Samo obavijest: Škola za posvojitelje za sada je prestala s radom :-(.
Nadam se da će se ovaj hvalevrijedan projekt u što skorije vrijeme nastaviti.
Printable View
Samo obavijest: Škola za posvojitelje za sada je prestala s radom :-(.
Nadam se da će se ovaj hvalevrijedan projekt u što skorije vrijeme nastaviti.
a ja jadna cekam poziv kad cu na red doci!!! bas mi je zao...:((( pa zbog cega ako je prestala sa radom ako je toliko pareva cekalo na termin?! jeli zbog financijskih razloga,Boze kako mi je zao..
školica za posvojitelje u zagrebu ponovno kreće u rujnu, vjerojatno će čak biti i dvije grupe jer već ima dosta ljudi na čekanju tako da se prijavite što prije ako ste zainteresirani
Drago mi je da sam pronasla ovu stranicu,jes imam dosta pitanja,i volila bi krenut u tu skolu.Vec 3g nemogu zatrudnit doktori su mi rekli kako je to nemoguce,prvo sam bila shrvana al to me nije nateralo da odustanem.Ja i moj buduci suprug zelimo djete i podrzava me u svemu iako on ima dvoje odrasle djece iz bivseg braka.sin mu je star 13g a kcer 17 i zivi sa nama,a ja imam 26,zato bi volila upoznat nekog i popricat o savjetima posto sam izgubljena iako se trudim da se to neprimjeti.hvala
Dali trebaju doc oba partnera ili je jedan dovoljan,i dali se tu prico opcenito o posvojenju samo ili i o odnosima posto samnom i mojim buducim suprugom zivi njegova kcer stara 17g sa deckom a ja sam jos mlada pa sam malo pogubljena u tim odnosima.hvala
Dan.zanima me ja i buduci suprug nemozemo imat djete vec 3g,doktori kazu da je do mene,al nezelimo odustat,dobro bi mi dosli neki savjeti,prvo sam promjenila bolnibu bila sam u petrovoj al trazim negdje gdje cu imat sve.hvala
MLada maceha, dobrodošla na Forum!
Evo kopiram ove brojeve telefona s prve stranice ovog topica, možeš nazvati i pitati. Ne znam jesu li svi brojevi aktualni?
PRIJAVE I INFORMACIJE : radnim danom od 9-16 sati na tel.
098 407 725 ili 091 736 13 62
NA DRUGI NAČIN
Udruga za pružanje psihosocijalne i pedagoške pomoći djeci, mladima i obitelji
Lašćinska cesta 133, Zagreb
Tel./fax: 01/234 69 71
e-mail: emil.petroci@zg.htnet.hr
Inače, bilo bi dobro da kroz razgovor sa suprugom skroz raščistite sve nedoumice koje imate i iskristalizirate svoje želje, pa tek onda krenete na razgovor u nadležni centar za socijalnu skrb (prema mjestu stanovanja). U Školicu se obično prijavljuju parovi koji su već prošli obradu centra ili su je bar započeli.
Korisno je također pročešljati sve stranice ovog podforuma da vidiš o čemu se radi i s kojim se specifičnim teškoćama posvojitelji susreću .
Što se tiče potpomognute oplodnje, imaš cijeli podforum s tim naslovom pa i tamo možeš pročešljati teme.Sretno!
Udruga Na drugi način sada ima web: www.nadruginacin.hr
Prijave za Školicu su u tijeku (prijavnicu možete ispuniti na webu), a novi ciklus za nas izvan Zagreba počinje za manje od 2 tjedna. Mi 99% idemo :-) Baš se veselim
Da, za nas izvan ZG je subotom, a obučili su još neke ljude za rad u većim gradovima, možeš nazvati i pitati :-)
Super, puno ti hvala! Zovem ih!
Ima u Splitu,počelo 16.03.2015,,nisam znala..strašno,ipak mislim da nas je netko iz našeg centra trebao obavijstiti.,traje 3 mjeseca jedan put tjedno...
daani13 pitaj ima li još posvojitelja na čekanju za iduću grupu. Ili molite da vas ubace ako ima mjesta pa zaostatke riješite individualno. Gđa Petroci ponudila nam je takvo rješenje ako suprug zbog prirode posla nikako ne uspije dobiti slobodno za neke od termina.