Flylady je super stvar za nas koji ne volimo cistiti i spremati jer nas uci kako da to sto bezbolnije i u manje vremena sve obavimo, tak da nam sto vise vremena ostane za igranje i druzenje a da nam stan ipak bude cist i uredan! Od kada sam se organizirala po flyladynim principima, stan je neprepoznatljivo cist i svaka stvar na svome mjestu, cak me i moj dragi pitao jesam li ponovno trudna, jer je pomislio da se radi o nestingu...
Ono sto mene brine, drage flybabies, nije onih 15 minuta u zoni, vec oni dnevni i tjedni poslovi koji traze vise vremena, ako kasno dolazite s posla, a cekaju vas gladna usta za nahraniti - daklem, kuhanje, sudje, rublje, usisavanje i sve ostalo - kada sto stizete? Mene to ceka uskoro htjela bih cuti kako to sve funkcionira da se pripremim fizicki i psihicki. Moj muzic je spreman pomoci, dosta sam se vec organizirala i imam sve dnevne i tjedne rutine razradjene, evo jos da profunkcionira ovo s jelovnicima i shopping listama i moje kucanstvo cvate! Dajte mi koji tips and tricks kako odrzati ovo sto smo postigli i kada pocnem raditi!