Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Citiraj:
mona prvotno napisa
mi se i dalje borimo.Prije dva dana odlučim ja ,idem staviti živce u gips i pustiti da bude po njenom...ukratko nakon 50 minuta brčkanja u kadi,ona smežurana,ja se ukočila od sjedenja na wc-u ja joj ispustila vodu i molim ju da izađe iz kade.A ona NEEEEEE,NEEEEE...ok odlučila ja pustiti ću ju,dosaditi će joj ...a ne...20 minuta se dere u kadi...znači nakon sat i deset što je bila u kadi ipak sam ju na silu morala izvaditi.Bilo je već pola osam i vrijeme da se spremamo u krevet.i ne pomažu molbe,ni mamilice...ona se je zainatila :(
pa problem je očigledno u tome što je moliš. šta ti imaš nju moliti?! da nisi još kleknula. pobogu si ga brate! ma ne može se dijete zainatiti više od roditelja, to ja sebi uvijek velim, pa ne može ona sa svojih dvije i nešto presaldumiti mene sa minimum dvadeset i nešto kuka.
Ne verujem da je baš moli, mislim ono: dete, preklinjem te, izađi. Bar ja tako ne radim, ali se za neke stvari ubeđujem, nudim ovo i ono..... Zašto? Zato što 90% stvari u toku dana moram da joj uradim na silu, a to mi je već malo :/ Da je to samo vađenje iz kade, to je presvlačenje bar 2 puta dnevno, oblačenje za napolje, sedanje u kolica, izlazak iz kolica, kad ja idem u wc, kad joj ćaća odlazi na posao, za spavanje...... Zato tražim druge načine a ne da baš sve bude na silu i uz vrisku.