i tko ide na Goli otok ?
Printable View
i tko ide na Goli otok ?
Ako ne zatvore taj ljigavi Ekonomski fakultet, Prometni također, onda nije napravljeno ništa. :evil:
Učenici koji se u gimnaziji bore za dvojke iz matematike na popravnim ispitima, u redovnom roku diplomiraju ekonomiju, koja, naravno, u jadnoj zemlji Hrvatskoj nema veze s matematikom.
96' na ekonomiju su išli oni kojima je matematika slaba točka (iz mog razreda)
ja sam se samo nadala da neću imati hrvatski na prijemnom :lol:
dobri su naši faxevi, kad se uči
Javna tajna.
Mi smo se još tamo 1990. zezali da je Prometni faks večernja škola. Dođeš, platiš, položiš.
ma znala sam ja da to sve vuče porijeklo iz bivšeg sistema :mrgreen:
i ja sam čula svakakve priče i za UA i za promet i farmaciju, ali svi su samo pričali priče iz treće, pete ruke......
imaju oni i zene...nemoj tako :lol:Citiraj:
Mamita prvotno napisa
potpis na zakaj.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
a zakaj je MM uoco....eno odgovora u mom postu.
da odgovorim na pitanje.....jos ko brucosica sam znala za ta dva faksa.
cak su kolale prce o cjeniku u skriptarnici or something.
Ja sam isto za ekonomski znala oduvijek. A promet je drugi za koji sam postala sigurna onog časa kada je jedan naš poznati vozač kamiona objavio da ima njihovu diplomu. I da sprema i doktorat :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Tko je uočio a zakaj i zakaj je tko uočio - čitala sam tri puta. :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
AM, namjerno sam :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Kanga prvotno napisa
I da ne zaboravim...PMF rules :heart:
Pa koliko vas je PMF-ovki... :)
Eno pustilo zločince :shock:
Netko je gore spomenuo i FER i pravo (a sa ta dva faksa sam recimo bila usko povezana), a ja ću sad ko apri- stvarno nisam znala da se to radi :mrgreen:
Za što je sponeuo FER, za kupovanje ispita? E da sam znala .. kupila bi si bar one bliceve na FOE i OE, ti su mi krv popili .. a nisu mogli biti jako skupi :mrgreen:
meni to zvuči toliko poznato. a dokazni materijal može biti i printer.Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
a nije da ne kuzim zasto im treba monitor (lakše je spojiti komp i pripadajući monitor i miš), al printer ?! :?
inače: bajić.
pa puštaju oreškovića i norca, zašto ne bi i ove.Citiraj:
Eno pustilo zločince
:lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Netko je spomenuo da je FER u obradi isto. :/
Anci :love2:Citiraj:
Anci prvotno napisa
je spomenuo je netko i fer. mislim na prvoj strani.
ja sam skuzila monitore (mislila sam si "pih, nemaju ni LCD"), ali MM je izustio "sta ce im dovraga monitori??"
:*Citiraj:
leonisa prvotno napisa
ja ću ovdje skrušeno i javno priznati da sam jednom profi poklonila švicarsku bombonjeru (a šta bih mogla drugo :roll: moje lepo telo ?! :nope: ). pravno to nije mito, jer sam to učinila NAKON ispita (a nisam obećala prije ispita).
i ja sam teti u referadi.
nakon ispita.
jer me trazila kod profesora kojeg sam trazila. :)
a ona me nije trazila nista.
dok jedna druga trazi i dobiva...svasta.
A zašto si onda poklonila? :mrgreen:
:roll: jer me stavila...Citiraj:
jer me trazila kod profesora kojeg sam trazila.
Oprezno sa tim priznanjima .. želite zadržati svoje monitore.
Išlo je MC.
leonisa, ne znam jel mislimo na istu tetu...ovu koja nije tražila, a stavila te
VRIIIST :lol: :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
moje priznanje pocinje i zavrsava na cokoladi iz krasa (kupujmo hrvatsko :mrgreen: )
Dobro da nemam printer :mrgreen:Citiraj:
Mima prvotno napisa
leo, da te sad ispituju murjaci ništa ne bi skuzili :lol: tko koga traži, tko daje, tko uzima. :lol:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
anci - kleine geschenke erhalten die freundschaft, vele njemci... mali pokloni znaju očuvati prijateljstva :mrgreen:
bez brige, nakon izvjesnog vremena sve dobijete natrag :aparatic:Citiraj:
Oprezno sa tim priznanjima .. želite zadržati svoje monitore
Anci...posto bi ja samo jednoj dala vise od rijeci "izvolite prijavnicu. hvala. molim. dovidjenja" valjda mislimo na istu.
da si me pitala za onu koja ne stavlja bez dara, za tu bi bila sigurna jer je jedina. :mrgreen:
:)
Netko je spomenuo kako žene FER-ovaca dobro žive.
Ja ni poštenog kompa nemam. Evo ga, opet downloada svašta i jedva surfam :x
o ne! ja sam samo rekla mamti da to ak ferovcima ne treba lova da to ne znaci da ne treba njihovim zenama :lol:
Anci, koji smjer?
sad mi je jasno zasto si u taboru a zakaj :lol:
radiocommunication
komp krepava, odoh u krevet :mrgreen:
Eto, ovo i ja mislim. Tresla se brda-rodio se miš. Tako će to završiti, a obespravljena radnička klasa će se zabaviti aferom i zaboraviti izaći na ulice.Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
komentar na indexuCitiraj:
Onoliko koliko je akcijom Maestro slomljena kičma korupciji u privatizaciji, koliko je akcijom Gruntovec iskorjenjena korupcija među zemljišnim knjigama, koliko je akcijom Dijagnoza razbijeno gomilanje lažnih invalida među braniteljima, upravo toliko bit će akcijom Indeks pobijeđena korupcija na fakultetima. Ni manje, ni više.
Nekoliko puta je spomenuta farmacija, jesam li ja jedina koja nije znala i još uvijek ne zna za korupciju na njenom faksu? Ili sam samo naivna, bila sam uvjerena da toga kod nas nema... :cry: :(
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
katajina prvotno napisa
Naravno da nisi. Ni ja nikad nisam čula nijedan primjer kupovanja ispita na mom faksu. Jednostavno se s tim nisam nikad srela. Ne znači da nije bilo, ali nikad nisam čula čak ni glasine.Citiraj:
katajina prvotno napisa
Za Promet i Ekonomiju znam već dugo, dapače, znam vrlo konkretno ljude koji su na ta dva faksa kupovali ispite. Znam i jednog koji je ranih devedesteih kupovao ispite na Pravu.
nisam vidjela na Jutarnjem online izdanje pa prepisujem iz papirnatog
".....Kolega Keiči Kubo, politilog s tokijskog Svučlišta Veseda prišao mi je sa zabrinutim izrazom i pitanjem "Kako ćete organizirati toliko sprovoda uglednih profesora?"- kaže Jakovina. Zbunjeni hrvatski sudionici nisu isprava shvatili da njihovi japanski kolege očekuju da će si većina osramoćenih sveučilišnih nastavnika oduzeti život, što bi napravili Japanci koji bi se doveli u sličnu situaciju. - Umirili smo kolege, rekavši im da ne moraju brinuti, jer u Hrvatskoj nitko neće napraviti harakiri - ispričao nam je Jakovina."
:lol:
:lol: :lol: da harakiri!Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa