Slažem se u potpunosti sa tobom.Citiraj:
Imga prvotno napisa
Printable View
Slažem se u potpunosti sa tobom.Citiraj:
Imga prvotno napisa
Haha, vidim da je ovo vrijeme življenja u minusu. Mi smo baš žestoko zaglibili posljednjih mjeseci. Kao nikad do sad. :/
Slažem se sa Imgom da je teško osobi sa trenutnim nestabilnijim psihološkim stanjem - nešto objasniti. A zapravo ne vidim niti velike svrhe. Ti učini najviše i najbolje što možeš, pokušaj joj dati neku podršku da se nekako izvuče iz svog stanja i tek tada možete zajedno graditi dalje.
Što se tiče igračke, ja bi joj lijepo predložila (a tako i u stvarnosti napravila) da za rođendan kupim nešto sitno,lijepo, slatko, ali relativno bitno djetetu. A taj skuplji poklon bi odgodila za koji mjesec kad bi se malo oporavili financijski.
Ovo sa smanjivanjem dozvoljenog minusa je super stvar.
Ili da se dogovorite da počnete koristiti samo gotovinu. Čovjeka iznenadi kad si digne 1000 kn pa ih potroši onako usput u 2 dana.... nekako drugačije djeluje nego kad se samo provuče maestro kartica. Pa to osvještava. Bar mene.
pa i je, povukla je ručnu, nisi ti nju upoznala u ponom sjaju :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
za nju je i stray cat mala beba
Hvala vam svima na savjetima.
Moram samo napomenuti da nije moja ženica tak loša kak se možda dalo isčitati iz mojih postova (često je na forumu :mrgreen: ). Teška je samo u rastrošnosti i u tome da ne želi prihvatiti to da nije normalno biti u minusu (pogotovo ne tako velikom).
Inače nije prevelika rospija :mrgreen:
Poklon koji bi htjela kupiti je onaj neki auto na klačenje. Poklon mi je inače malo pretjerani, čak i da nismo u takvoj gabuli...ali ajde, vjerojatno bih joj popustio. Ali u ovakvoj situaciji nema šanse.
Nadam se da ćemo nekako uspjeti riješiti naš problem.
Hvala svima.
:lol: :lol:Citiraj:
(često je na forumu ).
mislim da ti jedino preostaje da otkriješ njen identitet - i skratiš si muke ;) . osim, naravno - ukoliko se nije sama javila još na početku rasprave :mrgreen:
Da nije mozda iridana? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Nije. Kaže on da imaju sina.Citiraj:
Zorana prvotno napisa
:mrgreen: Felix ili Anchie....
a ja sam mislila da je mm otvorio topic :lol: :lol:
:shock:
ma nemrem biti niti ja
ja niš ne trošim :mrgreen:
:lol: rikavamCitiraj:
Zorana prvotno napisa
Citiraj:
zrinka prvotno napisa
i ja, ali se u nekim stvarima ipak nisam uspjela naći(premalo djece i još neke sitnice)-na svu sreću. :lol:
Tko je ta forumašica, kolegica po rasipnosti. Bolje da si šutio o tome tatac, krv će ti biti sad popijena ako uskoro ne otkriješ identitet. :lol:
ivarica :shock:
baš je ona anksiozna :lol:Citiraj:
Zorana prvotno napisa
nego, što je auto na klačenje?
Pa eno pise na jednoj drugoj temi da se kaci s babama po tramvajima jer joj ruse integritet.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jel netko pitao za savjet o tim autima-gdje ima dobrih za kupiti i sl? Ja baš ne visim cijelo vrijeme na forumu pa ne pratim sve, ali ima vas, znam. :) Da joj se lakše uđe u trag.
Imga već traži, sigurno! :lol:
:lol:Citiraj:
ivancica prvotno napisa
mene zanima što znači klačenje
ne mogu nikako skužiti jel tipfeler ili neki novi izum
nešto je previše kukajućih muževa zadnjih dana na forumu :/
necemo se igrati istrazivaca, kljucam ako daljnje rasprave ne budu konstruktivne 8)
moj nije :mrgreen:
a sad , morate trošiti onoloko koliko imate ,a ne preko granica... osim ako i ti i ona nemate još 2 usputna posla
ja recimo uz svoju plaću zaradim i dodatno, pa opet okrećem svaku kunu
uf, štrecnulo me je malo ono ...često je na forumu, opet sam išla čitati prvi post da provjerim.
