Tu ti je sve objasnjeno. Cak i ako ne kuzis engleski. Ne salji osobnu nigdje.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Printable View
Tu ti je sve objasnjeno. Cak i ako ne kuzis engleski. Ne salji osobnu nigdje.
Joj,Kris hvala ti do neba!I mislila sam da je za grad.Ali ona polja su obavezna.Moram izabrati između putovnice ili vozačke.Dobro,izaberem putovnicu.Onda moram upisati identification number.Koji broj onda da upišem?Ja sam upisala broj pasoša,a kažeš da to ne stavljam,šta onda ako su obavezna.pročitala sam ona uputstva,ali ni tu se ne traži ovi podaci.
Čak sam mislila i da se vratim na onaj prvi obrazac,ali ne znam koju skraćenicu da stavim(kad nema ni hr ni cro).
Ja doista ne znam kaj je tu tak komplicirano. Da li si isla preko ovog linka?
https://www.paypal.com
Kada skrolas dolje, vidis malu zastavu, meni je automatski hrvatska. Odaberes personal account.
Kada kliknes na tu zastavu, otvore ti se i 202 zemlje koje pay pal pokriva. Izmedu njih ke i BIH i CRO
Kris,to sam riješila,već sam gore objasnila.Nije to problem.Problem je što mi traže informacije koje drugima nisu tražili kao što je podaci o putovnici ili vozačkoj.Sama kažeš da tebi nisu tražili te podatke.
Ma jok. Mm ima pay pal sa karticom od matere. Nikakav broj osobne niti icega me nisu trazili. Da nisi pomjesala da te zapravo traze broj kartice?
Ne.Odmah pokraj polja u kojem izaberem vozačka ili putovnica stoji i polje identifikacioni broj i obavezno je.Iznervirala sam se samo tako:cupakosu:
Sad sam pričala sa bratom koji živi u BiH.I njemu je registracija na paypal bila jednostavnija,bez podataka o putovnici ili sl.I još nešto.On u banci izvadi internet karticu na koju uplaćuje određeni iznos koji planira potrošiti.Vađenje internet kartice misli da ne košta ništa osim iznosa koji uplati,i ne naplaćuje se nikakva naknada mjesečna za održavanje.Naplaćuje li se ovdje?Je li internet i debitna kartica jedno te isto?Koliko košta održavanje takve kartice,gdje je najpovoljnije?Razmišljam da umjesto kreditne kartice ipak uzmem nešto tako.
Ja imam visu prepaid. HPB. Upisnina je 50kn i to su svi troskovi, koliko stavis na nju imas. Ona mi je vezana sa pay palom. Svugdje prihvacena.
Pitanje. Meni stižu neki novčići na pp i uvijek se dovijam kako ih izvući bez da ih dižem jer em banka uzme za transakciju (30 kn) em paypal uzme svoju naknadu.
Dajte ideje, što se u hr može platiti pp.
Našla sam mobis.hr.
Znate još što?
.