Curkeeee, više je nego dupla...sa 62.1 na 153.3!!!!:-D Hvala na podršci od sveg :heart: Sretno svima i držim :fige: na sve četiri!! Inesz, hvala još jednom na mirnoj noći :-)
Printable View
Curkeeee, više je nego dupla...sa 62.1 na 153.3!!!!:-D Hvala na podršci od sveg :heart: Sretno svima i držim :fige: na sve četiri!! Inesz, hvala još jednom na mirnoj noći :-)
:heart:
8.5.punkcija 13.5 transfer....
od 16dnt prekid terapije..krvarenje na papiru-jednom dnevno možda malo pljusne i to je to (očekujem obilnu)
beta 10dnt-11 14dnt:-24,9 16dnt-49,4 21dnt-150...
Netko sličan???
Moja je dosta sporo rasla....došla do 5500 i onda pocela padat...jednako sporo kak je i rasla...i dan danas još mučim muku....3 mj sad vec...
Želim ti bolji rasplet...
Dobro veče,čitamo redom sve postove i molim pomoć: danas je 20 dan poslje transfera i beta je 130,61, 17 dan je bila 118,16 i sad neznamo sta da mislimo...
novi smo ovdje
hvala...
Hvala,treći dan vraćeni...na VV.
Pozdrav imam jedno pitanje radila sam test za trudnocu 14.4 u njemackoj dozivila sam stres i 19.4 me sogorica vodila nekom ginekologu ni papire ni nista nisam dobila da bi reko da je moje tjelo odbacilo plod dosla sam u hrvatsku kod svog ginekologa radila betu i bila je 0,6 poslje radila opet pokazala 0,7 a sad zadnja negativno i doktor kaze da mu nije jasno kako pa me salje za dva tjedna opet vadit a tad kad su mi rekli da sam izgubila ja nisam ni prokrvarila ni nista a ginekolog kaze da mi je maternica ostecena i da mozda je jos taj plod u meni ali zamrzlo i sad neznam nista trebam savjet