pao mi kamen sa srca kad ugledah 2 kredita i igračku od 1200 kn. ta nisam. :mrgreen:
ovaj forum je u svakom slučaju počeo dobijati malu drukčiju perspektivu od kad su se muževi počeli javljati. zanimljivo. :mrgreen:
Citiraj:
flower prvotno napisa
ovo je vrlo moguce,zena je mozda i svjesna toga samo se nemoze oduprijeti....zelim vam da se sve brzo rijesi... :)
auto na klačenje - auto sa pedalama
klačiti - okretati pedale
ja ću umisto alex - JA MRZIM MALA SLOVA!!!!!!!!!!
ali potpisujem cvitu u onome o muževima na forumu :)
žCitiraj:
mikka prvotno napisa
:roll: iridana troši u okviru svojih mogućnosti :mrgreen: , a ako ću birati između igračke od 1200 kn i jedan par čizama za mene - odlučiti ću se za ovo drugo :mrgreen: , ako trenutno nemam te love, zaboraviti ću i na igračku i na čizme.
Moj savjet - prerezati kartice (ostaviti jednu za krajnju nuždu), ne ulaziti u kredit za pokrivanje minusa, već ga puniti polako i kad dođeš na minus u okviru jedne plaće trk na banku i odmah ga limitirati do te svote. Proces je malo dugotrajniji, ali jednostavniji.
Što ženi reći? Ne znam, imam rastrošnog muža pa znam kako ti je jer obično sam ja koja stajem na loptu i ukazujem na bespotrebno trošenje (npr. nova plazma iako ova kući ima samo nešto više od godinu dana, ali je ova nova malo veća :roll: , ili 2 para Mustangovih traperica, iako su se pokazale kvalitetom 'nula' i bilo bi još puno toga, ali da ne brojim). Djeci ću uvijek kupiti kvalitetne cipele i nekoliko komada lijepe odjeće i radije bih tih 1200 kn utrošila na njihove vannastavne aktivnosti, knjige, kazalište, kino, neki izlet.... Ženica ti se možda osjeća ugroženo i frustrirano u kući pa joj je shopping ispušni ventil i mislim da bi stvarno trebala pozdraviti realnost i suočiti se sa financijskim problemima i mogućnostima.
ako se i moj javi na forum, onda ja odlazim
iridana, da nemamo istog muža?
Ovo s plazmom i Mustang trapericama me naježilo :lol:
:lol:Citiraj:
katajina prvotno napisa
Draga moja, poznajući te nekak mi se čini da bi mu to bilo zadnje kaj bi napravio 8)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
:mrgreen:
Evo, danas se prepoznala...
Mislim da više nebudem pisal...nikad.
heh tatac, bila prijetnja? :):):)
Samo se nadam da je pročitala sve postove na tu temu, da polako shvaća kako se u dugovima ne može živjeti i da će se što prije, na tvoje i njeno zadovoljstvo, vratiti u realnost i sabrati se.Citiraj:
tatac prvotno napisa
Držite se.
Pa sve smo se prepoznale :mrgreen:Citiraj:
tatac prvotno napisa
Ja mislim da ti je to i bila namjera. Ako je cesta na forumu mozda je mislio da ce ovako doprijeti do nje kad razgovorom ne moze.Citiraj:
tatac prvotno napisa
Nisan za trosenje izvan realnih financijskih mogucnosti ali ne zelim ni osudjivati TZ jer njenu stranu nismo culi. Valjda :mrgreen:
hi,hi tatec..jesi naježio?
A sto ne bi pisao, ko da ona ne zna da ti to smeta? Tatec, sori na sirenju teme, ali ne slusas li ti malo previse svoju zenu? Katkad je vrijeme za sakom o stolu (ne smatram da je to muska ekskluziva, bas sam danas imala cast podvlaciti crtu).
Koliko je to tebi vazno? Ako jest, onda nema veze je li maltretiras, ti to zahtjevas i stani iza toga.
Mi nismo u minusu, ja to ne volim, a MM (koji vise i olako trosi, ali i zaradjuje si je ukinuo minus). Ne bih trpila da strahujem od minusa i sl. Ali to sam ja...
Ako je stvar samo trosenja-ne treba vam terapija (eh, da i ja to kazem :D ). Reži joj svaki link sa svojim računom, podijeli kredit, dogovorite se tko plaća račune a tko hranu- pa nek ostatak troši kako želi i bori se sa svojim minusima.
Ja se samo nadam da moj post nije pročitala :mrgreen:Citiraj:
mim prvotno napisa
tatac...čini mi se da je ovo kraj tvoje RODA - forumske karijere...a možda i ostaneš bez prstića pa više nikada ništa niti ja jednom forumu ne napišeš!!!! :mrgreen:
A ja se baš nadam da ga je pročitala :mrgreen: .Citiraj:
abonjeko prvotno napisa