nas je u grupi. mislim 5 parova, troje nas čak s foruma i baš mi dođe ko relaksacija.Citiraj:
mitri prvotno napisa
utorak je moj dan za terapiju :mrgreen:
teško je opisati radionice ali zapravo je najinteresantnije što najviše naučiš o samom sebi.
više puta sam se uvjerila kako jadanje (da ne napišem tužakanje) po forumu čuda čini
:mrgreen:
a zbog tebe smo dobil poziv za travanj? :lol:Citiraj:
Lapis prvotno napisa
ja sam nakon tvog post nazvala i dobila sam poziv da je sastavljena lista i da ce nam jos javit kad tocno pocinje...
Prijavila sam se, dobila odgovor da su primili. Sad čekam termin.
I mi smo u travnju. Nadam se da nas neće zaboraviti.
poslala sam i mail i izrazila interes pa ćemo vidjeti
cure, koje su dobile poziv od njih da ce biti u grupi u travnju- jel ko dobio novi poziv i jel trening zapoceo- nas nisu zvali nakon toga......mislim od listopada se "naganjamo" :(
Leonisa, MM i ja smo u grupi koja je počela sada u travnju. Neki su još spomenuli da su čuli za trening na rodama, ali nisam dobila dojam da je doista prisutan i netko od gornjih sudionika ovog topica. Možda sam u krivu, pa ako da, neka se jave.
i mislila sam da će opet ovako bit! :x
nekidan sam ih mislila opet zvati, ali lagano mi je dosta. žena me nazvala krajem ožujka i rekla da grupa počinje u travnju, ali još nisu sigurni za datum i točan dan termina i da će mi se javiti. i od onda naravno ništa.
u najmanju ruku su neprofesionalni. ako postoji razlog zašto je netko neodgovarajući kandidat, onda to mogu tako i reći. ovakvo cimanje postaje bezobrazno, posebno što neki od nas moraju preurediti svoje rasporede koji uključuju i podosta drugih ljudi, što sam u tom zadnjem razgovoru i napomenula, da ako nisu sigurni žele li da idemo na to ili ne, da ih molim da mi otvoreno kažu jer mm ima puno drugih obaveza koje mora dovoljno unaprijed odgoditi ili pronaći zamjenu za taj period. ne razumijem i gotovo. kužim da ima puno drugih zainteresiranih i naravno da mi nismo jedini, ali ne volim kad me netko vuče za nos.
da ih nazovem još jednom, mislim da bi mi valjda žena otvoreno rekla, dobro, zar niste shvatili?
javila mi se jedna polaznica.....da su nju nazvali i trazili mene :roll:
uglavnom, jednom su me zvali i ja se nisam javila, zvali su dalje i vise nisu jer se popunila grupa.
sljedeca je ne jesen.
biti ce goinu dana, od pocetka.
valjda muz nece izgubiti volju a ja entuzijazam...svaki mjesec zvati i slusati, u sljedecoj ste grupi....
........