Vjerujem ti nine... Ja sam fizioth. pa znam kako se radi i da bi se puno trebalo promijeniti, zato nekad govorim protiv pedijatara...
Jednom sam srela mamu koja je znala više od mene i kolegice i to mi je bilo super, da je žena toliko naučila... Ali nitko od mojih kolega i doktora to ne voli. Zato što su onda prisiljeni komunicirati s ljudima kao jednakima, a ne s visoka kao bogovi i osjećaju se manje moćno i sveznajući, a i zato što neki nikako ne mogu shvatiti da se mora učiti, učiti i opet cijeli život učiti. Nije dovoljno jednom završiti školu ili faks... Moraš stalno ići na tečajeve (na koje ja još nažalost ne mogu jer nisam završila faks) No to je već neka druga tema, neću sad o tome... Sorryte, malo sam se zanijela i pretjerala
Želim vam svima da kao roditelj znate sve što se tiče vašeg djeteta jer ste vi važniji od doktora i možete puno sami pomoći svom djetetu... I gnjavite ih i ispitujte sve što vas zanima, imate pravo na to... Samo se treba malo izboriti za dostupnost informacija...