Kijara, nema ti što reći osim poslati svima skupa najveću :* .....
Printable View
Kijara, nema ti što reći osim poslati svima skupa najveću :* .....
Drage moje!
Evo nakon duuuuugo vremena i nas opet. Našu osobnu priču sam pročitala u jednom dahu i ne mogu vjerovati da je zaista prošlo toliko vremena. Nemojte misliti da smo vas zaboravili, samo smo sa strane pratili što se događa!
Ove godine će naš mali miš napuniti ČETIRI godine (mami je još uvijek mali). Prije nekog vremena počeli smo se suočavati i sa prvim pitanjima vezanim odakle dolaze bebe i da li je i on bio kod mame u stomaku (kolegica je bila trudna pa je pitao "ta to teta ima u pupi"), iskreno rečeno jako mi je teško palo to "prvo" pitanje, iako imamo svoju priču koju pričamo uz fotografije kada želi, no prebrodili smo i to. Sada je lakše jer sam sebi povezuje činjenice koje ga zanimaju. Postavi pitanje, dobije odgovor i sav bezbrižan nastavlja dalje. Čak je i svojoj curi :lol:(ima mi sin već i curu, ajme što sam ostarila) objašnjavao kako on nije bio kod mame u pupi, pa kako je cijela priča tekla i kako je sada on TETAN (sretan, to sretan je njegov dodatak, kada je prvi puta nakon priče rekao mama ja cam sad tetan,MM i ja smo upali).
I dalje je veeelika mamina maza, što dalje to više, igračke smo zamjenili tatinim alatom, tako kada smo vani obično tražimo ključeve, klješta i ostali pribor koji je spremio dan prije....U pokretu smo od jutra do mraka, krene od bicikla, pa preko nogomete (mama uči sina igrat nogomet:mrgreen:),trčanja, skakanja i onda bi čovjek pomislio, umorit će se, neće izdržat, zaspat će....... malo sutraaaaa:-P, mama se vuče a moj sin puuuuunom parom dalje kao da se probudio prije pola sata.
Više mu ne smijemo pomagati kod oblačenja jer on je (vejiki decko i moze cam), borimo se oko pomaganje-sve što se radi mora biti prisutan i mora pomoći, zato mama pored tolike pomoći ručak krene praviti u devet, pa do podne. Jooooj kad uzme kuhaču pa on ide pavit jucak, uffff za pojest je.:love2:
drage moje u ove sitne sate od nas toliko
svima vama koji još čekate od sveg srca želimo da što prije zagrlite svoje male anđele:angel:
velika pusa od nas troje
i ja sam pustila suzu čitajući ovo, divna priča.
Slažem se, uživajte!!!
:love:
:heart:
Prekrasna priča :zaljubljen:
divno! :zaljubljen:
samo uzivajte sa svojim sinom :love2:
Vaša je priča tako lijepa :heart:...
Obogatila je i uljepšala mi ovaj dan. Puuuuno sreće vam želimo, a preslatko je kako je malo srce reklo da je sad "tetan" :-)!
Prekrasno! Mala tetna obitev! :heart:
Predivno! Samo uzivajte i budite tetni :-D
Predivna priča.:zaljubljen::zaljubljen:
Uživajte skupa sa svojom mrvicom.
PREKRASNO!!!!! Nema se tu što dodati..uživajte!
Hvala vam svima od srca na preljepim željama i postovima.
Također vam svima ovim putem želimo "tetan Ukus" :zaljubljen: tj. sretan Uskrs!! Preživjeli smo i ovaj, boje je bilo svugdje samo ne na jajima :lol: !! A tek kad je zekoooo stigao jutros, niko tetniji... Donio je čak i vejiki motoj (motor), jedini je problem bio objasniti kako jedan zec može donjeti motor koji zauzme pola gepeka od auta, pa su mama i tata zeku modernizirali i dali mu vozačku i auto :lol:(palo prvo na pamet).
Toliko od nas za ovaj put. Još jednom vam svima od srca želimo sve najbolje i najljepše, vama koji ste svoje anđele dočekali, UŽIVAJTE, a vama koji još uvijek čekate, DA ŠTO KRAĆE TRAJE. I nikada ne gubite nadu, svaka suza, trud, i muka, i više su nego vrijedne svega, kada po prvi puta ugledate svoje zlato- sve se zaboravlja!!!!! :love2:
SRETAN USKRS!
Današnji zecovi su modernizirani, na kotačima ;-)