...luda boja kose....
Printable View
...luda boja kose....
hahahaaaa heheheeeee slatko mlada tridesetjednogodišnjakinja, fala mamma! :cmok:
Nana, plava kosa, valovita do ramena, smirena, u nekom kompletiću....
Mamma san, simpa otkačena žena srednjih godina...ona za koju se svi govore da izgleda 10 godina mladje....dobar komad!!! .... bez ljutnje, ne znam koliko imas godina ni otprilike!!!
38,5 ..ne stupnjeva već godina...
No, Nani, zamišljala sam te uvijek simpa, sportivo brinetu (ipak malo tamniju) poluduge kose, moderna frizura, lijepa i atraktivna kako to samo riječanke mogu biti (MM je bio i ostao obožavatelj riječanki, a i moram priznati da ste stvarno zgodne)...i sad si mi sve uprskala sa tim slatkim magarcem...kad pomislim na tebe, sad mi je slika magarca pred očima...isto vjerovatno ko i svima vama od moje tuke... :cry: ali s obzirom da prolajem i ostanem živa, tuka će ostati i dalje...
Podsjetila si me na Sandraf...crnka, ricasta, atraktivna, britka i istovremeno nježna....
mommy_plesačica, zanimljivo je da mi je jedan od snova glumiti u nekom amaterskom lutkarskom kazalištu!
Citiraj:
mamma san prvotno napisa
što me najbolje i opisuje.....heheheheheeh
plava, ravna kosa, britka i istovremeno nježna....Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Citiraj:
Nani prvotno napisa
Nani, izvukla si iz konteksta...baš ružno zvuči...nego reci jesam li sa onim prvim dijelom pogodila???
Pa jesi otprilike....naravno da sam kao i ostale riječanke lijepa i atraktivna i jaaako simpa...heheheeh....ajmo malo realnije; zadovoljna izgledom (prije trudnoće naravno), sportska crnka, jako kratka kosa....kako je sandraf rekla, kao srednjoškolka...cmok sandraf!
ne zvuči ružno nego jako smiješno...heheheCitiraj:
mamma san prvotno napisa
ma Nani ti je prava macka. Kako nisi vidjela fotke? Svi smo se divili njenoj liniji, frizuri i sl. Jest da ce sad linija malo da nagrabusi (hi, hi, hi), ali ce zato Niko da dobije bracu i seku (hi, hi, hi)
snorki, ne pretjeruj....ajmo napraviti update fotki...ali u kupaćima, i to naravno na kružoku trudnica da nam se baš drugi ne smiju....heheheheh
Ma smiješno je što sam gledala fotke, ali sam isto tako zaboravila...a lijena sam ponovo otići pogledati, a moram....
Nažalost, nema ih više, a meni bile tako drage...tada sam prvi put vidjela neke forumašice i forumaša..heheheh....bilo mi je tako lijepo, a sada se vi svi družite po ZG i nema više takvih izleta....šmrc
Sa 90 i kusur kilograma bila bih pravi kit. kao sto Dille kaze nema sanse da me neko ufotka dok ne smrsam.Citiraj:
Nani prvotno napisa
ehehehhe snorki, očekujem da ću i ja do 90...ako ne i više....
Pa tek sad vidim da sam tebe snorki zaboravila....zamisljala sam te kao neku jako jako mladu curicu (sitnu, kratke kose) sa Editom na rukama i velikim upitnikom iznad glave tj. iznad padele...pomalo zbunjenu ali veselu...jako simpa!
Hebemu, ja sam uvijek svima asocijacija s kuhačom :? :lol: ,
moram prijeći na druge topice.
Sandraf, tebe dugo nisam mogla zamisliti, ali si me uvijek asocirala na Sandru Bulock,
Nani, plavuša, s kovrčavom kosom i plavim očima, intelekrualka.
Lutonjice, još mlađe izgledaš nego sam te zamišljala ili na slikama. Jaaako si slatka, a ni muž ti nije za baciti. Naravno, Zara je ispred oboje. šteta što nismo imale prilike više pričati. Uh te sjedalice... :*
Drage gospođe ili još bolje drage forumašice, svaka Vam čast. Stvarno se vidi da tek poslije onih ispunjenih uvjeta (koje je postavila Dille), možeš ić' u opisivanje forumašica. Otkačene ste, lude ste, uigrana ekipa..
