vidiš kad smo kod Mo-pa-ru malog nisam dala da se cijepi s 12 mjeseci jer je jaki alergičar ( na jaja 65), rekla doktorica nakon mojeg dugog uvjeravanja, pa dobro valjda ne bute imali nikakve izbjeglice u kući.
Printable View
vidiš kad smo kod Mo-pa-ru malog nisam dala da se cijepi s 12 mjeseci jer je jaki alergičar ( na jaja 65), rekla doktorica nakon mojeg dugog uvjeravanja, pa dobro valjda ne bute imali nikakve izbjeglice u kući.
Dajte o cijepljenju na drugim temama, njih bar ima. Ostavite ovu dr. Jovančeviću , općenito.
još samo ovu sitnicu da objavim, da ne ostane visiti u zraku "velika nedoumica" o trajanju zaštite od rubele:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20476874
Sve žene rođene nakon 1963 su trebale biti cijepljene protiv rubele (1976 je uvedeno cijepljenje za jednogodišnjake i za djevojčice u 7. razredu).
Prema linkanom članku, u razdoblju od 2005-2009 godine, 94,6% žena generativne dobi je imalo protutijela na virus rubele (u slučaju rubele, postojanje protutijela znači i zaštitu od kliničke bolesti).
ja sam prije 76 imala rubeolu i svi u mojoj kući sem buraza, koji je trenutno pomorac
ajd pls nemojte vise o cjepivima na ovoj temi. mi smo cjepise i ostajemo tako i uznemiruju me ovakvi postovi na temama gdje ih ne ocekujem.
čega??????