8) E sad pošto se meni baš i neda čitati tih desetak tisuća postova da bi Vas predočila bilo bi zgodno da koja stavi i slikicu, pa da Vas upoznamo.. Ovi opisi su uvjerljivi, ali slika je ipak slika.. Ili bar stavite klince, pa će bit' malo lakše... Ovako stalno imam pred očima tuku ili magarca ili bombončiće ili pak mozak :lol:
A vi se smijete mojim opisima?! Pa ovo je tisucu puta bolje i originalnije!Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
Tocno tako! Bravo MP!Citiraj:
robot Marvin iz Vodiča kroz galaksiju
Ma bas mi je drago da si to ti! Vrijeska i ja smo nekad davno radile zajedno, pa vam ona moze reci da li se jako razlikujem od Zeljke Fattorini!Citiraj:
od jučer navečer pokušavam ju smjestiti negdje tj. bolje rečeno izvući iz neke ladice svoga života jer me ona - prepoznala tj. zna mi pravo ime i prezime
Da se zahvalim za komplimenAt!Citiraj:
MOSTARKA prvotno napisa
E ovako otprilike izgledaju moja zamisljanja nekih od vas (cak i nakon sto sam vidjela neke slike, ja i dalje u svojoj glavi imam svoje osobne dok citam vase postove!)
Apricot: kao sto i napisah ranije - sa stilom, "Isabel Kristensen".
Dille: 30-tak godina, otkacena, smedje kose vezane u rep.
Mostarka: jako visoka, PLAVA, zgodna, sportski tip.
Lutonjica: smedje kose do pola ledja, mrsava, uciteljica.
Anchi: nesto poput Tajci, mlada, slatka.
Ivancica: domacica, uvijek spremna priteci u pomoc, dobrica.
Gloria: lijepa, uvijek dotjerana.
Ivarica: kratke, crne kose (otprilike kako sam uvijek zamisljala Ines iz "Ne daj se, Ines"!)
Snorki: plave oci, jako svijetla koza, mnogo mrsava.
Puros: visoka, plava, voli pricati viceve.
Ms. Ivy: gospodja, s visokim obrazovanjem.
Maria71: smedja, valovita kosa, visa, lijepe usne.
MammaSan: plava, lijepe crte lica, pomalo debeljuckasta.
Mama_i_Vjeko: mlada, vitka, s tetovazom na ramenu i piercingom na donjoj usni.
Ifigenija: srednje visine, plava, georgeous.
Melrose: ofarbana u crveno, voli sapunice (ovo zadnje sigurno zbog melrose place).
i 20kg više i tri šlaufa zbog kojih se ne mogu utopiti i ...fakat smo slične :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Komad! Uvijek u veselim bojama (za razliku od mene koja sam totalni - crnjak), šminka, frizura itd.Citiraj:
dille prvotno napisa
Ali ponajviše, stroga i pravedna! :D ;)
jesam li to ja naišla na neku rijetku dušu koja voli ono što i ja?Citiraj:
dille prvotno napisa
ma super.
anchie, zeno, ocemo mi ovakve topike poceti brisati ili nije dovoljno sto su me usporedili dosad s babarogama, kronicno depresivnima, paranoicnima, jos i sa hidrocefalusom.
ili da za kaznu napisem i ja svoje :lol:
ja sam prošla gore...
ajde ti napiši svoje baš u inat ;)
Ivančice, nisi bila daleko od onog "stalno nešto priča, ima na sve odgovor". Najčešće i je tako 8)
A evo i mojih asocijacija:
Mamita-jača starija gospođa koja po forumu dijeli iskusne dobronamjerne savjete (to je bilo davno dok nisam upoznala našu curicu)
Klo-klo-curičak od kojih 21-22 godine koja stalno isčitava forum i tu i tamo ubaci koji hura za...
Mostarka-kršna hercegovka
Masha-isti njen avatar
Nana-mirna tiha plavuša
Mima-crnokosa tridesetinešto godišnjakinja, super organizirana, pedantna i oštrog jezika
Majamajica-simpa mlada mama, skoro uvijek nasmijana
Lilly-40-o godišnjakinja oštrih crta lica i obaveznim naočalama, sitnije građe
Snorki-visoka i vitka plavuša u licu pomalo nalik na "Snorkijevce" (malo većeg nosa)
Mommy plesačica-sitna mršava i crnokosa instruktorica modernog plesa u obaveznim balerinkama
Anchie-gospođa od kojih 40 godina pomalo razigrana i djetinjasta
Dille-isto kojih 40 godina, sitna debeljuškasta s pregačom oko struka, kraće plave naviklane kose, dobroćudnog izraza lica
Ivančica-vitka mlada mama, ali pomalo kućanski tip koji je stalno za štednjakom
Mamma san-38,5 godišnjakinja :hihi: dobrodržeća, vitka, smeđokosa kraća kosa, karijeristica koja na porodiljnom ubija vrijeme na forumu sa stvarima koje već ionako zna
Ifigenija-izrazito visoka mršava hiperaktivna 30-o godišnjakinja kojoj ostanak kod kuće jako teško pada. Izrazito duhovita i vesela osoba s dugom kosom boje meda
maria71-ozbiljna, niska, kovrčava brineta, često namrgođena i razapeta na sve strane
ms.Ivy-Uma Turman iz Batmana
čokolada-jako tamnoputa gospođa čokoladne boje kose (kratke valovite)
tweety-jako mlada djevojka (djevojčica), mršava i poletna
Mony-Mali Kalimero
Kaja-srednje visine bucmasta i predana majka
lidač2004-mlada mama, problematičnog tena i koje kilice viška (bez ljutnje)
Ivarica-sjećam se da sam ju zamišljala starije, ali sam pogodila boju i dužinu kose
Apricot, Lutonjice, egemame i Maje se više ne sjećam kako sam zamišljala.
brunda,kilica viska ima malo vise ali ten mi nije los :P
i mlada jesam....
andrea mi je bas kao Bojan,slatka i uvijek nasmijana
Ivancice, sad sam pogledala vase fotke: ti nisi uopce kakvom sam te zamisljala; bas i ne licis na zenu koja se ne odmice od stednjaka, naprotiv- izgledas MRACNO! (A ja mislila da sam vidovita, ts, ts, ts!)
:roll: :roll:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Zar se uvijek moraju naci uvijek oko prilike uvijek 3 iste osobe koje moraju popljuvavati moje izjave i misljenja :?
Sta ima u tome lose sto sam tako zamilila neku osobu :/
Boze sacuvaj, ima nas svakakvih :roll: .
mostarka jojj,ovo ti je bila turbo pohvala s moje strane jer danima imam migrenu i jučer si me nasmijala do suza
kužiš,boli te glava,hrpa obaveza i pročitaš nešto duhovito i od srca se nasmiješ
ti si meni draga u 99 posto slučajeva :cry:
ma neeee mostarko, krivo si shvatila! maria i ja smo se toliko smijale da smo zapljuvale ekrane... jer si rekla nešto jako smiješno i duhovito... to ne znači popljuvati nekoga u smislu kritiziranja, omalovažavanja... kužiš sad? zapravo si dobila kompliment! :)
Misliš mračno kao mrak-žena ili mračno-užas živi? Ja bih protumačila ovo drugo ako pročitam tvoj prvi post kako si me zamišljala:Citiraj:
Masha prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Ivancica: domacica, uvijek spremna priteci u pomoc, dobrica
Nije bas da sam obozavatelj, ali te stare stvari su mi OK. Nove nikako...:zbljuv:Citiraj:
jesam li to ja naišla na neku rijetku dušu koja voli ono što i ja?
:ekranopopljuv: Osim ako se ne shvati doslovno.Citiraj:
Komad!
Ajd dobro, nek ti bude...:lazno skromni zacrven:Citiraj:
Ali ponajviše, stroga i pravedna!
A Vrijeska je uvijek bila preprekrasna i prepametna mlada dama, ostra, bez dlake na jeziku, nije se dala zafrkavati ni od koga. A osobito se obozavala sa sadasnjim sefom, ponajvise na maturama...:namig, odvalj i uzdah za starim dobrim vremenima:
Ma daj, Mostarka…pa ti i Snorki ste dobri duh ovog foruma. A zna se tko je zlocesti...Citiraj:
Boze sacuvaj, ima nas svakakvih
[quote="dille A osobito se obozavala sa sadasnjim sefom, ponajvise na maturama...:namig, odvalj i uzdah za starim dobrim vremenima:
quote]
:? :?
Ma kojim to sadašnjim šefom? Je l to nešto što ja ne znam?!?
Novi je šef?!?
Zna se!
Hehe, naravno da te i dalje zamisljam kao dobricu, ali ovo za domacicu sam pogrijesila - nakon sto sam vidila slikice zakljucila sam da nisi teta u slafroku nego koka i pol ;)Citiraj:
ivancica prvotno napisa